alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Σε ακουσαμε μην επαναλαμβανεσαι...
Σε ακουσαμε μην επαναλαμβανεσαι...
Μάλλον θα κλάψεις τα λεφτά σου...
Άμα ειναι ετσι όπως περιγραφει τον εαυτο της δε πρεπει να ειναι άσχημη. και στις φωτογραφιες σε σχεση με τα χρήματα που ζητάει πρεπει να ειναι καλή περίπτωση. μετά απο ψάξιμο δε βρήκα αλλη καλυτερή της στα 100. Αν εχετε άλλες περιπτώσεις στείλτε με pm η εδώ
Με λένε Καρίνα, και είμαι μια ανεξάρτητη κοπέλα 29 ετών. Η γοητευτική μου εμφάνιση, η ευχάριστη και ευγενική μου συμπεριφορά, καθώς και η μόρφωσή μου, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσουν σημεία που θα εντυπωσιάσουν εσάς, αλλά και την παρέα σας.
Μιλάω ελληνικά, ρώσικα, πολωνικά και αγγλικά. Δεν καπνίζω και δεν πίνω, παρά μόνο σε παρέα. Έχω ύψος 1,69m και βάρος 57kg.
Έχω ξανθά μαλλιά, και πανέμορφα πράσινα μάτια που θα σας μαγέψουν και θα σας προετοιμάσουν για να απολαύσετε το φυσικό και πολύ μεγάλο (5άρι) στήθος μου και να χαθείτε ανάμεσα στα πανύψηλα και καλλίγραμμα πόδια μου.
για το μπυροκοιλη που εχει ουτε λογος
Αν σου άρεσε και θες να το ξαναζήσεις πάρε την Λυδια.γρ
Τηλεφώνημα σήμερα 12.00 το μεσημέρι
"Βιβή μπορείς σς 3/4 της ωρας να είσαι ΑγιΑ Παρασκευή ?"
" Ου και νωρίτερα"
" Ου και νωρίτερα"
Τρέχω εγώ και 12.30 Ειμαι στο ξενοδοχείο , την παίρνω τηλέφωνο και δίνω Νο δωματίου . Στις 12.45 ξαναπαίρνω τηλέφωνο και ρωτάω πού είναι ?. Απάντηση της κορασίδας
" δεν κατάλαβα πού είπαμε και τώρα παίρνω ταξί και σε 20' θα είμαι εκεί "
Στις 13.20 ξαναπαίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει.
Στις 13.30 με παίρνει στο δωμάτιο και δικαιολογείται ότι δεν πιάνει το κινητό της. Τις λέω
" Δεν μπορω άλλο να περιμένω , έχω και άλλες δουλειές να κάνω " και σηκώνομαι και φεύγω.
Στις 13.50 Με άλλο κινητό ( με απόκρυψη) με παίρνει η τσατσά να μου δικαιολογηθεί ότι το ταξί δεν ήξερε και άλλα ξεράδια. Της τα είπα ένα χεράκι και ξαλάφρωσα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η κουτοβλαχάρα περίμενε μην τυχόν δεν πάω και περίμενε να βεβαιωθεί μέσω τηλεφώνου ξενοδοχείου και μετά να στείλει όποιο μπάζο ήθελε. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ
Και η Νutella της ειναι ΑΑΑ όπως λένε και οι οικοι αξιολόγησης
Και η Νutella της ειναι ΑΑΑ όπως λένε και οι οικοι αξιολόγησης
Γυναικολόγος είσαι? Αυτή ποιά είναι?
και στην ουγια στην μαρινα γραφει NITROOOOOOOOOOOOOO για οσους ξερουν και για να μαθενουμε ολοι οι αλλοι....μιλφ με 150 και 100???? δεν παιρνω τη μαρινα καλυτερα?????????????
για το μπυροκοιλη που εχει ουτε λογος
ΕΧΕΙ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙ??
Αν πάρεις τηλέφωνο θα δεις οτι είναι λάθος - δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός.Ψάχνοντας βρήκα αυτό
Θυμάμαι πως στο παρελθόν κάτι είχε αναφερθεί άλλα όσο γύρισα προς τα πίσω δεν βρήκα κάτι .Καμία συμβουλή ??
παιδες καλησπερα..εχει κανεις αποψη?
παιδες καλησπερα..εχει κανεις αποψη?
Ψάχνοντας βρήκα αυτό
Θυμάμαι πως στο παρελθόν κάτι είχε αναφερθεί άλλα όσο γύρισα προς τα πίσω δεν βρήκα κάτι .Καμία συμβουλή ??
Οι φωτογραφίες πάντως είναι από κοπέλα που ήταν παλιότερα στο μισέλ...