spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
100 η ωρα,και 150 η 1 1/2....Ουδέν αληθέστερου τούτου.
Οι φωτό είναι 100% αληθείς.
Το κορίτσι είναι φωτιά.
Αλλά πλέον πολύ ακριβή στα 150.
100 η ωρα,και 150 η 1 1/2....Ουδέν αληθέστερου τούτου.
Οι φωτό είναι 100% αληθείς.
Το κορίτσι είναι φωτιά.
Αλλά πλέον πολύ ακριβή στα 150.
100 η ωρα,και 150 η 1 1/2....
Πριν μια βδομαδα Λακομπα μερια εσκασε ξανθο 30αρα πολυ μουναρα με ταγιερακι οπου σπασαν τα πλακακια .
Δυστυχως παρκαρα εκεινη την στιγμη και δεν προλαβα να την πλευρισω .
Οποιος ξερει και θελει ειναι ευπροσδεκτος με PM .
Καλημερα .
Καλησπερα Προεδρε!
Το εχω και σκεφτει και εγω να το κανω αυτο, αλλα μεχρι στιγμης δε το εχω δοκιμασει. Εσυ εχεις πετυχει καμια την ωρα που βγαινει και εχεις πιασει κουβεντα?
Ωραιος!!!το εχω κανει εγω στο pines. Συνάντηση παρκινγκ. ξανθια, πετιτ, απερ κλας. αφησα τηνλ στον υαλοκαθαριστηρα. πηρε πισω, βρεθηακμε, 1-2 καφεδες προς αρση αναστολων, πηδηχτηκαμε. παντρεμενη.
Ωραιος!!!
εμπνευση της στιγμης.
.....φαινεται δεν ακουσε οτι ερχονται νεα μετρα....small price change for full programm 130 to 150
γράφει στο προφιλ της πριν μερικές ώρες.
small price change for full programm 130 to 150
γράφει στο προφιλ της πριν μερικές ώρες.
προσφορά και ζήτηση. Όταν κάποιος της την είπε ευγενικά στο fb, ανοίχτηκε διάλογος στον οποίο μεταξύ άλλων έγραψε "If i still have so much job,,then i will put price 200..."
Αν δεν της χρειάζεται αυτηνής μαύρισμα, τότε ποιανής χρειάζεται;
Ναι αλλά το αρχικό ποστάρισμα στο wall της είχε 30 like...
....καλα κανει...ο καθενας που θα τα επαιρνε,αβιαστα,θα συνεχιζε την ιδια τιμη...χαζη ειναι να ριξει την τιμη...Ναι αλλά το αρχικό ποστάρισμα στο wall της είχε 30 like...
προσφορά και ζήτηση. Όταν κάποιος της την είπε ευγενικά στο fb, ανοίχτηκε διάλογος στον οποίο μεταξύ άλλων έγραψε "If i still have so much job,,then i will put price 200..."
Αν δεν της χρειάζεται αυτηνής μαύρισμα, τότε ποιανής χρειάζεται;
ε, μαλάκες. Τι περιμένεις; Αυτοί που πάτησαν like ίσως να μην ξερουν καν τι δουλειά κάνει.
Όταν πατάς like σε ένα τέτοιο ποστ
small price change for full programm 130 to 150
μάλλον ξέρεις τι δουλειά κάνει.
Γεια σας .Ξερει καποιος για καποια "κυρια" που ψαρευει με το μειλ '' katiaa200@mail.ru ''
και ζητα 100 ευρω και στελνει μια σκοτεινη φωτο με μαγιο ?