Stavroalani...
Θέλω τόσα πολλά να σου απαντήσω στα γραφόμενά σου που ειλικρινά ήδη κουράστηκα που σκέφτηκα πόσα πρέπει να γράψω...
Θα επικεντρωθώ σε 2-3 πράγματα..
1) Το site αυτό υπάρχει και το χαίρεσαι γιατί όταν ξεκίνησε, από μεράκι, 10-20 άτομα άπειρης οικονομικής δυνατότητας, πηδούσαν κάθε ώρα και διαφορετική, ώστε να μπορείς εσύ τώρα να κάνεις την κριτική σου. Άρα σε αυτά τα 10?? (δεν ξέρω ακριβώς) χρόνια που λειτουργεί το site, αν κάποιος έχει ξοδέψει 100.000 και συνεχίζει να ενημερώνει, πρέπει να του πεις ευχαριστώ και όχι να τον χαρακτηρίζεις μαλάκα που εξακολουθεί και τα ξοδεύει...
Και σίγουρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.
2) Εσύ λες ότι βγάζεις 500 Ευρώ. Και θες να ξοδέψεις τα 50 σε call girl. Εκτός του ότι διαφωνώ με αυτή την τακτική και μαθηματικά να το πάρεις, αν κάποιος ξοδεύει 500, ο μισθός του είναι ανάλογος. Εγώ δεν παίρνω κάθε λίγο και λιγάκι. Μπορεί να πάρω 1 το 3μηνο. Αλλά όταν θα αποφασίσω, θα έχω την δυνατότητα (όχι ότι θα το κάνω) να ξοδέψω 150. Και εσύ με τα 50 το μήνα, το 3μηνο τα μαζεύεις τα 150. Αν θες όμως κάθε 3 μέρες να πηδάς με 500 ευρώ που παίρνεις, sorry αλλά λάθος νοοτροπία έχεις.
3) Οι τιμές του εξωτερικού που χαιρόμαστε όλοι και λέμε αφορούν και κάπως "υποαναπτυκτες" χώρες. Ρουμανία, Βουλγαρία κτλ Για πάνε Αγγλία, Γερμανία κτλ.. Α! Πάνε και Αμερική που στο στρηπτιτζάδικο για prive χορό και χωρίς να ακουμπήσεις τίποτα, ζητάνε 250 USD.
Και το κυριότερο από όλα. Και εγώ θέλω να πέσουν οι τιμές. Παρακαλάω, μακάρι κτλ. Αλλά αυτή η συνεχή μίρλα με τρελαίνει παράλληλα. Είναι σαν να λέτε να σταματήσουν όλοι παγκοσμίως να παίρνουνε Ferrari, για να πέσει η τιμή της και να μπορεί και ο φτωχοΈλληνας της BMW να πάρει Ferrari. Οι κατηγορίες θα υπάρχουν πάντα. Εσύ και εγώ θα πηδάμε στα studio και ο Abramovic θα δίνει στη Ζιζέλ μισό μύριο για να της ξεσκίσει την κωλάρα.
Το πραγματικό θέμα που σε αυτό έχεις δίκιο είναι τα μπάζα που ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους και θέλουν να ανήκουν και αυτές σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα από αυτό που θέτεις.
Τα λέω με κάθε καλή πρόθεση... Απλώς κάποιοι το έχετε πάρει πολύ πατριωτικά όλο αυτό. Κουράζει..