mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
ρε πού πετάτε τα λεφτά σας....
τη φωτό την είδες βρε αδερφέ;;;
έλεος....
Εχεις καποια καλη προταση για milf και σε δικο της μερος?????????
ρε πού πετάτε τα λεφτά σας....
τη φωτό την είδες βρε αδερφέ;;;
έλεος....
Εχει κανεις παρει ή αδικος ο κοπος......
Αναμενουμε τηλΕχω μια ρωσιδα μιλφ, που η κριση την εχει δυσκολεψει και για την ωρα εκδιδεται σε πολυ στενο κυκλο κανα δυο φιλων, ειναι 35 κουκλα ψιλη αλλα καμια σχεση με επαγγελματιες , και αμα δεν τις αρεσει ο αλλος φευγει , δεν κανει πρωκτικο ,ειναι gilf κατασταση αλλα μονο εκει που θα της αρεσει ο αλλος αμα δεν της κανει ή ειναι αγενης κλπ δεν παει καθολου
πεσμου ειλικρινα, θα πληρωνες ;;
Εχω μια ρωσιδα μιλφ, που η κριση την εχει δυσκολεψει και για την ωρα εκδιδεται σε πολυ στενο κυκλο κανα δυο φιλων, ειναι 35 κουκλα ψιλη αλλα καμια σχεση με επαγγελματιες , και αμα δεν τις αρεσει ο αλλος φευγει , δεν κανει πρωκτικο ,ειναι gilf κατασταση αλλα μονο εκει που θα της αρεσει ο αλλος αμα δεν της κανει ή δεν κανει πρωκτικο ,ειναι gilf κατασταση αλλα μονο εκει που θα της αρεσει ο αλλος αμα δεν της κανει ή ειναι αγενης κλπ δεν παει καθολου
εαν δεν τη θεωρεις δικη σου κατασταση.. πες μας περισσοτερα!Εχω μια ρωσιδα μιλφ, που η κριση την εχει δυσκολεψει και για την ωρα εκδιδεται σε πολυ στενο κυκλο κανα δυο φιλων, ειναι 35 κουκλα ψιλη αλλα καμια σχεση με επαγγελματιες , και αμα δεν τις αρεσει ο αλλος φευγει , δεν κανει πρωκτικο ,ειναι gilf κατασταση αλλα μονο εκει που θα της αρεσει ο αλλος αμα δεν της κανει ή ειναι αγενης κλπ δεν παει καθολου
το θεμα δεν ειναι να πας.. αλλα το να φυγεις ζωντανος!!μαγκες ορμηξε στις αφεντρες....χαχαχα
μα υπαρχει καποιος που να εχει παει κ εκει απλα κ μονο να μας πει την εμπειρια του ???
απορια το εχω
Δεν νομιζω πως ειναι πανω απο 25.ειναι οντως 24 η 34 που εχει μεινει 10 χρονια πισω ?
Και αν καποιος θελει να την συναντησει συμφωνει με αυτα που γραφεις μπορει και Μοσχατο η καλλιθεα πως μπορει να την βρει?επειδη εχω λαβει πολλα πμ , απαντω για ολα οτι , τηλεφωνο που να απαντα και να ερθει στο ραντεβου για την ωρα δεν υπαρχει γιατι ειναι παντρεμενη και γιατι φοβαται, η φαση μεχρι τωρα γινεται εντελως ερασιτεχνικα και την πηδαμε εγω και μερικοι φιλοι μου μονο , ζηταει 90 ευρ, ειναι πολυ ομορφη ψηλη ξανθια με ωραιο σωμα 35 ετων , προην στριπερ , το γαμησι ειναι gfe με φιλια και ακαποτα τσιμπουκια κλπ . ρολοι δεν κοιταει ουτε θα πει τελειωνε κλπ , αλλα λογικα πραγματα οχι με τις ωρες.
δεν θελει να κανει παρα μονο μια το πολυ βιζιτα τη μερα για να ειναι ορεξατη και συνηθως παει οταν ειναι καυλωμενη αμα δεν εχει κεφι δεν παει ουτε με περισσοτερα, γενικα ζηταει καθαριοτητα εχεμυθια ευγενεια.
