j0yman
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΑΡΑ?
Ναι το οτι εφοσον ειναι μαυρη παμε παρακατω σιγα μη πλερωσουμε για να γαμησουμε μαυρη.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΑΡΑ?
Ναι το οτι εφοσον ειναι μαυρη παμε παρακατω σιγα μη πλερωσουμε για να γαμησουμε μαυρη.
Mαυρισμένη η μελαμψη, την λες (βραζιλιάνα ΚΑΛΛΟΝΗ δηλώνει η κοπέλα ).. μαύρη όμως δεν την λες.!
Και ότι δηλώνει 150 ευρά παίζει vα είναι και αληθινές οι φώτο ...
EWELINA CHYLIŃSKAξερει κανεις τιποτα? καινουργιο φρουτο?
Τιμες προσεξατε ???EWELINA CHYLIŃSKA
α)δε δίνεις όνομα στη ρεσεψιόν β)αν έχεις δει φώτο και έρθει άσχετη ,δε δίνεις ούτε ευρώ (και αφού το έχεις ξεκαθαρίσει από το τηλ.) αν δεν έχεις δει φώτο και απλά δε σου αρέσει ,επειδή είσαι καλός άνθρωπος δώσε 10-20 ευρώ.. γ)ορισμένα έρχονται και άλλα όχι.Παιδες επειδη πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω call girl , κανει επαληθευση αν περιμενει ο πελατης στο ξενοδ ο τυπος στο τηλεφ που κλεινει τα ραντεβου (( αρα πρεπει να δωσω ονομα στην ρεσεψιον με ημιδιαμονη ? αν δεν μου αρεσει το μουνι που καλεσα ποσα της δινω για το < ταξι > ??? και τριτον τα call girl ερχονται σε δικο μου χωρο ??????? Ευχαριστω αλανια ............
α)δε δίνεις όνομα στη ρεσεψιόν β)αν έχεις δει φώτο και έρθει άσχετη ,δε δίνεις ούτε ευρώ (και αφού το έχεις ξεκαθαρίσει από το τηλ.) αν δεν έχεις δει φώτο και απλά δε σου αρέσει ,επειδή είσαι καλός άνθρωπος δώσε 10-20 ευρώ.. γ)ορισμένα έρχονται και άλλα όχι.
Παιδες επειδη πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω call girl , κανει επαληθευση αν περιμενει ο πελατης στο ξενοδ ο τυπος στο τηλεφ που κλεινει τα ραντεβου (( αρα πρεπει να δωσω ονομα στην ρεσεψιον με ημιδιαμονη ? αν δεν μου αρεσει το μουνι που καλεσα ποσα της δινω για το < ταξι > ??? και τριτον τα call girl ερχονται σε δικο μου χωρο ??????? Ευχαριστω αλανια ............
Οι τιμές φίλτατε ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. Και τούτο διότι κάποιοι θα τα δίνουν όσα τους ζητήσουν. Και αυτοί οι κάποιοι είναι τόσοι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να προσελκύσουν μεγαλύτερη πελατεία.αλανια ολοι κραζετε και λετε οτι οι τιμες ειναι υπερβολικες και εγω συνεχεια βλεπω εδω μεσα να χαλανε 200ρια και 300ρια για να γαμησουνε..δηαδη ελεος..ενταξει ρε μαγκες τα εχετε αλλα ετσι πως θα πεσουνε οι τιμες???συνελθετε...ο μεσος ορος ενος μισθπυ ειναι 500 με τετοια κριση και εσεις πατε και σκατα 200 για να γαμισετε????ημαρτον και μετα κλεγεστε ολοι οτι δεν πεφτουνε οι τιμες...ε μα ετσι πως θα πεσουνε????ας μην εχουνε δουλεια να σας πω εγω τι εχει να γινι μπαζα και σε κατει....ασε που μερικοι απο εσας πατε και σκατα 100ρια σε κατι 50ρες πατσολες...ετσι λογικο ειναι το πιπινακι να ζητησει και 150 και 200..ημαρτον χαζοι ειστε...????
