heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
παρεπιπτωντος σε πια βανεσα αναφερεσε?
μπορεις να βαλεις λινκ?
Έχεις pm.
παρεπιπτωντος σε πια βανεσα αναφερεσε?
μπορεις να βαλεις λινκ?
http://www.www.*****.gr.com.com/ind...all-girls&id=19:2010-09-22-20-03-07&Itemid=27
Πουρα η πιπες ???Η Αντζελα η Ουκρανη ,λεω γεια αυτους που την ξερουν, το εκανε 120 το 2ωρο.Πρωτη φορα την πηρα,τι πιπες μιλενιουμ ειναι αυτες που κανει το κοριτσι.Να μην καπνιζε κιολας....
τι πιπες μιλενιουμ ειναι αυτες που κανει το κοριτσι
αντζελα ουκρανη?εχεισ λινκ?περιγραφη? καποιο τηλ? μου ριξανε χ και η βανεσα και η ελενα!
φιλε αγαπημενε με τσιγκλας. στο βελγιο αν ζητησεις stella artois παγωμενη σε βλέπω να φευγεις με κλωτσιές ..... προσεχε..... οσο για την AMSTEL δεν υπάρχει στην φωτο εξ ου και το σχολιο.μα φιλε μου και η αμστελ στις ξανθιες κατατασεται
και ποιο σωστα ξανθια και πικρη μπυρα απλα για μενα οι μυρες κοικκινες και γλυκες μπυρες απλα δεν ειναι μπυρα
δοκιμασε μια Löwenbräu που εχει τα προτεια παγκοσμιος η μια stela artois και θα με θυμηθεις(και οσο πιο παγωμενη τοσο πιο οραια)
φιλε μου εχω τον αδερφο μου βελγιο και τον θειο μου γερμανια οπου εκει εχω δει και το πιο περιεργο εννοητε για εμας εδω που ζουμε αλλα θα πρεπει να παρουμε υποψιν μας οτι δεν διαθετουμαι και το ιδιο κλιμα ;)φιλε αγαπημενε με τσιγκλας. στο βελγιο αν ζητησεις stella artois παγωμενη σε βλέπω να φευγεις με κλωτσιές ..... προσεχε..... οσο για την AMSTEL δεν υπάρχει στην φωτο εξ ου και το σχολιο.
Μηπως πρεπει να το ονομασουμε πως πινονται η μπυρες αυτο το θρεντ ?φιλε μου εχω τον αδερφο μου βελγιο και τον θειο μου γερμανια οπου εκει εχω δει και το πιο περιεργο εννοητε για εμας εδω που ζουμε αλλα θα πρεπει να παρουμε υποψιν μας οτι δεν διαθετουμαι και το ιδιο κλιμα ;)
οταν παραγκελνες ποτυρι μπυρα σου εφερναν και μια ραβδο σαν μικρες αντιστασεις η οποια ζεσταινε την μπυρα οσο ηθελες εσυ, εμενα μου φανικε κουφο ξερω οτι εδω στην περιοχη μας η μπυρα πινετε κρυα, ζεστη ουτε κατα διανια και ομως εκει πεινεται ευχαριστα σχετικα με εδω, παραλογο και ομως λογικο εαν σκεφτεις οτι τις θερμοκρασιες που εχουμε κατα μεσο ορο εδω στην ελλαδα 15-20 βαθμους και λεμε κανει κρυο εκει τις εχουν το καλοκαιρι, πιστευω δεν μπορουμε να συγκρινουμε πραγματα του εκει με εδω μονο και μονο γιατι δεν ζουμε κι κατω απο τις ιδιες συνθηκες.