Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γνωριζετε τι απεγινε το μελος εδω...η marianne2004?
Εκτος αν αποφασισε να ασκησει το επαγγελμα του call-girl, η περιπτωση της δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον.γνωριζετε τι απεγινε το μελος εδω...η marianne2004?
Εκτος αν αποφασισε να ασκησει το επαγγελμα του call-girl, η περιπτωση της δεν παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον.
Γραφειο...!Εαν γοογλαρεις το τηλεφωνο την βγαζει σε διαφορες αγγελειες..με διαφορετικες φωτο
πηρε ξανα το παλιο της nick valeria με αυτο την βλεπω τωρα εδω μεσα αλλα εχει και αλλα....γνωριζετε τι απεγινε το μελος εδω...η marianne2004?
εχουν ξαναρωτησει αλλα μαλλον κανεις δεν εχει εμπειρια...παρε τηλεφωνακι και κανε πρωτος την ενημερωση...
Αγαπητοί συναγωνιστες...........η κα ΑΝΙΑ ρωσις πετιτ ειναι εκτος για λίγο ....μόλις επανελθει θα ενημερωσω τους συναδελφους για το τηλ. με πμ όπου μου έχει ζητηθεί ;) ευχαριστιέστε..........
εχουν ξαναρωτησει αλλα μαλλον κανεις δεν εχει εμπειρια...παρε τηλεφωνακι και κανε πρωτος την ενημερωση...
Στο τηλέφωνο απαντά η ίδια, φωνούλα καλή φέρνει σε ηλικία φοιτήτριας και νομίζω ελληνίδα. 100 για ελεύθερο στοματικό + 20 για εξτρά. Τώρα τι εξτρα δεν ρώτησα sorry boys!
Για αυτή εδώ αλλά τι να πω δεν ξέρω αν και κατα πόσο είναι οφθαλμαπάτη
Δεν απανταει αυτη τωρα τι παιζει μονο αυτη το ξερει.την καλησπερα μου..
εχει καποιος κατι για την συγκεκριμενη?
στελνω μηνυματα αλλα καμμια απαντηση...