- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
για την πρώτη δεν ξέρω
Κ η πρώτη γραφείο είναι.
για την πρώτη δεν ξέρω
με προλαβε ο κυριος ΞΥΔΗΣ !!!!!Αν και κοίταξα δεν είδα κάτι. Ξανακοίταξα τώρα που μου το έγραψες αυτό 5 σελίδες πίσω και πάλι δεν είδα κάτι.
αντε παλι ,,,.....Μεσιέ SPL, μην είστε τόσο επιθετικός και ειρωνικός με άλλα μέλη και ειδικά με τους νεανίας! Νομίζω πως σας χρειάζεται μια δόση ntinos για να στανιάρετε!
Μεσιέ SPL, μην είστε τόσο επιθετικός και ειρωνικός με άλλα μέλη και ειδικά με τους νεανίας! Νομίζω πως σας χρειάζεται μια δόση ntinos για να στανιάρετε!
αντε παλι ,,,.....
που ειναι η επιθεση φιλε αγαπητε και ειδικοτερα που ειναι η ειρωνεια ????
το γεγονος οτι ασχοληθηκα μαζι του και του βρηκα οτι ζητησε ????
μου φαινεται φιλε αγαπητε ενα σεμιναριο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλωσηης θα σου εκανε πραγματικα καλο ....
επι πλεον μην ξεχνας το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ ανεκδοτο περι του "......ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ....".
καλο βραδυ καλα μυαλα.
Καλά....μη τρελαίνεσαι... Απλά βρε παιδί μου στα σχόλιά σου φαίνεσαι σα να περιμένεις στη γωνία να την πεις στους νέους. Αν νομίζεις ότι σε πρόσβαλλα συγγνώμη.
Κι εγώ δεν τσιμπάω με τα σεμινάρια Ελληνικής γλώσσας. Δόξα τον Ύψιστο καλά τα πάω προς ώρας.
φιλε αγαπητε για να με τρελλανεις "πολλα ψωμια θα φας ακομα...."
οσο για το σεμιναριο Ελληνικης γλωσσας οσο διαβαζω τα γραφομενα σου τοσο εδραιωνεται μεσα μου η πεποιθηση οτι το χρειαζεσαι και μαλιστα επειγοντως.
εκει θα μαθεις ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ....
ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ....
μετα να σκεπτεσαι (αληθεια τι αχρηστη διαδικασια .....)
και επι τελους να απαντας ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ τις καταλληλες λεξεις απο την ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΗ ΓΛΩΣΣΑ μας !!!!
σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ δε να "ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ...." για να αποφυγεις "ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ...." στο μελον !!!
πιστευω ελαχιστα να βοηθησα.
Με τάπωσες τώρα! Μείνε εκεί που είσαι...καλά να περνάς Mr. Perfect! Άλλοι μαϊντανοί κι άλλοι γλυστρίδες....Α! να διαλυσω και μια παρεξηγηση !
ποτε "μαιντανοι...." δεν αισθανομαι οτι με προσβαλουν.....
"προς ωρας ..." που ΓΡΑΦΕΙΣ και ΕΣυ....
εσυ ντα ντα ντα.....στο κωλιο..Αρειανοι θα ειναι ή Παναθηναικοι !
ρε γιατρε σου φαινεται ναχουμε αυτοκτονικες τασεις?Καλησπέρα σε όλους.υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι ή να έχει δοκιμάσει?
Την Σαμανθα () που την βρισκουμε, μπορει καποιος να πει?