- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Γνωριζει κανεις τιποτα?
εσύ είσαι και έμπειρος...έπρεπε να το ψάξεις λίγο ;)
Γνωριζει κανεις τιποτα?
Να το σηκωνε και ποτε καλα θα ηταν..... Παραδοξως και η Νελλη & η Ελλη ειναι χαμενες το τελευταιο διαστημα.....
αυτήν την συναντησα και ειναι 55 χρονων με λιγα μαλια ,πεσμενα βυζια ωραιο κωλο στα τεσερα αλλα με αιμοροιδες. Πληρωσα 100 ευρω και δεν θα ξαναπαρω
Τουλαχιστον, την πηρες απο τον κωλο ???
ουτε που το ανεφερα γιατι με χαλασαν οι τσιριδες της.Με φωναζε καριολη και μου φανηκε οταν βγαιναμε απο το δωματιο οτι μας κοιταζαν
οι φωτογραφιες της οντως την κολακευουν παρα πολυ...
αυτήν την συναντησα και ειναι 55 χρονων με λιγα μαλια ,πεσμενα βυζια ωραιο κωλο στα τεσερα αλλα με αιμοροιδες. Πληρωσα 100 ευρω και δεν θα ξαναπαρω
ουτε που το ανεφερα γιατι με χαλασαν οι τσιριδες της.Με φωναζε καριολη και μου φανηκε οταν βγαιναμε απο το δωματιο οτι μας κοιταζαν
εχει δοκιμασει κανεις απο αυτο το γραφειο? κατα 99% φαινεται μουφα. για το 1% ξερει κανεις?
Ω ρε φιλε gasper τι μου θημησες τωρα,πες μου οτι ειχες συναντησει ναταλι απο κλοντια να τρελαθω το απολυτο call girl η την κολλητη της την Ανιτα........απευθυνομαι σε αρκετα..παλαιοτερους! καποια πολωνεζα Κλωντια που εδινε ραντεβου στο Βαρδα Φαληρου οχι η ιδια αλλα τα κοριτσια της τι απεγεινε?
ναι αυτο ειναι η κλοντια εφερνε μονο πολονεζες απ' οσο θυμαμαιτο γραφείο με τις πολωνέζες ειναι αυτό?
..σωστα,η κλαουντια υπαρχει και βασιλευει.μεσα απο αυτην αυτομοληθηκαν πολλες πολωνεζες που τωρα εχουν χαθει απο την πιατσα.τωρα μιλαμε για 2002+ οταν η κλαουντια ηταν πρωταγωνιστρια και εδινε ραντεβου στο χοτελ αβρα στο π φαληρο.μετα μεσα απο τις φιλες της ανεβηκαν οι μετοχες της εταιριας και ηταν ολα αστερια ενα προς ενα(ωραιες εποχες....).κανανε και διδυμο μαλιστα μερικες.νομιζω το κοστος ηταν 20000δρχ(αν θυμαμαι ).ονοματα δεν θυμαμαι κιολας.αραια και που ειχα γινει μονιμος θαμωνας στο αυρα χοτελ.καποιες δουλεψαν μεμονομενες και κρυφα απο κλαουντια...αλλες πηγαν σε μασαζ...ναι αυτο ειναι η κλοντια εφερνε μονο πολονεζες απ' οσο θυμαμαι