koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
για αυτην ξερει κανενας αλλος?
η ιρινα δεν ανεβαζει αγγελιες με τηλεφωνο. και το τηλ της δεν ειναι κανενα απο τα δυο. της ιρινα τελειωνει σε 4459.
και οι δικες μας ειναι ετσι.........στις φωτοΚοιτατε δω ρε μαλακες τι γαμανε και μετα κλαψτε με τη δυστυχια μας..
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΩΡΑΑσε που η Μαγια μας εγκατεληψε από το καλοκαιρι.
για αυτην ξερει κανενας αλλος?
Καλααααααα. Δεν θα φυγεις ? Που θα μου παει το μωρο . Στα χερια μου θαρθει.
Full Γραφείο...πάτα ΚΑΡΤΕΛΑ ΧΡΗΣΤΗ και θα καταλάβεις και μόνος σου!!!Παίδες, ξέρουμε γι'αυτή τίποτα? Σε δικό της χώρο, φαίνεται καλή περίπτωση αν είναι η ίδια στις φωτογραφίες
Γραφείο και στο χώρο τους? στουντιάκι?Full Γραφείο...πάτα ΚΑΡΤΕΛΑ ΧΡΗΣΤΗ και θα καταλάβεις και μόνος σου!!!
Αν είναι στουντιάκι δεν ξέρω να σου πω γιατί σιγά μην τους κάνω και τη χάρη να τους πάρω και τηλ, όταν έχουν γεμίσει το συγκεκριμένο site με fake fotos αλλά δε θέλει και πολύ να αντιληφθείς πως είναι καραμούφα!!! Δες την καρτελα χρήστη και θα καταλαβεις...Γραφείο και στο χώρο τους? στουντιάκι?
μην μασάς.....
πατα το τηλεφωνο στο google να δεις τη βγαινει...Παίδες, ξέρουμε γι'αυτή τίποτα? Σε δικό της χώρο, φαίνεται καλή περίπτωση αν είναι η ίδια στις φωτογραφίες
Αμαν θα αλλάξω γνώμη κ δεν θα τη συναντήσω μεγάλα nitro!!
Παίδες, ξέρουμε γι'αυτή τίποτα? Σε δικό της χώρο, φαίνεται καλή περίπτωση αν είναι η ίδια στις φωτογραφίες