τελικα αυτο το τεμαχιο το εχει παρει κανεις να μας πει και εμας?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τελικα αυτο το τεμαχιο το εχει παρει κανεις να μας πει και εμας?
εχετε κανει την τριχα τριχια μ αυτο το θεμα! εσυ στα 595 μηνυματα σου δεν εχεις ρωτησει ποτε καποια συμπληρωματικη πληροφορια απ αυτον που πηγε με την κοπελα? ποιο το νοημα δηλαδη να γραφει καποιος σχολιο οτι πηγε με καποια? για να κανει επιδειξη? εσενα σου φαινονται αληθινες οι φωτογραφιες!! ξερεις πολλες που να ανεβαζουν πραγματικες τους φωτογραφιες με προσωπο και να δεχονται σπιτι τους για 50 ευρω?
Χαχαχαχα!!!!! Φίλε μου και που είσαι ακόμα........
Λες δυο πράγματα για να βοηθήσεις και βρίσκεις και μπελά.
Ρε παλικάρια, αν σας έκανε κλικ στις φώτος και έχετε 50ρικο στην άκρη, κάντε μια δοκιμή ή έστω πάρτε ένα τηλέφωνο. Ρωτάτε τον άνθρωπο πράγματα που θα σας απαντήσει και η ίδια αν τηλεφωνήσετε. Ακούστε την φωνή της, δείτε πως μιλάει, αν είναι φιλική ή ξερή, τι λέει και τι αποφεύγει να πει κι αν κάτι δεν σας αρέσει, έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Οι φώτος φαίνονται ότι είναι αληθινές. Άντε να έχει άλλη κόμη, κάνα βάψιμο ή να πήρε μερικά κιλάκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άλλη ή ότι μίκρυναν τα βυζιά της. Μερικοί δεν κάνουν τον κόπο να πάνε ούτε μια σελίδα πίσω και ρωτάνε τα ίδια.
Εγώ θα κάνω την δοκιμή πάντως, αρχικά με τηλέφωνο κι αν έχω καλό προαίσθημα θα πάω γιατί κάτι μου έκανε σαν εμφάνιση. Αν και η συμπεριφορά και η διάθεσή της είναι καλή, τότε ξέρω ότι θα περάσω καλά. Σίγουρα έχουμε φάει φόλες και φόλες αλλά μερικές φορές έβρισκα και θησαυρούς από εκεί που δεν το περίμενα.
...εγω παντως που μιλησα μου φανηκε βαριεστημενη...ειδωμεν..φιλε μου κανεναν δεν πεσαμε να φαμε.καποιες διευκρινησεις ζητησαμε παραπανω.τωρα μιλησα μαζι της και δεν ανεφερε για χωρο δικο της! ή σε δικο μου ή στο prive,40 ευρω μια εκτονωση και τα κανει ολα εκτος πρωκτικου! και οι φωτογραφιες ειναι δικες της!
..εγω θα την εκανα την καταδρομικη,αλλα με κολλησε που το σηκωσε αντρας.. :Sτελικα αυτο το τεμαχιο το εχει παρει κανεις να μας πει και εμας?
ανεβασε κριτικη μαν...η πες 2 λογια για την συναντηση...ωρα/προγραμμα...Ναι! Μου είπε ότι είναι ανεξάρτητη και παίρνει 60 αλλά με το σωστό μπλα μπλα κάτι κάνεις φίλος και στο κατεβάζει
είχε και φίλη κάποτε!εχουν πλακα
ενω μιλουσα μαζι της
ενας αντρας ακουγοταν διπλα της και την συμβουλευε για τις ωρες που δεχεται πως θα ερθω κλπ
λεω τα 80 ειναι για 1 ωρα ή μια φορα ?
αυτη διστασε ...
και ακουγεται ο τυπος να λεει ... "για δυο φορες μωρε για δυο φορες .. σιγα ..."
μου ειπε ομως οτι ειναι 72 κιλα
πολλα τα κιλα ....
εγω δεν ακουσα μονο...το σηκωσε αντρας το τηλ,και ηταν αρκετα φιλικος..ναι φιλε μου,και ναι φιλε μου με ειχε...παιχτης εχει πει οτι δεν αξιζει αλλα ακομα δεν εχει γραψει κριτικη..για να δουμε...γιατι απο μπροστινο συστημα ειναι δυνατη..έχεις δοκιμάσει?
ψιλο παχουλές μου φαίνονται και σε προηγούμενα posts συναγωνιστες ειπανε οτι ακούσανε και αντρική φωνή μέσα!
για πες φιλος?...γιατι?...πηγες?...μακριά...για μαλάκες...
