Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Πως κανετε ετσι ρε...ενα μουνι θα γαμησετε. Ακου φουμο
Μην σου πώ οτι θα πάω και έρποντας...
Πως κανετε ετσι ρε...ενα μουνι θα γαμησετε. Ακου φουμο
Περι Afroditi-Mania το περναω απο εδω για να μην χαλασω την "βαθμολογια" του παιδιου....
Συναντηση μαζι της στο γνωστο Lacoba για 1 ωρα....Για πρωτη και τελευταια φορα μαζι της.....
"Προστυχοφατσα με πανεμορφα χαρακτηριστικα προσωπου και υψος 1.80 " λεει ο ενας....
"Καυλοφατσα με υψος 1.85 και μολις την δεις σου σηκωνεται" λεει ο αλλος.....
Σκατοφατσα θελετε να πειτε....Που ακριβως ειδατε το ομορφο προσωπο ρε παιδια ?
Μην πω για το υψος της κοπελας....Σιγα μην ειναι ο Τσατσενκο...
Αντικειμενικοτητα στις κριτικες σας αλλιως καηκαμε....Λοιπον......
Προσωπο με εντονα ζυγωματικα που θυμιζει την Σερ στην νεανικη της ηλικια ( Ποτε δεν την χωνευα) ,
κορμι λαμπαδα-χαρακας και υψος 1.75 με 1.76 . Δεν την ......γιατι νομιζε οτι ειμαι ενας απο τα ανθρωπακια
με μικρο μπλε πηλικιο και μικρη μπλε στολη . Η κοπελα ηρθε , ειδε και το επαιξε "αρρωστη" , οτι δηθεν την
επιασε το κεφαλι της και η κοιλια της Εγω απο την μερια μου ουτε καν μπηκα στην διαδικασια να την πεισω οτι
δεν ειμαι Μιλησα σε καποιες αλλες κοπελες αν υπηρχε καποια διαθεσιμη αλλα ατυχησα....
Εφυγα για το σπιτι κανοντας μια σταση για πιτογυρα.....
Αν καποιος μου ελεγε " παμε για πιτογυρα η παμε να την Afroditi-Mania ?" φυσικα θα επελεγα την πρωτη επιλογη .
Να περνατε καλα
Πορτογάλε, θεϊκή η φώτο με την σακκούλα.
Μου φτιαξες την μερα...
H πρώτη πρόταση του post σου είναι η απάντηση που ζητάς.
Λοιπον επειδη δεν βρηκα κατι σχετικο, εχει παει κανεις με καμια απο αυτες τις δυο(η πρωτη ειναι γραφειο και συγγνωμη που το γραφω εδω)?
Με βλεπω για διπλη εξορμηση εκτος και αν εχει κανεις αρνητικη εμπειρια και με αποτρεψει
Πολλα κομοδινα....εισαι σιγουρος οτι ειναι γραφειο και οχι ο ΣυλβεστριδηςΗ δεύτερη είναι από το γραφείο με μαμά μαρία, εύα (κομοδίνο), σάσσα (κομοδίνο). Τις δύο τελευταίες τις έχω πάρει. Α και Αννούλα (και αυτή την έχω πάρει 1/2 κομοδίνο).
Η δεύτερη είναι από το γραφείο με μαμά μαρία, εύα (κομοδίνο), σάσσα (κομοδίνο). Τις δύο τελευταίες τις έχω πάρει. Α και Αννούλα (και αυτή την έχω πάρει 1/2 κομοδίνο).
Και πού να πήγαινε;; στη Λούτσα;;
Αυτη απο προσφορα σε προσφορα το παει.Τωρα κανει και incall
δεν νομίζω να πληρώνει αυτή το ξενοδοχείο, αλλά αν παίζει κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό VFM
η στεφη φαίνεται δυνατό εργαλείο!παιδες δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω , εδω οι κοπελες ειναι οντως αυτες που φαινονται στις φωτος?
!
καλημερα παιδες...μια ανεξαρτητη αντζελα ουκρανη με φουλ προγραμα 1 ωρας 80 ευρο κ
2 ωρες 100 ευρο τι παιζει???ευχαριστω!!
Για την συγκεκριμενη εχουμε τιποτα??
γυρισα καμποσες σελιδες πισω αλλα δεν βρηκα τιποτα.
ευχαριστω
καλημερα παιδες...μια ανεξαρτητη αντζελα ουκρανη με φουλ προγραμα 1 ωρας 80 ευρο κ
2 ωρες 100 ευρο τι παιζει???ευχαριστω!!
την εχει παρει κανεις προσφατα???
την εχει παρει κανεις προσφατα???