Καλημερα κυριοι ... εστειλα μια κριτικη για την κοπελα που δουλευη στο ιωαννινων 5 μαζι με την Ελβιρα ...προφανως δεν δμοσιευθηκε γιατι η κοπελα (μαρια) δεν υπαρχη στον καταλογο με τα call girls... και ητανε λαθος δικο μου γιατι θα επρεπε να στειλω μηνημα στον διαχειριστη του sait..
τελος παντων σας την βαζω εδω γιατι η κοπελια αξιζη για τους φαν του τρελου και προστυχολογου sex...
Ιωαννινων 5 Ελβιροσπιτο !!
Ψαχνοντας τυχαια , πεφτω επανω στην Ελβιρα παλεα γνωριμη απο το φυλης 104... βλεπω οτι πλεον δουλευη μονη της και αποφασιζω να παρω τηλ.
Μετα τα τηλεφωνικα χαιρετισματα καταλαβε ποιος ειμαι και μου κλεινη ραντεβου για εχθες το απογευμα......
Φτάνω με την μηχανη στο Ιωαννινων 5 μονοκατοικια , κτυπαω τό κουδουνι οπως μου ειχε πη και ανοιγη η κυρια επι της υποδοχης.....
Καλησπερα την κυρια Ελβιρα... περιμενετε λιγο κυριε.... Μανωληηηηηη άκουγετε μια φωνη και κανη την εμφανιση η Ελβιρα.... μετα τις χαιρετουρες περναω στο δωματιο αλλα πριν μπω μια φωνη μου λεη για σου μωρο μου , ενα τρικαπατο μουνι (μαρια) αργοτερα εμαθα πως την λεγανε , κοιτωντας την καυλωσα μεσα στο μαυρο δικτυωτο που φορουσε εβγαζε ολη την καυλα της στιγμης.
Εισερχομαι στο δωματιο ,εναδωματιο πεντακαθαρο με δικια του ντουζιερα και πληθωρα απο κρεμοσαπουνα (στο χοντο ειμαι ..ειπα ??)
Αρχιζω καί ξεντυνομαι , ξαπλωνω και περιμενω την Ελβιρα.....
Σε πεντε λεπτα ανοιγη η πορτα και ερχετε ο καφες (με την μαρια) μολις την ειδα επαθα ταρακουλο , τρικαπατο μουνι μεσα στο μαυρο δικτυωτο 3αρι βυζι και προστυχα κωλικα εξωγκοματα.... ωρε πουστη μου δεν κρατηθηκα και της λεω έλα πιο κοντα να σου δωσω ενα φιλι ...τι τοθελα πλακωθηκαμε στα γλωσοφιλα και στο μπαλαμουτι ..... αρχιζω να τραβαω το μαυρο δικτυωτοπου φορουσε , μου λεη τι κανης , λεω σε γουσταρω πολυ με φτιαχνης ασχημα
και με μια κινηση αρχιζω να το σκιζω ..... μην κουνιεσια θα στο πληρωσω λεω .......μα δεν θα περιμενης την Ελβιρα .... πια Ελβιρα η καριολα με ειχε φτιαξη ασχημα ο πουτσος μου ειχε γινη πετρα , χωρις να το καταλαβω αρχισε το τσιμπουκι , βαθεια πιπα με προστυχολογα .....α ετσι εισαι την γυρναω στο πλαι και φερνω το υγρο μουνι της στο στομα μου , ρε πουστη μου λεη τι μου κανης σε γλυφω μορη καριολα θελω να σου ξεσκισω την μουναρα μορη πουστρα.
Χωρις να το καταλαβω αρχιζουμε τα γαμοσταβριδια της πουτανας γινετε και ανοιγη η πορτα και εμφανιζετε η Ελβιρα.....τι γινετε εδω ρωταη...... δεν βλεπης τι μου εχει κανη ο καριολης μου εσκισε το ρουχο ...... την ώρα που μιλαη με την Ελβιρα παω απο πισω και οπως ειτανε στα τεσσερα την καρφωνω και αρχιζω ενα μανιωδες σφυροκοπημα ... εχω σκυψη μπροστα και της τραβαω τα βυζια και αυτη αρχιζη τα προστυχολογα ...... σκισε με πουστη...σκισε τη μουναρα μου καριολη γαμησε με πιο δυνατα , καλα μονο τοσο μπορεις δεν μπορεις αλλο??
Τον βγαζω απο το μουνι της πεταη την καποτα απο πανω και μου αρχιζη ενα απιστευτο προστυχο τσιμπουκι ...... παρτον μωρη καριολα ολον καταπιετον να μην τον βλεπω θελω να σε χυσω στο στομα μορη πουστρα της λεω ...... περνη καινουργιο προφυλακτικο μου το φοραη και συνεχιζη την απιστευτη πιπα...... ανθρωπος ειμαι λυγισα και οπως με τσιμπουκονε σπροχνω το κεφαλι με δυναμη στον πουτσο μου , τα χυσια εκτοξευτηκανε στο προφυλακτικο που παρεμενε μεσα στο στομα της ......... ετσι μωρη πουστρα ρουφα τον .......
Απιστευτη εμπειρια άλα πηγαινα να κανω αλλα γινανε
Ξεχασα να πω η Ελβιρα εμενε παρατηρητης σε αυτην την Ηρακλεια απιστευτη μαχη και ελεγε σκιστην την πουτανα γαμα την να χυση να δης πως ουρλιαζη η σκροφα........
Παιδες απιστευτη μαχη , κοπελα για πολυ προστυχο ξεσκισμα (μαρια)......
Ειναι απιστευτη , εχει ενα απιστευτο προστυχο σωματοτυπο που σε προδιαθετη για τρελα παιχνιδια ..... απιστευτα γλωσοφιλα ...και βαθυ υγρο τσιμπουκι.......συν στενο μουνακι που νομιζης οτι γαμας πιπινακι.......
Τι πληρωνω για το θεωριο κυρια Ελβιρα........
50 ευρω αγορι μου ( εν ετη βλεπης 28)
Αυτα τα ολιγα , συντομα θα ξανατιμηθη το εν λογω καταστημα για διπλο !!
Υ.Γ. Συντροφοι πρωτη φορα επεσα σε γυναικα του χωρου να βριζη ετσι (για τους φαν βεβαια) και καυλωσα τοσο πολύ , συν ότι αντεχη καργα σφυροκοπημα και μπατσες αγριες στα κωλομαγουλα….
Η Ελβιρα παραμενη σαν την κοπελα που ηξερα από το 104….. αψωγη επαγκελματιας προσεγκισιμη , με πολύ ομορφο θεικο κορμακι !!
Κοστος συναντησης 50 ευρω .... χρονος περιπου 30 λεπτα σε συνολο !!