Ναι! Μου είπε ότι είναι ανεξάρτητη και παίρνει 60 αλλά με το σωστό μπλα μπλα κάτι κάνεις φίλος και στο κατεβάζει
αφου δεν με καταλαβαινεις να σου εξηγησω λοιπον...διαβασαμε την ενημερωση σου για το κασκαντεριλικι σου και σου καναμε μερικα ατομα 5-6 ερωτησεις διευκρινιστικες.για το πιο κοντο μαλλι και το οχι τοσο τουμπανο βυζι τα ανεφερες κατ οπιν των ερωτησεων.οκ συμφωνω οτι αφου δεν ανεφερες για ψευτικη φωτογραφια εννοουσες οτι ειναι η ιδια.επειδη ομως παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι οι φωτογραφιες της ειναι ψευτικες δε νομιζω οτι ειναι παραλογο να σε ρωτησουν αν πραγματι συναντησες αυτη που ειδες στις φωτογραφιες.τον μπελα σου βρηκες δηλαδη επειδη σου εκαναν μερικες διευκρινιστικες ερωτησεις? ουτε σε αμφισβητησε κανεις ουτε σε ειρωνευτηκε. το "να κανω επιδειξη" δεν πηγαινε σε σενα,το εγραψα στην απαντηση μου στον drax,για το ποιο ειναι το νοημα των ενημερωσεων στο φορουμ αν απαγορευονται περισσοτερες ερωτησεις.ουτε φυσικα θα απολογηθεις εσυ για το αν σε μενα εδωσε διαφορετικες πληροφοριες αργοτερα και σε καποιον αλλο φιλο εδωσε παλι διαφορετικες! ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση.καλημερα!ρε φιλαρακο ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω........διαβασε τι εχω γραψει απο την αρχη.κασκαντεριλικι εκανα επειδη ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου και εγραψα οτι ειναι η ιδια με ποιο κοντο μαλλι και οχι τοσο τουμπανο βυζι οσο φαινεται.......αν εμφανιζοταν ααααααλλη θα εγραφα παιδια ΔΕΕΕΝ ειναι η ιδια στις φωτος.....επισης δεν θα κατσω να απολογηθω εγω για το αν οι φωτος της ειναι απο γραφειο για το αν ζηταει 40 50 70 100 και αν εχει χωρο δικο της η οχι........σε μενα συνεβει ακριβως αυτο που εγραψα και αλλη ορεξη δεν ειχα απο το να κανω επιδειξη ελεος να πουμε
χθες βραδυ κατα τις 9 μιλησα μαζι της.παρ οτι βρισκοταν σε εξωτερικο χωρο,βαριεστημενη δεν ηταν σε μενα.επεξηγηματικη και πολυ ευγενικη και μαλιστα δυο φορες που δεν ακουσε τι ρωτησα,με ξαναρωτησε για να μου απαντησει.αλλα το οτι λεει διαφορετικα πραγματα σε καθεναν που της τηλεφωνει με ανησυχει!...εγω παντως που μιλησα μου φανηκε βαριεστημενη...ειδωμεν..
Πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε η ίδια από ότι είπε (Μιλάει Ελληνικά) αν και η φωνή της παρέπεμπε σε μεγάλη ηλικία (τσατσά, η μάνα της ???)Παιδιά κοιτάξτε τι βρήκα!
Σούπερ Μωράκι λέει έρχεται με 60 ευρώ αλλά της το ριξα στα μισα μετά από πολύ πρήξιμο....!!!αλλά άξιζε!!
www.sexads.gr/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B1/]http://www.sexads.gr/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B1/[/url]
Όταν πάτησα το τηλέφωνο της στο γκουκλε βρήκα αυτό!
[URL unfurl="true"]http://vk.com/id233965198[/url]
και γω πηρα δε το σηκωσε αλλα καλο ειναι να μη καρφωνουμε αλλους συναγωνιστες...εγω θα της κανω το παζαρι κ αν δε βγει δε θα προχωρησω!Πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε η ίδια από ότι είπε (Μιλάει Ελληνικά) αν και η φωνή της παρέπεμπε σε μεγάλη ηλικία (τσατσά, η μάνα της ???)
Είναι ρουμάνα, λέει ότι όντως είναι αυτή που φαίνεται στο Ρώσικο Facebook, και θέλει 70 +20 Ακάποτο, +20 Δεύτερη φορά, +20 Κόλο, +20 .....
Της είπα ότι αλλού έχει πει για 60 και δεν απάντησε. έρχεται σε ξενοδοχείο.
Επειδή οι πληροφορίες δεν συμφωνούν μήπως κανείς άλλος γνωρίζει κάτι?
Τα ιδια μου ειπε και εμενα 70+++++++ και παει λεγονταςΠήρα τηλέφωνο, το σήκωσε η ίδια από ότι είπε (Μιλάει Ελληνικά) αν και η φωνή της παρέπεμπε σε μεγάλη ηλικία (τσατσά, η μάνα της ???)
Είναι ρουμάνα, λέει ότι όντως είναι αυτή που φαίνεται στο Ρώσικο Facebook, και θέλει 70 +20 Ακάποτο, +20 Δεύτερη φορά, +20 Κόλο, +20 .....
Της είπα ότι αλλού έχει πει για 60 και δεν απάντησε. έρχεται σε ξενοδοχείο.
Επειδή οι πληροφορίες δεν συμφωνούν μήπως κανείς άλλος γνωρίζει κάτι?
Τα ιδια μου ειπε και εμενα 70+++++++ και παει λεγοντας