petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Σουτζουκακια σμυρνεικα, ξερει να κανει ???
μμμμμμ η αδυναμια μου ;) ;) ;) ;) ;)
Σουτζουκακια σμυρνεικα, ξερει να κανει ???
έχω ήδη πει στον αντμίνορα να την ανοίξει στις κριτικές με code name Μαρίνα (δεν είναι το πραγματικό της) αλλά μάλλον δεν το είδε.αυτη την κυρια την ξερουμε??
έχω ήδη πει στον αντμίνορα να την ανοίξει στις κριτικές με code name Μαρίνα (δεν είναι το πραγματικό της) αλλά μάλλον δεν το είδε.
προτιμήστε άλλες λύσεις αν θέλετε τη γνώμη μου. περισσότερα στη κριτική όταν ανοίξει και βρω χρόνο...την σαρανταρα απο αγιους αναργυρους την δοκιμασε κανεις?τιμες?αποδοση?
...ξερουμε κατι;;;
τοτε δεν ισχυει το 1 ωρα,γιατι δε νομιζω κανεις να εχει κρατησει κοπελα 1 ωρα μονο με μια εκτονωση.....Ειλικρίνα δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα..Αν αφήσουμε στην άκρη το ό,τι την αποδέχτηκες ενώ δεν ήταν η κοπέλα της φώτο, τα 80 που έδωσες ήταν προσυμφωνημένα για μια φορά? Γιατί αν ναι, πού είναι το λάθος της κοπέλας? Το αν κάποιος τελειώσει σε 2', σε 5' ή σε 40' δεν είναι κάτι που απασχολεί την κοπέλα. Γενικά σε ραντεβού μιας ώρας είναι λάθος να παίρνεις κοπέλα που δέχεται μόνο μια φορά και μετά αρχίζει τα +20 κτλ..
εγω φιλαρακο κάθε εβδομαδα παω σε μασαζ.στα call girls δεν εχω καθολου εμπειρια.που να ξερω ότι μπορω να δωσω κοκκινη καρτα;και αν με περιμενει κανενας γοριλας κατω απ'το ξενοδοχειο;Είναι προφανές και έχει γραφεί ότι η φωτό είναι μούφα. Παρόλα αυτά προχωράς σε συνάντηση, ενώ είναι φανερό ότι είναι απάτη. Έρχεται, τη βλέπεις, καταλαβαίνεις και από κοντά τι γίνεται και αντί για κόκκινη κάρτα της δίνεις 80e. Κάθεται 5-10 λεπτά και σου κουνάει μαντήλι και εσύ κοιτάς. Δεν φταίνε οι τάνες η οι πολιτικοί αλλά το μυαλό μας, στην προκειμένη περίπτωση το δικό σου.
Το τί θα κάνει κάποιος την ώρα που περισσευει είναι δική του υπόθεση..Άλλος μπορεί να θέλει να κάτσουν δίπλα δίπλα και να βλέπουν τηλεόραση! Ή να της λέει τον΄πόνο του. Αν ορισμένοι δε μπορούν να κάνουν μια απλή συμφωνία δε φταίνε οι κοπέλες. Και βέβαια υπάρχει 1 ώρα , μία φορά.Να ξεκαθαρίζετε τί θέλετε για να μη γκρινιάζετε μετά. Η αγορά είναι τόσο μεγάλη, έχει καποιος τόσες επιλογές που είναι ανεπίτρεπτο να κλαίγονται ορισμένοι!τοτε δεν ισχυει το 1 ωρα,γιατι δε νομιζω κανεις να εχει κρατησει κοπελα 1 ωρα μονο με μια εκτονωση.....
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
το εκανα το κασκαντεριλικι και πηγα.δεν ειναι μουφα.......εχει δικο της χωρο στα 50 ευρω η τιμη εκτος απο αναλ.Νταρντανογυναικα απο βουλγαρια οχι ομορφη αλλα με αρκετα σφιχτο σωμα.......στα 40+ την εκοψα και στα του αγωνα την ιδρωνει την φανελα.....αν σου αρεσει απο εμφανιση και το αποφασισεις οταν την δεις περνας καλα σε γενικες γραμμες δεν το κλαις το πενηνταρι....
Σε ποια περιοχη ???
μεγάλα βυζιά έχει? όπως στην φωτο?
οχι δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο φαινονται αλλα εχει μια χαρα βυζακι για την ηλικια της μου εκανε εντυπωση
οχι δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο φαινονται αλλα εχει μια χαρα βυζακι για την ηλικια της μου εκανε εντυπωση