topkouzoulos84
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η 1η δέχεται σε δικό της χώρο κάπου στην καλλιθέα, την 2η πρωτη φορά τη βλέπω αλλά το ποιηματάκι... χάλια!
η 1η δέχεται σε δικό της χώρο κάπου στην καλλιθέα, την 2η πρωτη φορά τη βλέπω αλλά το ποιηματάκι... χάλια!
η πρωτη δουλευει σε μασαζερι στην καλλιθεα....τιποτα το αξιολογο(εχει παρει φιλος)
την δευτερη δεν την ξερω....και απ τις φωτος γενικα ουτε θελω να την μαθω
Πολλά κιλά η δεύτερη. Που πας να μπλέξεις. Μου θυμίζει βαυαροπούλα σε γιορτή μπύρας στο Μόναχο. Γούστα, όμως, είναι αυτά.
τι ξερουμε για την ενλογο;
τους εχει φαει η μαλακια σε αυτο το γραφειο. αληθει γιατι δεν γαμανε την μαρια?H χωρισμένη μαμά μαρία33 έγινε 28 σήμερα????
H χωρισμένη μαμά μαρία33 έγινε 28 σήμερα????
ίδια με αυτήγι'αυτήν ξέρουμε τίποτα?
ίδια με αυτή
η φοτό με τα βυζάκια κάτι μου λέει, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ
ίδια με αυτή
η γνωστη τζινα μας !!!!
ίδια με αυτή
Για δείτε εδώ περί αυτής πρόκειται:
Η τζινα ειναι.ίδια με αυτή
Για την Νανα ,την πηρα πριν μερικους μηνες ,60 μασαζ+20 ακαποτο+20 σεξ απλο ,πηγα μεχρι τα 80 λογω κιλων ,μεχρι εκει οκ .Σπιτι της στην Καλιθεα .Υπαρχουν πολυ καλυτερες σαυτα τα λεφτα.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα θα ηθελα να μου πειτε καμια πληροφορια αν αξιζει να δωσω λεφτα για αυτες, οχι αν ειναι χοντρες ή ασχημες. Απο υπηρεσιες αξιζει καποια απο τις 2 ή οχι; Αυτο ζηταω. Ευχαριστω