petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
όχι ρε λεβέντη μην το βλέπεις έτσι!!!!!!
εμείς έχουμε βαλθεί να τους δυσφημίσουμε ....τα γραφεία είναι μια χαρά
σωστοοος
όχι ρε λεβέντη μην το βλέπεις έτσι!!!!!!
εμείς έχουμε βαλθεί να τους δυσφημίσουμε ....τα γραφεία είναι μια χαρά
ρε παιδες τι γινεται τελικα??η ατζελα αξιζει η οχι??ενταξει δεν γινεται ολοι να εχετε την ιδια γνωμη αλλα εδω ο συναθλητης λεει πως σηκωνε το τηλ την ωρα της πραξης και πως ητανε επιπλο....τελικα τι απ ολα παιζει?????
καυλισπέρα συναθλητές,
έχω ξετρυπώσει καινούρια ανεξάρτητη 1000%
22 χρονών,φουλ,χωρίς προκτικό όμως...
κανονικό προς το αδύνατο σώμα ,1.69 53κ,στήθος 2- στητό σφιχτό και απαλό σώμα,μελαχρινό σώμα,μαυρομάλα
γύρω στα 120 το 2 ώρο...θα το κάνει μέχρι την κυριακή
το μαϊλ της θα δωθεί με πμ
ότι έχω ξετρυπώσει το έχω μοιραστεί εδώισως ο μονος ανιδιοτελης παιχτης
ειναι μπαζο?Η ειναι κομοδινο?Σκεφτομαι να παρω την Νελη που δηλωνει και ανεξαρτητη,τι λετε? fuck1
διαλεξε κατι ποιο στανταρ...κοιτα τι κριτικες,εγω καηκα...
εχεις πμειναι μπαζο?Η ειναι κομοδινο?
Φιλαρακι ολοι μας εχουμε πεταξει λευτα αρα μην σε περνει απο κατω...και απο τα καλυτερα γαμησια και εκφυλα ηταν καποια κοινη μας γνωστη που εξαφανιστηκε αστα να πανε...και ηταν και τσαμπα το ολο σκηνικο..ότι έχω ξετρυπώσει το έχω μοιραστεί εδώ
μάλλον από τους λίγους που έχουν πετάξει φράγκα σε τεμάχια που δεν αξίζουν
Μεταξύ Jolie23 και Μαριάν (Rania) ... προτίμησα τον ... Κωστή...
Ενώ με βασάνιζε το δίλημμα: να δώσω 100 ευρώ για την γλυκιά και καλλιεργημένη Μαριάν (Rania, Τάνια ..., ) ή για το νυμφίδιο Jolie23 [μάλλον ακριβούτσικες αμφότερες] ... έλαβα ειδοποίηση μέσω fb ότι ο παλιός συμμαθητής μας .. ο Κωστής ... δυσκολεύεται τραγικά να τα βγάλει πέρα...
.. Η κινητοποίηση των παλαιών φίλων ήταν άμεση... και τα χρήματα που προορίζονταν για το ...μ**νί .. πήραν το δρόμο για να βοηθήσουν τον ξεχασμένο φίλο ...
... χάρηκα που έκανα μια καλή πράξη ... αλλά με τις κ**λες μου... τι θα κάνω τώρα;;;
συναθλητη peter το θεμα ειναι αξιζει για ξεκωλιασμα???γουσταρει να γαμιεται??δεν με νοιαζει αν το κανει μηχανικα ετσι και αλλιως δεν θελω να πηδηξω την γκομενα μου να περασω καλα θελω χωρισ extra και μα οχι αυτο και τετοια.....κατι αλλο να προτεινεισ εσυ??το μαρινακι θελω αλλα ουτε με αιτηση
εχεις πμ
συναθλητη peter το θεμα ειναι αξιζει για ξεκωλιασμα???γουσταρει να γαμιεται??δεν με νοιαζει αν το κανει μηχανικα ετσι και αλλιως δεν θελω να πηδηξω την γκομενα μου να περασω καλα θελω χωρισ extra και μα οχι αυτο και τετοια.....κατι αλλο να προτεινεισ εσυ??το μαρινακι θελω αλλα ουτε με αιτηση