giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
υπάρχει και βέρσιον "κατά την διάρκεια" για τους ποιό προχωρημένους
τις καλημέρες μου...
υπάρχει και βέρσιον "κατά την διάρκεια" για τους ποιό προχωρημένους
τις καλημέρες μου...
Οχι αλλά είσαι σε λάθος θρέντ κοίτα εδώ ;)Ξερει κανεις τιποτα γι αυτην εδω ?
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει το έχει πάντα κλειστό...Ρε παιδια εδω η Κατερινα40 τι λεει? Απο τιμες ξερει καποιος που εχει δοκιμασει προσφατα?
Εχω ξανακουσει γ'αυτη εδω στο site τα καλυτερα αλλα λενε οτι εχει χαθει, ισχυει?
Δεν εχω παρει εγω τηλεφωνο ακομα γιατι παιζει οικονομικη στενοτης αλλα αμα καποιος την εχει παρει προσφατα ας μιλησει..
Μετά από εξονυχιστική έρευνα με την ιντερπολ καταλήξαμε εδώ:η κοπέλα της αγγελίας το νέο μου αβατάρ...μιας και δε θα τη γαμίσω για οικονομικούς λόγους...
"Το δωρο μου ειναι 150. Βρισκομαστε για 1 ωρα και κανουμε ελευθερο στοματικο, φιλια, γλυψιματα ο ενας ατον αλλο, σεξ οπως θελεις, τελειωνεις στο σωμα μου αν θες και μου αρεσει να με περιποιουνται με γλωσσα"
δεν κάνει cim,cif,anal,extraball
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...
καλημέραΜετά από εξονυχιστική έρευνα με την ιντερπολ καταλήξαμε εδώ:
Kαλή διασκέδαση
Καλημερα εχω μια απορια κ επειδη βλεπω οτι ολα τα λυνετε μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες για μια σελιδα που βρηκα?
www.athensjoy.com]www.athensjoy.com[/url]
Καλημερα εχω μια απορια κ επειδη βλεπω οτι ολα τα λυνετε μπορειτε να μου δωσετε περισσοτερες πληροφοριες για μια σελιδα που βρηκα?
www.athensjoy.com]www.athensjoy.com[/url]
Έτσι είναι φίλε, όταν λένε extra ++++++ τότε βρωμάει το πράγμα. Κάποτε σε ένα στούντιο στην Πειραιώς είχα πάρει ένα ρουμάνικο θεόμουνο για 50ρούμπα. Κατάλαβε ότι την γούσταρα πολύ και όταν πήγα να την γλύψω κάτω μου το έσκασε το παραμύθι "το γλυψημα στο νινάκι +20 ευρώ". Σιγά μην και τα ακούμπαγα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια βεβαια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στα 100ευρω περιλαμβανει ελευθερο στοματικο η δευτερη εκτωνοση και οτι ολες εχουν χαρτια απο γιατρο επειδη φοβαμε κιολας ποτε δεν ξερεις αλλα οπου αλλου και να εχω παρει μου λενε για παραπανω λεφτα
Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια βεβαια πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στα 100ευρω περιλαμβανει ελευθερο στοματικο η δευτερη εκτωνοση και οτι ολες εχουν χαρτια απο γιατρο επειδη φοβαμε κιολας ποτε δεν ξερεις αλλα οπου αλλου και να εχω παρει μου λενε για παραπανω λεφτα
Τζαμπα πραμα!!!!!!!!!!Γ.Τ.Π , χωρις φωτο ...
Η φτηνια τρωει τον παρα!!!!Από το ίδιο site γνωριμιών βρήκα μια αγγελία μιας Ρένας έστειλα mail και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα όπως το βλέπετε :
Απάντηση
|modelo gia sex προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 12:15 μμ (Πριν από 2 ώρες) Απάντηση
--
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ E.MAIL!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΑΝΤΥ Η ΡΕΝΙΑ Η ΝΙΚΟΛ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 19-23 ΕΤΩΝ 1,70 ΥΨΟΣ(ΣΑΝΤΥ ΡΕΝΙΑ)
ΝΙΚΟΛ 1.78 ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΣΣΑΡΕΛΑΣ, ΑΨΟΓΟ ΣΩΜΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!!!
ΡΕΝΙΑ (23 ΕΤΩΝ)
1 ΩΡΑ 250- 2 ΩΡΕΣ 400Ε- 3 ΩΡΕΣ 550Ε ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΙΔΙΑ ΕΞΤΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΥ
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΝΤΥ 18 ΕΤΩΝ)
1 ΩΡΑ 300 ΕΥΡΩ
2 ΩΡΕΣ 500 ΕΥΡΩ
3 ΩΡΕΣ 800 ΕΥΡΩ
(ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ-ΣΕΞ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ-ΤΕΛΕΙΩΜΑ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)
ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ + 50 Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ + 100 Ε
ΝΙΚΟΛ (18 ΕΤΩΝ)
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ
1 ΩΡΑ 500 Ε
2 ΩΡΕΣ 800 Ε
3 ΩΡΕΣ 1100Ε
ΕΞΤΡΑ= ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ +100Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ +200Ε
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ 6940- ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!!!!!!!
ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ
ΑΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.
Τα κεφαλαία είναι δικά τους όχι δικά μου, απλά έκανα copy paste.
Τιμές city tours, ύφος και καλά δήθεν, φυσικά δεν πρόκειται για amateur όπως θα έπρεπε να βαλω σε ένα thread σαν αυτό, αλλά μιας και το βρήκα στο ίδιο site γνωριμιών....
ρε δε πα να κουρευονται, το ανωτερο δυνατο που μπορει να δωσει σημερα ενας μεσος Ελληνας που παιρνει 500-600 ευρο το μηνα αυτη τη στιγμη στον ιδιωτικο τομεα για να παει με ενα call-girl ωραιο-καθαρο και εμφανισιμο για μια ωρα με τα extra μεσα (ελευθερο στοματικο-πρωκτικο) ειναι το πολυ 100 ευρω + 20 ξενοδοχειο (και αυτα για μια φορα το μηνα και αν μπορει να τα βαλει στην ακρη με τις υποχρεωσεις που τρεχουν καθημερινως) τι νομιζουν οτι χεζουμε λεφτα, αντι να φθηναινουν ετσι οπως ειναι τα πραγματα, ακριβαινουν ασε που το συγκεκριμενο σιγα τις γκομενες που εχει.. πρεπει να μαθουμε να ελεγχουμε τα παθη μας παιδια γιατι αυτοι εκει πονταρουν, τελος παντων δε θελω να επεκταθω γιατι θα με πιασουν τα νευρα μου παλι μεσημεριατικα..
είναι τυχαίο το σημείο που έχουμε φτάσει;ορισμένοι θεωρούν λογικό να ξοδέψουν για 1 ώρα το 1/5 του μισθού τους..ΙΝΗΟ οποιος περνει 500€ και δινει100€ σε CG ειναι λαθος...
ΙΝΗΟ οποιος περνει 500€ και δινει100€ σε CG ειναι λαθος...
500?ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΓΑΜ....ΙΑ....ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ?ΝΙΚΟΛ (18 ΕΤΩΝ)
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ
1 ΩΡΑ 500 Ε
2 ΩΡΕΣ 800 Ε
3 ΩΡΕΣ 1100Ε
ΕΞΤΡΑ= ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ +100Ε
ΠΡΩΚΤΙΚΟ +200Ε
δεν πανε να φαμηθουν ..ας το βαλουν το πιπινακι στον πατο τους ακου 500...που ζουνε ρε στο ομαν.ρε ουστ ..νταμαρια..!!!