MR-STRANGER27
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 620
- Πόντοι
- 990
Ευχαριστω! Μαλλον με σωσατε. Η αναρτηση της δεν υπαρχει καν τωρα!
παλικαι να σου σκασει μυτη στο σπιτι με κεινα τα ξεκωλα τα φορεματακια ε? μας πηρε χαμπαρι ολη η γειτονια
Ευχαριστω! Μαλλον με σωσατε. Η αναρτηση της δεν υπαρχει καν τωρα!
μιας και το θρέντ είναι ανεξάρτητες (κι αφού ο τύπος είχε "παίξει" έλλη29 ιωάννα23 μαρίνα60 & μια νέα παρουσία τώρα τελευταία εαν θυμάμαι καλά) να βάλω αυτό εδώ περί της ανακοίνωσης κάποιας...δυστοκίας
αφιερωμενο
στο φιλο Μιχαλη
επειδή είχα επισκεφτεί πολλές φορές το blog μου έκανε και εμένα εντύπωση και έστειλα mail να ρωτήσω τι παίζει...
μου είπε ο τύπος ότι του ήρθαν 3-4 mails με απειλές... π.χ. Αν τα κορίτσια του έχουν χαρτιά, Τι θα κάνει ΟΤΑΝ του τη στήσουν... και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν μου είπε ξεκάθαρα... Στα mails απάντησε αλλά του ερχόταν αναφορά ότι οι διευθύνσεις ήταν λάθος...
Αυτό που πιστεύει αυτός είναι πως τα mails τα έγραψαν νταβατζήδες γραφείων επειδή αυτές οι ανεξάρτητες κοπέλες είναι η αλήθεια πως είχαν αρκετή δουλίτσα... και έτσι αποφάσισε να τις κατεβάσει περισσότερο για να μη τη στήσουν σε καμιά κοπέλα και πάθει καμιά ζημιά από κανένα κολωνταβά...
Πάντως δεν το παρατάει το blog... οι κοπέλες που είχε ήταν σε όλους μας γνωστές και είναι εύκολο να βρεις στοιχεία επικοινωνίας... Όταν βρίσκει κάτι καινούργιο, θα το ποστάρει 3-4 μέρες να πάρουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και θα τα ξανακατεβάζει...
Παίδες λέω να πάρω από το παραπάνω σαιτ την emily . Έχει πάρει κανείς? Δεν βρήκα κριτικές. γνώμη κάνεις?
Ποιό site,ποιά Emily;
το blog 4all ρε πητ που ειχε ελλη29 μαρινα ιωαννα και εσχατως την αιμιλια τη μιλφαρα
το blog 4all ρε πητ που ειχε ελλη29 μαρινα ιωαννα και εσχατως την αιμιλια τη μιλφαρα
Mallon mexri to brady tha exei erthei to lapitopi mou. Xasame thn valitsa patrioti!!!!!!!!
τύπε η αιμιλία η μιλφάρα ποια είναι; έχει συζητηθεί; υπάρχει κάποιο λινκ;
τύπε η αιμιλία η μιλφάρα ποια είναι; έχει συζητηθεί; υπάρχει κάποιο λινκ;
Link υπήρχε αυτό
Aναφορές εδώ απάντηση 1560.
Και πιό πίσω σελίδα 42, 45 ,46 είχε γίνει θέμα. Δες και πες τη γνώμη σου.Εχει σχέση και με πιο πάνω blog
Link για την κυρία
"Απαράβατος κανόνας του business travel: το laptop το κουβαλάμε πάντα στη χειραποσκευή μας" -cgfucker
ΥΓ: Εύχομαι να στο φέρανε το laptop εκεί που είσαι.
ηταν εδω http://4all-and-all.blogspot.gr/2013/02/emily-100.html ] [/url]
αιμιλια μιλφαρα ρωσομπλοκ απαντουσε σε μεηλ με ενα κατεβατο.χωρις κωλο.αξιοπρεπης δεν θυμαμαι τιμη. κατι ειχε γραφτει εδω www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282.1560]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282.1560[/url]
Link υπήρχε αυτό
Aναφορές εδώ απάντηση 1560.
Και πιό πίσω σελίδα 42, 45 ,46 είχε γίνει θέμα. Δες και πες τη γνώμη σου.Εχει σχέση και με πιο πάνω blog
Link για την κυρία