zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
η απορια ειναι για τη μπουγαδα;και η υπολοιπη μπουγαδα??
ή μηπως καλλυτερα αν εχει κατι καποιος να μας πει;;
η απορια ειναι για τη μπουγαδα;και η υπολοιπη μπουγαδα??
η απορια ειναι για τη μπουγαδα;
ή μηπως καλλυτερα αν εχει κατι καποιος να μας πει;;
Αν θέλεις γράψε και στον κατάλογο.εγω παντως περασα σουπερ 100+20 ακα+20 κωλος
και δωρο ο 2 γυρος και δεν την ειδα ζορικη!!!εσυ δεν περασεσ καλα?
ok!!!σε λιγο!!Αν θέλεις γράψε και στον κατάλογο.
εδω εισαι.... τις εστειλα μαιλ για περισσοτερες πληροφιριες και για καμια φοτο...και μου απαντησε....αυτο....Kalispera. Einai 1h/100E, kanoniko programa, rantevou kleinoume apo edo, ores mesimeraki meta tis 12:00 (An hthela na deixso foto mou tha tis eixa sthn aggelia) . Eimai 33, 1.68, 58k, kastanoxsanthi.τι ειναι αυτό??? ξερει καποιος???
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=203867-6&cityId=2&subcatId=65[/url]
εδω εισαι.... τις εστειλα μαιλ για περισσοτερες πληροφιριες και για καμια φοτο...και μου απαντησε....αυτο....Kalispera. Einai 1h/100E, kanoniko programa, rantevou kleinoume apo edo, ores mesimeraki meta tis 12:00 (An hthela na deixso foto mou tha tis eixa sthn aggelia) . Eimai 33, 1.68, 58k, kastanoxsanthi.
Και τι περιμένει να κβλώσουμε με το υπέροχο εσωρουχό της και να την τρελανουμε στα τηλ?Δεν παει καλά ο κόσμοςεδω εισαι.... τις εστειλα μαιλ για περισσοτερες πληροφιριες και για καμια φοτο...και μου απαντησε....αυτο....Kalispera. Einai 1h/100E, kanoniko programa, rantevou kleinoume apo edo, ores mesimeraki meta tis 12:00 (An hthela na deixso foto mou tha tis eixa sthn aggelia) . Eimai 33, 1.68, 58k, kastanoxsanthi.
αυτή ρε παίδες τι λέει?Νομίζω πως άλλη ειναι η φωτό πάνω και άλλη αυτή κάτω!την έχει πάρει κάποιος?
ευχαριστώ φίλε με έσωσες απο κομοδίνο!
ευχαριστώ φίλε με έσωσες απο κομοδίνο!
κομοδίνο δεν είναι, κάθε άλλο, τουλάχιστον μαζί μου. Αλλά είναι άσχημη και κοκκαλιάρα. Μόνο για μια φορά και μόνο για το παλμαρέ του κάθε πουτανιάρη.
Εννοείται ότι τα 90 που έπαιρνε (δεν ξέρω αν ακόμα ισχύουν), ούτε γι αστείο στην εποχή μας και ειδικά για τη συγκεκριμένη.
ειναι κάποια απο τις φωτό τις πραγματικη?όχι αδύνατη, κοκκαλιάρα