giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Γιαυτό το είπαΚαι τσιγκινο σωβρακο αμα λαχει
Γιαυτό το είπαΚαι τσιγκινο σωβρακο αμα λαχει
τι έλεγε τονυ το μωρο; Κ πόσο το δωράκι της;
Nαι ρε φίλε γιατί το γούσταρα..
Μου φαίνονται πολλά για μέτριες εμφάνιση/υπηρεσίες.
Τώρα εσύ βέβαια μπορεί εμφανισιακά να είσαι σαν το ανάποδο γαμώτο (κοινώς να σε βλέπουν οι γκόμενες και να κάνουν εμετό!) και να έχεις δώσει τη μισή σου περιουσία σε Call-Girls/City Tours..
Εγώ πάντως δεν έχω ανάγκη να σκέφτομαι έτσι.
το πρακτομιλφ τι ειναι;πουτανα απο το πρακτικερ;Τελικά για το πρακτομιλφ έχουμε πληροφορίες? Αν έχει κάποιος τηλ που να λειτουργεί ασ μου το στείλει .ευχαριστω πολυ
Σιγουρα ειναι γραφειο δεν αμφιβαλω για αυτο...το θεμα ειναι οτι οι φωτο ειναι αληθινες..!ΤΩΡΑ απο υπηρεσίες ειναι το θεμα τι λενε..!σιγουρα γραφείο, χθες υπηρχε αλλη αγγελια απο χριστίνα που κρατούσε κι αυτή ταμπέλλα
21/5 είναι προφανώς νέα μέθοδος προβολής και μάρκετινγκ...
αγαπητέ apoc...δεν σπαταλώ ούτε τα 20-30 σεντς...για το τηλεφώνημα..
(ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!)
Μπράβο παίκτη, καλά κάνεις τότε. Οι όμορφοι πρέπει να γαμάνε τις φθηνές και τον τρώνε από τις ακριβές!
Μπράβο ωραία τα είπες.. Τράβα στη τρύπα σου τώρα.
Ρε άτομο, έχεις πάρει φόρα και την λες σ'όλο το κόσμο. Δεν έχουμε πρόβλημα να σεβαστούμε τα γούστα σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ασχολείσαι με τα θρεντ που υπάρχουν για γκει και φετιχιστές για να τελειώνουμε..
Tυπε μην μασας σε ζηλευουν γιατι ελυσες το προβλημα της δισκοιλιοτητας.Κατα πρώτον δεν το ξεκίνησα εγώ.. Κατα δέυτερον όπου γουστάρω θα γράφω. Εσύ τι πρόβλημα έχεις; >
Αν σε ενοχλώ κάνε log out.
Tυπε μην μασας σε ζηλευουν γιατι ελυσες το προβλημα της δισκοιλιοτητας.
παιδες τα φωτα σας..προχτεσ κλεισαμε τα 26 και πρπει να το γιορτασουμε....εχω διαβασει πολλα εδω μεσα,εχω δοκιμασει και εχω καταληξει σε μιλφ καταστασεισ...η ανιτα η αννα παλι τηλ αλλαξε??η μαρινα60 εξαφανισμενη...η ελλη ξαναγυρισε???η αντζελα η ουκρανη τι λεει??ψαχνω για full προγραμμα...αν κατσει και με 2 το θεμα ειναι ποιες πανε ομως???οποιος μπορει ας βοηθησει..
Ποιοι κλεισατε τα 26 ?
εγω ρε λαμογια...αρχισατε τισ πλακιτσες???τισ δεχομαι...τωρα θελω βοηθεια ομως..για πειτε???