ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εχει πάρει κανείς το τεμάχιο;
Καλό φαίνεται... Μόνο μην είναι κάνα τραβέλι με κανα πουλί σαν το "παλαμάρι" του "ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ".....
Συναδελφε ξαναπαρε και πες της στα ισια οτι εδω διαβασες. Μην γινη και φιρμα και αρχισει τα + + +Εγώ πάντω που πήρα τηλ για να ρωτήσω μου είπε 50/ώρα ΧΩΡΙΣ πρωκτικό. Σ εσένα σου έδωσε ΚΑΙ κώλο και έδωσες 50 ευρώ για 1.5 ώρες
Εχει πάρει κανείς το τεμάχιο;
Καλό φαίνεται... Μόνο μην είναι κάνα τραβέλι με κανα πουλί σαν το "παλαμάρι" του "ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ".....
Μαστορα τα μπερδεψες ισως. Σκαρτα 50 κατι κιλα ειναι και στεγνη. Κυταριτιδα και κοιλια γιοκ. Για ξανακοιτατη. Μονο στη φατσα τα χαλαει λιγο.ρε παιδια ελεος αυτη αμα γθυθει κρεμονται οι πατσες της με το ζορι της εδωσα μια πιπα σε ξενοδοχειο και την εδιωξα διακριτικα ,ειναι επικοινωνιακη προσχαρη και ευκολα τα δινει ολα αλλα αμα δεν δοκιμασει καποιος δεν μπορει να καταλαβει αυτα που λεω,ολο το κορμι της ειναι γεματο ραγαδες ενταξει γουστα ειναι αυτα αλλα φευγουμε τελειως απο τα ορια
ξερει κανεις λεπτομερειες γιαυτα τα βυζομπαλα??
Λολα?Πειραιά? Και με βυζάρες και μόνο 50???Κατά τα λοιπά? Βλέπεται?Αν ναι να μοιραστεις μαζί μας τρόπο επικοινωνίας?????μόνο για την συνθήκη Ελληνίδα αναφερόμουν....τώρα μου βάλατε και το οικονομικό στη μέση...όχι μεχρι 100 και με άνεση χρόνου Ελληνίδα άνω του μετρίου που είναι η συγκεκριμένη και να θέλει να διαφημίζεται παντού δεν ξέρω....
Ξέρω όμως...
-μιά Λολα στον Πειραιά με 50 και βυζί Νο5 φυσικό όχι γιαλαντζί που το κάνει στο σπίτι ενός φίλου της
-μία Μαρία στη Γλυφαδα με 150
-μια Νάνσυ στο Φάληρο με 150
-μια Αλίκη επίσης Φάληρο με 200
-μια Νοτα στη Γλυφαδα επίσης με 150
-μια Μαρία στη Γλυφαδα με 250
μια.... και πάει λέγοντας αν θες μπορώ να σε φθάσω στα 1000 την μιάμιση ώρα αλλά τι να λέμε τώρα...Ναόμι είναι μόνο μία
Λολα?Πειραιά? Και με βυζάρες και μόνο 50???Κατά τα λοιπά? Βλέπεται?Αν ναι να μοιραστεις μαζί μας τρόπο επικοινωνίας?????
[
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτή την.. ?
Ό,τι λέει κάνει. Η προκαταβολική πληρωμή είναι ένα θέμα.Ξέρει κανείς κάτι γι αυτή την.. ?
Έκανα όμως εγώ ο μαλάκας το κασκαντερ . Λοιπόν είναι 100 ευρώ και 30 αναλ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για μία ώρα. Είναι για μια εκτόνωση. ΕΝΩ στο τηλέφωνο τη ρώτησα 2 φορές. Καταρχάς παίρνει τα λεφτά μπροστά. Με το που τελιώνω τη πρώτη φορά παει μπάνιο πρώτη αυτή. Μετά εγώ. Με το που βγαίνω έχει ντυθεί. "Ώπα τις λέω. Για μια ώρα μου είπαν". "Λάθος. Είναι για μια φορά. Αν θέλεις μασαζάκι τώρα". "Άστο. Φύγε". 100 ευρώ (το αναλ το φιλούσα για τη δεύτερη γύρα) πεταμένα και μαύρο. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτή την.. ?
Μαστορα τα μπερδεψες ισως. Σκαρτα 50 κατι κιλα ειναι και στεγνη. Κυταριτιδα και κοιλια γιοκ. Για ξανακοιτατη. Μονο στη φατσα τα χαλαει λιγο.
Ό,τι λέει κάνει. Η προκαταβολική πληρωμή είναι ένα θέμα.
Αυτά τα σενάρια έπαιζαν παλιότερα με αγγελίες για τηλεφωνικό σεχ. Τώρα έγιναν πιο χάι τεκ με webcam κοκ.
Προσωπικά, και μόνο για την προκαταβολή και για την πιθανότητα του recording θα δίσταζα.
Ελληνίδα είναι.
Τούτο 'δω;
(φοβερός πάντως ο "πολυτελής χώρος" με το πλυντήριο και τα απορρυπαντικά κάτω απ' το "φτιάξ' το μόνος σου" έπιπλο της tv απ' τα ΙΚΕΑ)