slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
και κωλι και χυσιμο στο στομα.και κωλι ?
και κωλι και χυσιμο στο στομα.και κωλι ?
σκυλι του πολεμου. κανει τα παντα ειναι καθαρη και αξιζει τα λεφτα της.Tην εχεις πάρει?Εαν ναι για ενημέρωσε...
ενδιαφερον !και κωλι και χυσιμο στο στομα.
δεν ξερω. την ρωτας και πρατεις.ενδιαφερον !
το χαϊδαρι με χαλαει λιγο ... ταξιδι ολοκληρο ... δεν παει αλλου ? μονο εκει ?
Eμενα καθόλου...Γειτονάκια ειμαστε..!ενδιαφερον !
το χαϊδαρι με χαλαει λιγο ... ταξιδι ολοκληρο ... δεν παει αλλου ? μονο εκει ?
τοτε βουρ !Eμενα καθόλου...Γειτονάκια ειμαστε..!
βουρ στο πατσα αδερφε.Eμενα καθόλου...Γειτονάκια ειμαστε..!
Nαι ναι το σκεφτομαι και αμεσα κιολας...αλλα μηπως τυχαινει να την ξερω...και τοτε θα εχω προβλημα...!Τεσπα θα δω...παντως καλη τιμη μακαρι να το κρατησει ετσι...!Τωρα να δουμε και υπηρεσίεςβουρ στο πατσα αδερφε.
για αυτην εδω ξερει κανεις να μας πει αν αξιζει? δηλωνει ελληνιδα με πρωινη δουλεια που κανονιζει ραντεβου σε ξενοδοχειο στο Χαιδαρι κ δεν εχει περιορισμο στην ωρα, δηλωνει οτι η φωτο ειναι δικια της..
εχει δοκιμασει κανεις εδω τι παιζει? πηρα τηλ κ δεν απανταει η ιδια αλλα μια 'φιλη' της, αλλα παρολα αυτα δεν ειναι γραφειο λεει....130ε, μια ωρα κανει κ μασαζ εκτος απο σεξ..
Τρόπος επικοινωνίας?Απαντάει στην αγγελία η θέλει οπωσδήποτε τηλέφωνο όπως γράφει?
για αυτην εδω ξερει κανεις να μας πει αν αξιζει? δηλωνει ελληνιδα με πρωινη δουλεια που κανονιζει ραντεβου σε ξενοδοχειο στο Χαιδαρι κ δεν εχει περιορισμο στην ωρα, δηλωνει οτι η φωτο ειναι δικια της..
έχει αναφερθεί με καλά λόγια αλλά δε βρίσκω το λικν. προγραμμα στα 100 χωρις αναλ και χωρις φιλια νομιζω.
Ξερουμε κατι; Αν εχει αναφερθει ξανα μεσα στο σαιτ στειλτε το σχετικο λινκ.
Μην παραπληροφορεις και ανεβαζεις και τις τιμες.Την Ανοιξη 80 ευρω πηρε για 2.30 ωρες + 30 το ξενοδοχειο που σε παει.Πολλα ειναι για αυτη.....90ευρα τα παντα μεσα για 1 ωρα 2 φορες.
Καλημερα.Θα μπορουσα να εχω και εγω το τηλ?Καταλαβαινω οτι ειναι ακυρο χωρις να εχεις ποσταρει κατι,να ζητας,ααλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι μελος απο τα 7000 πρωτα μελη και διαβαζω ανελλειπως το φορουμ.Εδρασα στο τριγωνο απο 99-07 αλλα λογω τρομερων οικονομικων δυσκολιων το εκοψα. :'(Αυτο το μιλφ ομως μου εκανε κλικ και ειπα να θυμηθω τα παλια τωρα με το δωρο Ευχαριστωεχι καπιοσ τιλ απο το πορνιδιο?