spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...νομιζω γραφειο...Χρονια πολλα παιδια! Ξερουμε τιποτα γι'αυτην;
...νομιζω γραφειο...Χρονια πολλα παιδια! Ξερουμε τιποτα γι'αυτην;
...νομιζω γραφειο...
...νομιζω γραφειο...
...δεν το ξερω μαν..τι να σου πω...Πάντως αν είναι αληθινή η κοπέλα στη φώτο δεν πειράζει και να είναι γραφείο.
Αλλά ελιναι αληθινή; :-
Πάντως αν είναι αληθινή η κοπέλα στη φώτο δεν πειράζει και να είναι γραφείο.
Αλλά ελιναι αληθινή; :-
...κανε το κειμενο ,copy paste,στο νημα της,και θα δεις κατι πουστριλικια που θα φας... ..απο την ιδια βεβαια..καλησπερα και σε ολους και χρονια πολλα..πριν απο δυο εβδομαδες περιπου τιμησα για πρωτη φορα την τζενη...νομιζω οτι δεν χρειαζεται περισσοτερες συστασεις μιας και οι περισσοτεροι απο εδω μεσα την γνωρειζεται..παρα πολυ καλο σεξ με σπουπερ προκαταρκτικα γλυκολογα και σουπερ μασαζ,ουτε μασερ να ηταν
αλλα οταν την γυρισα για 69 μου ηρθε απ το μουνι της μια εντονη μυρωδια κωλαριλας,σκατιλας και μπουτσιλας :S :Sδεν την εγλυψα ουτε της εβαλα δαχτυλο και δεν της ειπα τιποτα για να δω αν θα πλυθει απο μονη της μετα...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΡΙΞΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΕΙΟΧΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΦΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...
την αληθεια λεω...καλο θα ειναι να κοιταξει λιγο την υγιεινη της....κανε το κειμενο ,copy paste,στο νημα της,και θα δεις κατι πουστριλικια που θα φας... ..απο την ιδια βεβαια..
την γυρισα για 69 μου ηρθε απ το μουνι της μια εντονη μυρωδια κωλαριλας,σκατιλας και μπουτσιλας :S :S
μαλλον αλβανικη μπουτσιλα,ναο πω καλυτερα...αλβανιλα λεγεται αυτο φιλος
περφιουμ ο ντε τουαλετ
εγω την αληθεια ειπα,δεν την εχω παρει την συγκεκριμενη...ετσι και αλλιως παρα πολλοι το εχουν επισημανει...ενα πραμα δεν εχω καταλαβει
πως πανε ορισμενοι και γαμανε βιζιτες που βριζουν με τη πρωτη ευκαιρια
υπαρχουν αρκετα παραδειγματα που μολις γραψει καποιος κατι αρνητικο γι αυτες
μπουκαρουν και τον παιρνει ο διαολος
κανετε κεφι τετοιες γκομενες ?
τραγικη...Τα έχω γράψει και σε κριτική....ακόμα ζέχει αυτή???? :S
σωστοςαπο μενα μαυρο στις βοθρωνες
ειτε βρωμαει το μουνι τους ειτε "βρωμαει" το στομα τους
να πεινασουν μπας και στρωσουν
Σωστός 1000% φίλε .ενα πραμα δεν εχω καταλαβει
πως πανε ορισμενοι και γαμανε βιζιτες που βριζουν με τη πρωτη ευκαιρια
υπαρχουν αρκετα παραδειγματα που μολις γραψει καποιος κατι αρνητικο γι αυτες
μπουκαρουν και τον παιρνει ο διαολος