Και πως θα έρθει στο δωμάτιο ? θα της το έχεις δώσει τηλεφωνικός το νούμερο του δωματίου ?? τι θα πει στην ρεσεψιόν ??πάω στο 302 , ζητάνε ταυτότητα (στην ρεσεψιόν ) ? πληρώνεις προκαταβολικά ( το ξενοδοχείο )
αμα πας σε χοτελι γαμιστρονα δν χρειαζεται να δωσεις τπτ πες οτι την ξεχασες οσο για το πως θα σε βρει η κοπελα απλα μολις φτασεισ στο χοτελι περνεις τηλ παλι κ λες ειμαι στο ταδε δωματιο απλα πραγματα καλα να περασεις...
Αυτες ζητανε 50 την ωρα + 10 το ταξι για μασαζ στην πλατη και μια μαλακια.Με 80 σου κανει φουλ μασαζ σε ολο το σωμα συν πιπα και σεξ.Πηρα την Νιντα για μασαζ λογω χωρας.Ειναι απο το Χονκ Κονκ με χοντροκομενα χαρακτηριστικα αλλα με γλυκο χαμογελο.Πολυ καλυτερο θεραπευτικο μασαζ απο τις Ρωσιδες αλλα υστερει στο αισθησιακο.Τελικα της εδωσα 70 + 10 ταξι για μιση ωρα μασαζ και 15 λεπτα πηδημα.Καλο βυζι 3αρι λιγο πεσμενο.Στην πιπα θελει πολυ καθοδηγηση.Για μασαζ και επι τη ευκαιρια "να ριξεις και ενα" ειναι ΟΚ.Για το αντιστροφο δεν ενδεικνυται.Το καλο ειναι οτι μετα το πηδημα της ζητησα να μου κανει λιγο μασαζ ακομα στην μεση μου και δεχθηκε.Για να παρεις και τις 2 μαζι θελουν 150.Την καλεσα σπιτι μου. Συνεννοειται αρκετα καλα στα αγγλικα, ελληνικα ομως δεν μιλαει. Μιλησα απ'ευθειας μαζι της, δεν μεσολαβησε γραφειο. Επειδη ηταν η πρωτη φορα που ερχοταν σπιτι μου της ειπα να περιμενει στον πλησιεστερο σταθμο του μετρο και την εφερα απο εκει με το αμαξι.
Ειναι χαμογελαστη και γλυκια, προσωπο καλυτερο απο αυτο που περιμενα με σωματοτυπο χαρακτηριστικο της φυλης τους, αλλα η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι δεν ηταν αβυζη,ηταν πολυ καθαρη, κανει ελευθερο στοματικο, δεν ξερω ομως για πρωκτικο γιατι δεν ζητησα. Δευτερη εκτονωση δεν προεκυψε στην διαρκεια της 1 ωρας γιατι εμενα τουλαχιστον δεν μου βγαινει αυθορμητα...
Ειναι αρκετα καλη στα προκαταρτικα, οχι ιδιαιτερα δεκτικη στα γλωσσοφιλα ομως και γενικα καπως υποτονικη αλλα ισως να εφταιγε και ο αφορητος καυσωνας που επικρατουσε στο σπιτι μου(χαλια θερμομονωση, βραζει κυριολεκτικα ολο το σπιτι) με αποτελεσμα η ζεστη να μας καταβαλει και τους δυο.
Γενικα θεωρω πως ηταν πολυ καλο value for money αν εισαι asia fan γι'αυτο και της εδωσα 50 + 10 ευρω επιπλεον για τα μεταφορικα της (μετρο η ταξι).
Αν εχεις το χρονο και ισχυει το ιδιο και για εκεινη καθεται μαζι σου και ολο το βραδυ μεχρι το πρωι. Το τιμημα ειναι διαπραγματευσιμο, δεν μου φανηκε απαγορευτικο.