Το "καλλονή αλλαγής φύλου" το είδες; Μην μας πάθεις τίποτε λέω...
ναι τo γνωρίζω. τι παίζει με τις trans που έχουν δικό τους χώρο? είναι μονες εκεί μέσα η παίζει να είναι κρυμμένοι και άλλοι?
Το "καλλονή αλλαγής φύλου" το είδες; Μην μας πάθεις τίποτε λέω...
Υπαρχει αυτη συναγωνιστη με 50 ευρω τα κανει ολα εκτος απο χωρισ καποτα αλλα ειναι λιγο παραπανο γεματουλα απο οτι φαινεται στη φοτο.Καλησπέρα φίλτατοι!Ψάχνω c.g. από 35-50 ετών μέχρι 80 ευρώ με ''πιασίματα''.Άν υπάρχει κάτι καλό θα το εκτιμήσω δεόντως και θα ανταποδώσω καθώς αυτές που παίρνω τις ψιλοβαρέθηκα(Εύα-Άννα-Τζένη και κάτι άλλες).Παρακαλώ PM όποιος παλίκαρος έχει κάτι να προτείνει.
Ευχαριστώ !
Η Εύα στα 100,Τζένη επίσης(αυτή μία φορά την έχω πάρει) και Άννα στα 80.Υπαρχει αυτη συναγωνιστη με 50 ευρω τα κανει ολα εκτος απο χωρισ καποτα αλλα ειναι λιγο παραπανο γεματουλα απο οτι φαινεται στη φοτο.
αυτες οι τρεις που ειπες οτι παιρνεις σε τι τιμες παιζουν?
Εχεις κανενα λινκ για την αννα η καμια φοτο να δω περι τεινος προκειται?Η Εύα στα 100,Τζένη επίσης(αυτή μία φορά την έχω πάρει) και Άννα στα 80.
Ψήνομαι για αυτή ρε φίλε που μου προτείνεις την είδα και πρίν σε άλλα πόστ, απλά θα ήθελα κάτι πιό μεγάλο σε ηλικία....
Δέν παίζει φίλε μου καθώς βάζει αγγελίες χωρίς φωτό(μασάζ λέει ότι προσφέρει).Εχεις κανενα λινκ για την αννα η καμια φοτο να δω περι τεινος προκειται?
ναι τo γνωρίζω. τι παίζει με τις trans που έχουν δικό τους χώρο? είναι μονες εκεί μέσα η παίζει να είναι κρυμμένοι και άλλοι?
Αναστασια ru ,εγγυηση στα 50 ευρω .Η Εύα στα 100,Τζένη επίσης(αυτή μία φορά την έχω πάρει) και Άννα στα 80.
Ψήνομαι για αυτή ρε φίλε που μου προτείνεις την είδα και πρίν σε άλλα πόστ, απλά θα ήθελα κάτι πιό μεγάλο σε ηλικία....
αυτη ειναι.Αγαπητοί,
η παραπάνω που αναφέρει ο συναγωνιστής είναι η ... ???
Αναμένω διευκρίνηση...Ευχαριστώ!!!
Ρε μαγκες επειδη μου αρεσουν οι ωριμες κυριες να τις μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Anastasia Ru `η καποιον τροπο να την βρω?ευχαριστω!
Ρε μαγκες επειδη μου αρεσουν οι ωριμες κυριες να τις μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της Anastasia Ru `η καποιον τροπο να την βρω?ευχαριστω!
Σε ευχαριστω ρε μαν αλλα επειδη δεν εχω facebook ξερεις κανα τηλ `η κατι αλλο?
Σε ευχαριστω ρε μαν αλλα επειδη δεν εχω facebook ξερεις κανα τηλ `η κατι αλλο?
αυτη ειναι σιγουρα η βανεσσα καλη περιπτωση!
και αυτη μια ζουζουνα απο τον αρη που αποσκιρτησε απο το γραφειακι του!
Θα ηθελα και εγω καμμια πληροφορια για τη βανεσσα αν γινετε?ευχαριστω.Βανεσσσσσαααα εγγυηση, το αλλο το κοριτσι ποιο ειναι? ενδιαφερον ....που να το ψαξω συντροφε?
εχεις πμ