manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Ρε παιδιά,αυτή έχει αξούριστη μασχάλη...μπουαχαχαχαχουχου!!!
Ήμαρτον που λέει κ ο φαφούτης!!!
Δεν ξερω για εσενα εμενα παντως αυτες που ξερω οταν θελουν χρημα μου στελνουν μηνυμα να δουν τι κανω!!!!!!!!
όλες ανεξαιρέτως ακριβώς το ίδιο κάνουν μάστορα... ;)
.. ακόμα και τα γραφεία....!!
Αυτο ακριβως λεω κι εγω οχι να παρακαλαμε την φαιδρα......αν θα καταδεχτει να απαντησει στα μαιλ η στο τηλεφωνοόλες ανεξαιρέτως ακριβώς το ίδιο κάνουν μάστορα... ;)
.. ακόμα και τα γραφεία....!!
Αυτο ακριβως λεω κι εγω οχι να παρακαλαμε την φαιδρα......αν θα καταδεχτει να απαντησει στα μαιλ η στο τηλεφωνο
καλημερα σε ολουςΑυτο ακριβως λεω κι εγω οχι να παρακαλαμε την φαιδρα......αν θα καταδεχτει να απαντησει στα μαιλ η στο τηλεφωνο
Πολυ τυχεροι αντρες ειστε αφου σας κυνηγανε οι τανες.στο πηγαδι κατουρησα αμ τους αφηνω πιο πολλα λεφτα αμ δε με περνουν τηλεφωνο ουτε στη γιορτη μου.ακυρο να σε παιρνει ητανα αν ειναι κοντα η γυναικα πως να το σωσεις
θα την ξεχασαι η χαλασε το ξυραφακι.
μονο η μασχαλη σου φανηκε ???? "τα πιασιματα " ??????????? αυτη θυμιζει την ελεφαντινα την Σοφια. και αποκαλει τον εαυτό της και "πιπινι"..... ο ορισμός της γυναικειας ξεφτίλας !!!!!!!!!!
σιγα μικρουλη..... φοβασαι μην χασεις την γνωση ????Μηπως πρεπει να το ονομασουμε πως πινονται η μπυρες αυτο το θρεντ ?
δεν με χαλασε και τοσο ο homan δεν ειπε κατι τοσο παραλογοσιγα μικρουλη..... φοβασαι μην χασεις την γνωση ????
Καλησπέρα σας,
θυμαται κανεις την mayiaa, γεματουλα με mail mayiaa_@hotmail.com?
Εχει κανεις το τηλεφςνο της?
Ευχαριστω
φιλε μου την μαγια ο καθενας θα την θυμοταν ειχε τσαμπουκα πραγματικο επανω της ηξερε πραγματικα πια ηταν και τι ηταν δεν προσποιοταν και δεν το επαιζε κουκλα πολοι της την ελεγαν και πολλες φορες διακωμοδουσε τον εαυτο της για να δωσει μια απαντηση αυτα δεν ξεχνιουμται ευκολα, παρεπιπτωντος την ειχα στο φατσοβιβλιο και ειχε σηκωσει φοτο ειχε κανει καλλο κορμακι και προχωραγε ακαθεκτη για να το καταφερη ελπιζω να ειναι καλα.Φιλε μαικ εχεις και γαμω τις μνημες τιποτα δε σου ξεφευγει αν τη βρειτε τη μαγια στειλτε τη και απο δω μου αρεσουν αυτες με τον κλειστο κυκλο.για τη φαιδρα που ρωτησες αδυνατη που προσπαθει να παχυνει ελα εσυ αθηνα και μαρτυς μου ολοι οι μπουρδελιαρηδες θα στην κλεισω γιατι εισαι και γαμω τους τυπους.φιλε χομαν σπαζομαι που δε μου το σηκωνουν και οι δυο τους μα τι να πω δε μπορω να πιεσω την αλλη ας δουλευει η καθεμια οπως θελει.στην αναστασια ειχα δωσει και κατι παραπανω και με τη φαιδρα ενω μιλουσαμε στο τηλεφωνο συχνα και της ειχα κανει και μια χαρη που ηθελε μετα τραβηξαν χι και οι δυο.τι ειχαμε τι χασαμε τυχαν απανωτα και παραξενευθηκα.
φιλε μου την μαγια ο καθενας θα την θυμοταν ειχε τσαμπουκα πραγματικο επανω της ηξερε πραγματικα πια ηταν και τι ηταν δεν προσποιοταν και δεν το επαιζε κουκλα πολοι της την ελεγαν και πολλες φορες διακωμοδουσε τον εαυτο της για να δωσει μια απαντηση αυτα δεν ξεχνιουμται ευκολα, παρεπιπτωντος την ειχα στο φατσοβιβλιο και ειχε σηκωσει φοτο ειχε κανει καλλο κορμακι και προχωραγε ακαθεκτη για να το καταφερη ελπιζω να ειναι καλα.
Άντε καληνύχτα. Το είδα το pm σου maik, αλλά δεν ξέρω κάποια που να σου κάνει.