heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
...δεν παιζει τιποτα και πηρες σβαρνα τα γραφεια?..... .....για τσεκ ενα πμ που θα σου ερθει.... ;)
U2.
...δεν παιζει τιποτα και πηρες σβαρνα τα γραφεια?..... .....για τσεκ ενα πμ που θα σου ερθει.... ;)
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την Carolina?
Καλησπέρα,
ψάχνω να βρώ πληροφορίες για το συγκεκριμένο, γιατί είμαι σίγουρος ότι κάτι είχε πάρει το μάτι παλιότερα.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ AlexPal. Προφανώς θα προσανατολιστώ σε άλλο καυλάκι!!!70 για μια ώρα +15 δεύτερη φορά +15 τελείωμα στο στόμα +15 ελεύθερο στοματικό...λέει πως είναι η ίδια στις φωτος...μάλλον ψάχνει για χαζούς,μιλάμε ότι μαζί με το hotel πάει γύρω στα 140...
την ειχε παρει παικτης κ εμεινε ικανοποιημενος,ψαξε πολυ πιο πισω
ενταξει σε βλεπω εσενα ε?... ;)την ειχε παρει παικτης κ εμεινε ικανοποιημενος,ψαξε πολυ πιο πισω
Καλησπέρα,
ψάχνω να βρώ πληροφορίες για το συγκεκριμένο, γιατί είμαι σίγουρος ότι κάτι είχε πάρει το μάτι παλιότερα.
Ευχαριστώ
ωραιο ε?με γεια μου!ενταξει σε βλεπω εσενα ε?... ;)
μιστερ,περιμενω απαντηση απο εσενα...Αν δεν κανω λαθος αυτη στη φωτο ειναι η ΧΡιστινα απο τις Πολωνεζες
πόσο πιο πίσω?την ειχε παρει παικτης κ εμεινε ικανοποιημενος,ψαξε πολυ πιο πισω
Μαλακοπιτουρα πολλα λες . Μην το συνεχιζεις μην σε παρει ο διαολος .
με συγχωρεις,ειναι στο νημα με τις βυζαρουδες!ιδου....πόσο πιο πίσω?
πείτεωρε παιδιά για το τούμπανο...
αντε ρε πουστη μου σε εφτιαξα παλι...και που να δεις τι ερχεται....ωραιο ε?με γεια μου!
για τσεκ πμ γιατι ειμαστε κομπλε!... ;)...πεσαμε στην περιοδο εκπτωσεων... ;)δε σε προλαβαινω λεμεεεεεεεεεε
αγορινα μ αυτο εχω μεινει!δε με λυπασαι?για τσεκ πμ γιατι ειμαστε κομπλε!... ;)...πεσαμε στην περιοδο εκπτωσεων... ;)
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ειναι...μιλαμε για φτηνια...και πας και εσυ κιολας...για διαβασε και πες μου...αγορινα μ αυτο εχω μεινει!δε με λυπασαι?