κωλο δεν δινει, γουσταρει cif , στο γαμησι ειναι πολυ καλη και το κανει με κεφι . ειναι για αυτους που γουσταρουν να πηδηξουν μια ομορφη κοπελα σε gfe κατασταση και τους αρεσουν τα αματουρ. δεν τη συνιστω για αυτους που ζητανε επαγγελματιες με συγκεκριμενο προγραμμα , η φαση παει οπως κατσει,σαν να γνωρισες καποια και να την πηγες στο κρεβατι, οι περιοχες που συναντιεται ειναι προς μοσχατο καλιθεα , λακομπα ,gls κλπ
εμενα μου ανεθεσε να της βρω κανα πελατη να βγαζει το μεροκαματο αλλα οχι να τρεχει απο δω και απο κει
επειδη εχω λαβει πολλα πμ , απαντω για ολα οτι , τηλεφωνο που να απαντα και να ερθει στο ραντεβου για την ωρα δεν υπαρχει γιατι ειναι παντρεμενη και γιατι φοβαται, η φαση μεχρι τωρα γινεται εντελως ερασιτεχνικα και την πηδαμε εγω και μερικοι φιλοι μου μονο , ζηταει 90 ευρ, ειναι πολυ ομορφη ψηλη ξανθια με ωραιο σωμα 35 ετων , προην στριπερ , το γαμησι ειναι gfe με φιλια και ακαποτα τσιμπουκια κλπ . ρολοι δεν κοιταει ουτε θα πει τελειωνε κλπ , αλλα λογικα πραγματα οχι με τις ωρες.
δεν θελει να κανει παρα μονο μια το πολυ βιζιτα τη μερα για να ειναι ορεξατη και συνηθως παει οταν ειναι καυλωμενη αμα δεν εχει κεφι δεν παει ουτε με περισσοτερα, γενικα ζηταει καθαριοτητα εχεμυθια ευγενεια.
κωλο δεν δινει, γουσταρει cif , στο γαμησι ειναι πολυ καλη και το κανει με κεφι . ειναι για αυτους που γουσταρουν να πηδηξουν μια ομορφη κοπελα σε gfe κατασταση και τους αρεσουν τα αματουρ. δεν τη συνιστω για αυτους που ζητανε επαγγελματιες με συγκεκριμενο προγραμμα , η φαση παει οπως κατσει,σαν να γνωρισες καποια και να την πηγες στο κρεβατι, οι περιοχες που συναντιεται ειναι προς μοσχατο καλιθεα , λακομπα ,gls κλπ
εμενα μου ανεθεσε να της βρω κανα πελατη να βγαζει το μεροκαματο αλλα οχι να τρεχει απο δω και απο κει
Και επιλεγει πελατες και δεν δινει πωπω και δεν ..και δεν ...ΑΛΛΑ τα 90 ευρω+hotel+ποταΕΛΑ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 90 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΜΑΚΡΙΑ
..δηλαδη,αν καυλωσει 9 πρωι με 3 μεσημερι,ειναι διαθεσιμη???κι αν η ωρα ειναι 2 παρα μεσημερακι κι ειναι στην ανηφορα με τον ''εντολεα'',ρολοι δε θα κοιταξει???επειδη εχω λαβει πολλα πμ , απαντω για ολα οτι , τηλεφωνο που να απαντα και να ερθει στο ραντεβου για την ωρα δεν υπαρχει γιατι ειναι παντρεμενη και γιατι φοβαται, η φαση μεχρι τωρα γινεται εντελως ερασιτεχνικα και την πηδαμε εγω και μερικοι φιλοι μου μονο , ζηταει 90 ευρ, ειναι πολυ ομορφη ψηλη ξανθια με ωραιο σωμα 35 ετων , προην στριπερ , το γαμησι ειναι gfe με φιλια και ακαποτα τσιμπουκια κλπ . ρολοι δεν κοιταει ουτε θα πει τελειωνε κλπ , αλλα λογικα πραγματα οχι με τις ωρες.
Και επιλεγει πελατες και δεν δινει πωπω και δεν ..και δεν ...ΑΛΛΑ τα 90 ευρω+hotel+ποτα
τα θελει !!!! Και εγω θα ηθελα την Μερυλιν Μονροε αλλα ...πεθανε !!!