timeforchanges
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες μηπως ξερουμε τιποτα γι αυτο; εχω ψαξει σε οοολες τις συζητησεις και καμια αναφορα
Συναγωνιστες μηπως ξερουμε τιποτα γι αυτο; εχω ψαξει σε οοολες τις συζητησεις και καμια αναφορα
φιλαρακο να σε ρωτησω κατι?σαν γκεστ εψαχνα και για να ρωτησω επρεπε να κανω εγγραφη ρε φιλος. και σοβαρα τωρα, αν ξερεις καποιος οτιδηποτε, ας μας πει
1.70 και 65 κιλα, πατσαδες??????????????????????1,70 - 65 kila...
κατά πάσα πιθανότητα θα τρέχουνε κάτι πατσάδες...
αντε να χαθεις ρε1,70 - 65 kila...
κατά πάσα πιθανότητα θα τρέχουνε κάτι πατσάδες...
φιλαρακο να σε ρωτησω κατι?
σαν ασχετος του αθληματος και επιδη δεν εχω συμφερον
εκανες εγγραφη οκ
σαν γκεστ οκ
αυριο αυτο το νικ θα το θυμασε?
θα μπεις μεσα να πεις την κριτικη σου?
πατισες 5 γραμματα στην τυχη και λες σαν γκεστ?
οκ εγω το πιστευω
αλλα εφοσον οπως λες διαβαζεις το σαιτ
θα ξερεις οτι ειναι για ανταλαγη πληροφοριων
και μονο με το νικ 5 πληκτρα που πατησες στην τυχη
τι περιμενεις να ακουσεις?
εφοσον οπως λες διαβασες ολο το σαιτ δεν ειδες τι παιζει?
φιλικα στο λεω
και συγνωμη αν σε θυγω
δεν ξερουν πολλα γραμματα ρε συ οι νταβαδες
θεωρώ πως δεν είναι 65 κιλά και απλά κάνει στρογγυλοποίηση προς τα κάτω γαλάζιε αρχηγέ1.70 και 65 κιλα, πατσαδες??????????????????????
Ποιες γαματε ρε παιδια?
γιατι δεν βγαζετε και ενα σποτακι στο MEGA τωρα που εχει ριξει και τις τιμες.............και εδώ μια καθαρότερη απο άλλο διαδικτυακό μέσο που χρησιμοποιεί
Στο star τυπε, το mega ασχολειται με σοβαρα θεματα...γιατι δεν βγαζετε και ενα σποτακι στο MEGA τωρα που εχει ριξει και τις τιμες.............
Στο star τυπε, το mega ασχολειται με σοβαρα θεματα...
σου αρεσουν οπως τα λεω μαλλον γλυκιε μου???
Μαλλον εχεις προβλημα δικε μου να το κοιταξεις , τα "γλυκιε" μου στους ομοιους σου
εγω θα ελεγα να κανεις log out να δουμε αν μπορεις να συνδεθεις παλι..... Ασε μας ρε φιλε... Σε πιστευουμε μην ορκιζεσαιτι επίθεση ειναι αυτη? ειμαι τακτικος επισκεπτης της ιστοσελιδας και δεν ετυχε ποτε να εχω κατι να συμπληρωσω. καθως δεν ειμαι τακτικος πελατης... οποτε τι να προσθεσω εγω που εχω παει με 3 ολες κι ολες και γι αυτες εχουν γραφτει μιλουνια κριτικες(απο αυτες αλλωστε τις διαλεξα). Μολις ειχα κατι να προσθεσω γραφτηκα και το ειπα. τεσπα, δεν θελω να δημιουργησω προβλημα και δεν μπορει να με "θυξει" κανεις που δεν μπορει να εκφρασει αυτο που θέλει.