spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...καθολου ομως!!!!...spunky χανεις το χιουμορ σου ......
...καθολου ομως!!!!...spunky χανεις το χιουμορ σου ......
ναι, τι λέει αυτή συναγωνιστές...?!? Αξίζει...?!?
τι να κανω προσπαθω ο δυσμοιρος !!!!!Βλεπω, εισαι σε φορμα !!!
γραφειο φαινεται....
και ποσο σου πηγε το μαλλι?....γραφειο αλλα ωραιο γκομενακι ωραια ματια φυσικα τριαρι στηθος δεν χορταινεισ να το χουφτωνεις πιπα πολυ καλη τσεχουλα δηλωνει μικρουλα περασα καλα
απλα δεν φιλα
αφου διαβαζεις τοσο καιρο θα εβλεπες οτι αποκαλουμε ο ενας τον αλλο "τυπε" φιλικα παντα κ χωρις να το παιζω δικηγορος του τυπου που σε αποκαλεσε "τυπε" ;)Ευχαριστω τοω cgfucker και αλλα παιδια που μου εστειλαν πμ τιθα πει μεταξυ σας το ΣΜΝ. Γιατι στο χωριο μου τα λεμε ΧΜΓΤΠ. Και ο Κος Εlrick ας κοψει το ειρωνικο ''τυπε''. Δεν με ξερει δεν τον ξερω. Νομιζω εδω μεσα τοσο καιρο που διαβαζω ο ενας βοηθει τον αλλο μην την πατησει. Σιγουρα ειμαι ωραιος τυπος και θα βοηθαω οσο μπορω. Αλλα αν δεν ξερω το ΣΜΝ ή το ΦΒΙ ή το ΠΑΣΟΚ σιγουρα δεν με κανει να φαινομαι νεαρος.
αφου διαβαζεις τοσο καιρο θα εβλεπες οτι αποκαλουμε ο ενας τον αλλο "τυπε" φιλικα παντα κ χωρις να το παιζω δικηγορος του τυπου που σε αποκαλεσε "τυπε" ;)
Ο ΤύποςΈπρεπε δε να συμπληρώσεις και πως αποτελεί Copyright του δόκτορος "Απόλυτου", ο οποίος αποτελεί δια το παρόν σάιτ κάτι σαν τον Απόστολο Παύλο για τον Χριστιανισμό, επομένως δεν αμφισβητείται!
Μήπως κάποιος συναγωνιστής έπαιξε εδώ;
την παίρνεις τηλ κ έρχεται την επόμενη μέρα φιλε αεροπορικός.