- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τελικά κύριε Πούτιν σε ποιά θα κάνεις το test drive. Στη Μέλανυ ή στη νέα άφιξη; Να συντονιστούμε μήπως συμπέσουμε! Εν τω μεταξύ έχω και τον υψηλό συμπαίχτη (ξέρεις εσύ), σε αποστολή ιγκόγνιτο να τον περιηγήσω στα πέριξ.
Αλλα το μασατζιδικο ηταν πριν 20 μερες οποτε πολυ πιο πιθανο ηταν με την Αννα αφου λενε οτι τα συμπτωματα αρχιζουν μετα απο 2-5 μερες. Ετσι Τεταρτη πηγα στην Αννα και ουσιαστικα οι κοκκινιλες και ο πονος αρχισαν Παρασκευη.
παιδες τα συμπτωματα που περιγραφω δεν αρχισαν μετα απο 2 ωρες..... μονο πρηξιμο ειχα. Μετα απο 2 μερες ομως ειχα κοκκινιλες και πονο.
Πηγα νοσοκομειο και μου εχουν δωσει φαρμακα για ουρηθριτιδα η οποια προκαλειται απο χλαμυδια ε κολι μυκητες κλπ κλπ
Προσεξτε τη τυπισσα πολυ αυτη και συμβουλη μη παει κανενας..... τοσα χρονια με πουτανες και δε κολλησαμε τιποτα και την αρπαξαμε τωρα.
Και ξαναλεω ολα εγιναν με προφυλακτικο εκτος απο πιπα που ηταν ελευθερη αλλα σε μερικες περιπτωσεις ακομα και αυτο η η απλη επαφη αρκει να κολλησεις.
Ελπιζω να ξεμπλεξω με την αντιβιωση και να μην εχω συνεχεια γιατι απο οτι διαβαζω μερικες φορες ειναι πολυ δυσκολη η θεραπια.
Παντως διαβαζοντας πολυ στο νετ και επειδη εχει συζητηθει πολυ εδω μεσα οταν βλεπετε μουνι να μυριζει ψαριλα μακρια και γρηγορα. Ειναι χαρακτηριστικη η μυρωδια οταν υπαρχει ιος.
Τις τελευταιες 2 φορες παντως ηταν στο μασατζιδικο του Αριστου στη Γλυφαδα με τη Ναντια αν θυμαμε τη ξανθια που πραγματικα μυριζε ετσι το μουνι της και η τελευταια φορα με τη Αννα.
Αλλα το μασατζιδικο ηταν πριν 20 μερες οποτε πολυ πιο πιθανο ηταν με την Αννα αφου λενε οτι τα συμπτωματα αρχιζουν μετα απο 2-5 μερες. Ετσι Τεταρτη πηγα στην Αννα και ουσιαστικα οι κοκκινιλες και ο πονος αρχισαν Παρασκευη.
Μεσα σε ολα αυτα εχω και πμ που μου ζητανε το τηλ της Αννας! Ελεος προσεξτε λιγο μη τη πατησουν και αλλοι.
μάλλον πρέπει να είναι αυτό το γραφείο γνωριμιών, το wish
μην ασχολείσαι...
μάλλον πρέπει να είναι αυτό το γραφείο γνωριμιών, το wish
μην ασχολείσαι...
ημαρτον!! γιατρε μου..Καλά ξεμπερδέματα κούκλε , απλά να ξέρεις ότι η ψαρίλα μπορεί να προέρχεται και απο ξεραμένα χύσια
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά τα .... μαλάκια δεν μυρίζουν. Μόνο τα ψάρια.
Μην το ξεχάσω. Ο Μισέλ ανήγγειλε νέες αφίξεις. Οσοι ρομανοπιστοί σπεύσατε
..ο αντι είπε πως έχεις την ίδια ip με την παπαρω την "olga callgirl"... και γράφεις ακόμα????