αυτή την έχει δοκιμάσει κανένας? είναι real? γιατί εχει τρελό κόλο!
Φίλε και εγώ είχα φάει κολημα με την συγκεκριμένη αλλά πληροφορήθηκα ότι εγκατέλειψε το άθλημα....
δώσε λινκ για την "32αρα παντρεμένη" να κάνουμε ερεύνα. Γιατί η άλλη και έμενα μου πρότεινε να βρεθούμε χτες, και όταν της είπα για σήμερα είπε οτι φεύγει για Λευκάδα
την τρελανανε στα μαιλ και νομισε οτι εχει περαση.......300 ευρω ζηταει η Μαιρη Παναγιωταρα......
έχουμε και λέμε 10 κιλά λάδι Χ 4,5 e( To βιολογικό ) το κιλό = 45 e , εγώ άμα δώσω και 5 κιλά ελιές που είναι και δίκες μου ( Ζαρωμένες οι καλύτερες ) λέτε να πάρω και Πρωκτικό ??
Tώρα σίγουρα δεν θα βαριέταιτην τρελανανε στα μαιλ και νομισε οτι εχει περαση.......300 ευρω ζηταει η Μαιρη Παναγιωταρα......
Εστειλα και εγω σε αυτη και μου απαντησε δινοντας μου διαφορετικο τηλεφωνο και διαφορετικες φωτογραφιες.Απλα περιμενουμε αυτον που πηγε μαζι της να μας πει ,εγω την ξαναπειρα και μου ειπε δεν μπορει γιατι φευγει ,αν ηταν εδω γιατι να χασει το μεροκαματο.δεν νομιζω..
παιχτη αυτη εχει ιδιες φωτο με την 32αρα παντρεμενη που στελνει ρουφηχτα φιλακια στους πουτσους μας
Αυτη ηθελα να ρωτησω κ γω.....OMGG!!!! ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Αυτη ηθελα να ρωτησω κ γω.....OMGG!!!! ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Τελικα η 32αρα που μια θελει 300 και μια 400 ειναι το ζευγαρι με τις παρτουζες,την αναγνωρισα απο μια φωτο που μου εστειλε.....
τελικα αυτη στο πολυκαταστημα τι εγινε???
Τελικα η 32αρα που μια θελει 300 και μια 400 ειναι το ζευγαρι με τις παρτουζες,την αναγνωρισα απο μια φωτο που μου εστειλε.....