ρε παιδια αυτη τι λεει ? την εχει επισκευτει κανεις ??
ζηταει 80,00 σε χωρο δικο της
εχει πολλες αγγελιες..ειναι αγενης,και το 80 ειναι για μια φορα....πολλες καλυτερες επιλογες στα λεφτα της...ρε παιδια αυτη τι λεει ? την εχει επισκευτει κανεις ??
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=217642-6&cityId=2&subcatId=65..εστειλα[/URL] μαιλ,σαυτη...μου ειπε 80 απλο,και 100 με πρωκτικο..βεβαια παλιοτερα ηταν γραφειο η κοπελα..λες να ανεξαρτοποιηθηκε?....αν ξερει κανει τιποτα περισσοτερο..
στα γρήγορα...
άσχημη, με σημάδια ακμής, ανύπαρκτο στήθος, σώμα όχι 19χρονης, αλλά ούτε 50χρονης, αξύριστη και βρώμικη
πίπα τραγική, κομοδίνο
σωστος επιβεβαιωνω και γω
βεβαια εχει ποιο πολλα γενεια απο μενα αλλα περι ορεξεως και 40
καλυτερα 4 πιστες hut
τώρα για τη συμπεριφορά...μετά από όλα αυτά, αν σου πω ότι είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, θα την πάρεις;
α και κάτι τελευταίο...επειδή δεν ξέρει τίποτα από υπολογιστές, τις αγγελίες καταχωρεί φίλος της από τα Πατήσια, αν θυμάμαι καλά
Καλησπέρα, επειδή δεν ξέρω καλά την ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα βρω της Μαρίνας και της Νάντιας τα τηλ., των δύο ανεξάρτητων Ρωσίδων milf? Ή να μου τα στείλει κάποιος συναγωνιστής σε pm, ευχαριστώ.
τυπε ψαξε και λιγο στο γκουγκλ , μην βαριεσαι , φιλικα το λεωΚαλησπέρα σε όλους αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό το κώλο ας ενημερώσει ευχαριστώ.
Μμμμ μούφα φώτο αλλά μήπως έχει δοκιμάσει κανείς; Αυτό στο χώρο μου έκανε κλικ.
Ααα εσυ νεε μου δεν καταλαβαίνεις τιποτε. Όταν λεμε ψευτικες φωτο σιγουρα θα ερθει κατι άλλο. Από γρια μεχρι ναυτης. Τωρα αμα επιμενεις από φωτο να παρε αυτην. Κι αμα σουρθει σφυρα μου.
Βρε σαινι σε κουβεντα να βρισκεσαι δηλαδη! Παρε εσυ και πες μας πως ηταν!Μάλλον εσύ δε κατάλαβες, δε περιμένω αυτή στη φώτο ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την αγγελία γέρο μου.
ποια ενοεις;Μηπως εχουμε το τηλεφωνο του εν λογω ΜΙΛΦ ?
Μάλλον εσύ δε κατάλαβες, δε περιμένω αυτή στη φώτο ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την αγγελία γέρο μου.
Ααα εσυ νεε μου δεν καταλαβαίνεις τιποτε. Όταν λεμε ψευτικες φωτο σιγουρα θα ερθει κατι άλλο. Από γρια μεχρι ναυτης. Τωρα αμα επιμενεις από φωτο να παρε αυτην. Κι αμα σουρθει σφυρα μου.
Α. Συγνωμη. Την αγγελια ?? Ναι την εχω πηδηξει αλλα κομοδινο φιλαρακο.