apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eνω η μαμα ειναι εδω?χαχαχαχαΕξυπνο.Καλή η κόρη αλλά είναι στην ξενιτιά.
Eνω η μαμα ειναι εδω?χαχαχαχαΕξυπνο.Καλή η κόρη αλλά είναι στην ξενιτιά.
Eνω η μαμα ειναι εδω?χαχαχαχα
Καλα εισαι χαζος?300 στην ρουσσακη?αχχααχ οχι ρε με τπτ
και δεν σκιαχτηκες ?Tηλεφώνησα τώρα,, 50 € μου είπε για μία ώρα , έχει δικό της χώρο, μασάζ και σεξ, ( δε δίνει κώλο )
Δεν ξέρω ποια από τις δύο είναι καλύτερη εμφανισιακά (ούτε υπηρεσιακά), μάλλον αυτή πρέπει να είναι, αφού δείχνει σώμα κ πρόσωπο, η προηγούμενη δε δείχνει πρόσωπο κ έχει πατσόκοιλα όπως είπε κ συναγωνιστής , την έχω πατήσει 2-3 φορές έτσι.
Αν τιμηθεί κάποια ας υπάρξει μια ενημέρωση προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων..
το τρώω όλο το φαγητό μου :SΓια αυτήν ξέρετε κατι;
Ευχαριστώ
έλα που δεν ξέρεις εσύ.... ;)προς κορινθο που λες σε ποια αναφερεσαι γιατι καπου σε εχασα
έλα που δεν ξέρεις εσύ.... ;)
Eγώ που ξέρω τρεις μιλφς προς Κόρινθο;
Αναφέρεσαι στην μελαχρινή, στην κοκκινομάλλα ή σ' αυτήν με τα κοντά ξανθά μαλλιά;
θυμάμαι ότι κάτι στραβό υπάρχει εδώ, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι ακριβώς;
Στην κυρια που ηθελε να την πηδας και να σε βλεπει ο αντρας της η να το γραφει σε καμερα αυτη για το δειχνει μετα στον συζηγο..... εγω προσωπικα δεν ειμαι για τετοια....προς κορινθο που λες σε ποια αναφερεσαι γιατι καπου σε εχασα
Εσυ γιατρε μου εισαι ο φωτεινος παντοχωστηςEγώ που ξέρω τρεις μιλφς προς Κόρινθο;
Αναφέρεσαι στην μελαχρινή, στην κοκκινομάλλα ή σ' αυτήν με τα κοντά ξανθά μαλλιά;
Στην κυρια που ηθελε να την πηδας και να σε βλεπει ο αντρας της η να το γραφει σε καμερα αυτη για το δειχνει μετα στον συζηγο..... εγω προσωπικα δεν ειμαι για τετοια....
Το καλύτερο που δεν ξέρεις είναι για ποιόν λόγο τις έδειχνε μετά στο σύζυγο! ;)
Αλλά ας μην τα πούμε κι όλα!
χαχαχα τράβα εσύ να μάθεις..και πες μας κ εμάς μετάgeia sas. xerei kaneis ti pezei me ayto??