Τύπε πήρα κι εγώ τηλέφωνο επειδή μου άρεσε το μωρό και το φουλ.....αλλά.....είναι 90+20+20 κλπ κλπ
Ok!
Τύπε πήρα κι εγώ τηλέφωνο επειδή μου άρεσε το μωρό και το φουλ.....αλλά.....είναι 90+20+20 κλπ κλπ
ποιος;;;; απ' ολους;;
γελας ρε λαμογιο???
η πιτσιρικα η λεπτουλα, το πιπινι η μελαχροινη -εσυ μου την εδοσες-που εκανε τριο και με μια φιλη της.Για θυμησε μου ποια ειναι η κυρια ?
παρε και συ μια παλια γνωστη σου και του κολητου σου!Αααααα δεν ξερεις τι χανεις !!!
ε ρε φίλε,πόσες φορες εχει γίνει αυτη ερώτηση??γελας ρε λαμογιο???
καλησπέρα Θηρίο,έχεις πμ :oπαρε και συ μια παλια γνωστη σου και του κολητου σου!
καλησπέρες!!!
επανεμφανίστηκε η Ισμήνη,Κωνσταντίνα και Χριστιάνα (1 είναι,απλά παραθέτω τα ονόματα που έχει χρησιμοποιήσει)
στον ιστό,έχει ειπωθεί πως είναι Βουλγάρα και ότι είχε ένα θέμα υγείας (σίφυλη,αν το είχε πραγμάτικα ή ήταν δυσφήμιση δε το γνωρίζω)
και οι 2 φώτο φέϊκ,η πρώτη από το γούγλη , η άλλη από τίν-άϊ,
πριν 1 μήνα που ήμουν στο τσάκ να την πάρω είχα βρει πραγματικές φωτογραφίες της στο μάϊ-λίστ που δε μου άρεσαν καθόλου
εξακολουθεί να αποτελεί από τις πιο οικονομικές προτάσεις στην αγορά,και λέω να την πάρω ή θα κλαίω και τα λίγα λεφτά που ζητάει?
την έχει δοκιμάσει κανένας?
κατι αλλο ειναι μαλλον φιλε...μάλλον νέο.το μοιράζομαι πριν το δοκιμάσω γιατί δεν απαντάει...
λέτε επειδή βάλανε καταλάθος πολύ χαμηλή τιμή να έκλεισαν και να πέταξαν τη σιμ?
40Ε ζητάει την Τρίτη στίς 23:30
50Ε την Τετάρτη 00:30 (μετά από 1 ώρα δλδ)
και από τις 19:00 που πέρνω άφαντη
επίσης μου φένεται περίεργο που Υποβλήθηκε: Παρασκευή, 19 Οκτώβριος, 2012 05:04 και εγώ δε το πήρα χαμπάρι...
Σιγουρα !!! ;) ;) ;)κατι αλλο ειναι μαλλον φιλε...
Μάγκες να πω οτι στήθηκα κ εγώ απο Λυδία..Οι δικαιολογίες που μου είπε δε μ λένε κάτι,μιας κ είχα ήδη πάρει δωμάτιο στο χοτέλ κ μου έστειλε μνμ για να ακυρώσει αφού πρώτα είχα στείλει εγώ για να ρωτήσω τι ώρα θα φτάσει..Δε σεβάστηκε ούτε τα 22 μου ευρώ..Όποιος 8έλει να την πάρει μόνο σε δικό του χώρο να κανονίσει,τουλάχιστον να μη μείνει μαλάκας να βλέπει την τσόντα του ξενοδοχείου σαν εμένα..
Τί μαλακισμένο που είναι!
Κάνε ρε φίλε ένα κόπο και γράφτο και στο δικό της θρεντ (μου ήθελε και θρεντ το τσουλάκι και το άνοιξε και μόνο του, θρασύτατα) να δούμε αν θα απαντήσει, που συνήθως δεν απαντάει δηλαδή διότι τί να πει;
Κι όσο σκέφτομαι πως στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες για το πρώτο κράξιμο που είχε φάει για στήσιμο...
Μάγκες να πω οτι στήθηκα κ εγώ απο Λυδία..Οι δικαιολογίες που μου είπε δε μ λένε κάτι,μιας κ είχα ήδη πάρει δωμάτιο στο χοτέλ κ μου έστειλε μνμ για να ακυρώσει αφού πρώτα είχα στείλει εγώ για να ρωτήσω τι ώρα θα φτάσει..Δε σεβάστηκε ούτε τα 22 μου ευρώ..Όποιος 8έλει να την πάρει μόνο σε δικό του χώρο να κανονίσει,τουλάχιστον να μη μείνει μαλάκας να βλέπει την τσόντα του ξενοδοχείου σαν εμένα..
Φίλε για μία ώρα την είχες κλείσει;Σε ρωτάω γιατί είναι πιθανόν να της έκατσε μεγαλύτερης διάρκειας ραντεβού πάνω στο δικό σου και να προτίμησε το δεύτερο Και σε μένα δεν με έχει στήσει αλλά μου έχει ακυρώσει λίγες ώρες πριν.Τώρα αυτά που μου είπε ακόμα και αλήθεια να ήταν θα πρέπει ή η ίδια ή το γραφείο να απαντάνε πιο επαγγελματικά.Πως θα κάνεις τον πελάτη να σε προτιμήσει ξανά;Μάλλον δεν θα τον κάνεις.Μάγκες να πω οτι στήθηκα κ εγώ απο Λυδία..Οι δικαιολογίες που μου είπε δε μ λένε κάτι,μιας κ είχα ήδη πάρει δωμάτιο στο χοτέλ κ μου έστειλε μνμ για να ακυρώσει αφού πρώτα είχα στείλει εγώ για να ρωτήσω τι ώρα θα φτάσει..Δε σεβάστηκε ούτε τα 22 μου ευρώ..Όποιος 8έλει να την πάρει μόνο σε δικό του χώρο να κανονίσει,τουλάχιστον να μη μείνει μαλάκας να βλέπει την τσόντα του ξενοδοχείου σαν εμένα..