xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Συναγωνιστες αν ειναι ευκολο και σε μενα ενα πμ με το καινουργιο τηλ,της Αννας 33
η φωτο ειναι αληθινη. η κυρια ειναι 40αρα και ειπαμε και πριν οτι ειναι σαν τη γειτονισα μας. το βυζακι ειναι σιλικονατο αλλα χωρις υπερβολες. εχει μερικα κιλα παραπανω χωρις να ειναι χοντρουλα. ειναι πολυ υπάκουη τα δινει ολα και κανει οτι τις ζητησεις και οσες φορες μπορεις. για μια φορα ειναι πολυ καλή. ενα μηνα εχει στη γυρα και ειναι και καθαρημερικές σελίδες πιο πίσω λένε ότι οι φωτός της είναι ψεύτικες
η φωτο ειναι αληθινη. η κυρια ειναι 40αρα και ειπαμε και πριν οτι ειναι σαν τη γειτονισα μας. το βυζακι ειναι σιλικονατο αλλα χωρις υπερβολες. εχει μερικα κιλα παραπανω χωρις να ειναι χοντρουλα. ειναι πολυ υπάκουη τα δινει ολα και κανει οτι τις ζητησεις και οσες φορες μπορεις. για μια φορα ειναι πολυ καλή. [size=12pt]ενα μηνα εχει στη γυρα[/size] και ειναι και καθαρη
ΟΚ ευχαριστώ.
Συναγωνιστες αν ειναι ευκολο και σε μενα ενα πμ με το καινουργιο τηλ,της Αννας 33
εχεις πμ
λυσσαξες και συ. εχεις πμ
θενκ γιου :-*
Κριμα και ηταν καλη περιπτωση παντος αν και την ειχα παρει τηλ και μου ειπε οτι ηταν δικες της ευτιχως που δεν εκλεισα ραντεβου :-
μπειμπυ.
ιτ'ς κοουλντ αουτσαϊντ
Το Danielaki επεστρεψε,αλλα προφανως το ξερετε αφου ολο κλεισμενη την πετυχαινω.Μια απορια που ειναι οι κριτικες της και γιατι βγηκαν? Ειμαι λιγο θεωρητικος κ παντα διαβαζω προτου προβω σε καταθεση
ThanksΡε φίλε, δηλαδή, δεν ξέρω τι να πω, γέλαγα κανένα πεντάλεπτο με αυτό που έγραψες.
Respect!
παρε αδεια απο την κυρα( ) και παμε μπαροτσαρκα.
γυρνάει και μου λέει τις προάλλες ότι θα ξεκινήσει pole dancing γιατί βαρέθηκε το γυμναστήριο, της λέω οκ, κι εγώ θα πηγαίνω στα κωλόμπαρα για το ξηροκάρπι!!
MEA CULPA,υπαρχουν οι κριτικες ισως να εκανα καποιο λαθος εγω στην αναζητηση
Καλα ενα λαθος καναμε πως κανεις ετσι....Μεχρι κ η λαιδη το εχει πει αλλωστε: ουδεις ασφαλτος