Επισκέπτης
Αχαχαχαχ.... ναι πρεπει να ρεφαρω
Προσωπικα ουτε στο 50αρι θα με ξανασυγκινησει να τη παρω... χημεια μηδεν ... υπαρχουν και καλυτερες λυσεις πιστευω σε αυτες τις τιμες
καλησπερα παιδες.. παντως πρεπει να καταλαβει η καθεμια απο αυτες τις κυριες... οτι οι εποχες αλλαξανναι σε καταλαβαινω βγαζει μια ψυχρα και αρα δυσκολο να υπαρξει χημεια με καποιον.......
..θα την εχει δει ιστορια γιαυτο...καποιος γκομενος θα της φουσκωσε τα μυαλα,και της ειπε την παραμυθα πως αν βγει στη γυρα,θα θερισει,και το φαγε...ναι σε καταλαβαινω βγαζει μια ψυχρα και αρα δυσκολο να υπαρξει χημεια με καποιον.......
παρε αννιτα,και ξεπατωσε την...Αχαχαχαχ.... ναι πρεπει να ρεφαρω
ρε παιδες για αυτο το τεμαχιο ξερει κανεις τιποτα..?????.
καταλαβα... σε ευχαριστωAπάτη μούφα..
τι κωλαρα ειναι αυτη ρε παιδια!!!!
Καλημέρες συναθλητές!
βρέθηκα παραπροχτές 3 φορά με το ουκρανάκι
έχει αδυνατήσει και είναι μια τίμια επιλογή κάτω των 50
προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον astronautis@@@ "τα 50-60-70-100 η δε ξερω τι..δεν βγενουν ευκολα..."
διαφωνώ στο "γιαυτο για οτι ζητανε πρεπει να υπαρχει και η ανολογη περιποιηση"
γιατί η γνώμη μου είναι όποια θέλει να το κάνει πρέπει να το κάνει με κάτω από 50
φιλε μου το ουκρανακι παιζει απο 50 και πανω...μηπως μπερδευτηκες?Καλημέρες συναθλητές!
βρέθηκα παραπροχτές 3 φορά με το ουκρανάκι
έχει αδυνατήσει και είναι μια τίμια επιλογή κάτω των 50
προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον astronautis@@@ "τα 50-60-70-100 η δε ξερω τι..δεν βγενουν ευκολα..."
διαφωνώ στο "γιαυτο για οτι ζητανε πρεπει να υπαρχει και η ανολογη περιποιηση"
γιατί η γνώμη μου είναι όποια θέλει να το κάνει πρέπει να το κάνει με κάτω από 50
δυνατο κορμι...αν κανει και καλο προγραμμα...Βλέπω τρώει το φαγητό της η Φωτεινούλα...
μεγαλη βιβλιογραφια...τρανς ειναι φιλε μου..Καλημερα παιδια !
ρε σεις αυτη ειναι γυναικα η τρανς ???
δεν μπορω να καταλαβω
καποιος με εμπειρια ?
Καλησπερα, θυμιστε μου παρακαλω link για αννιτα. Ευχαριστω