callmeismael
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια αυτο είναι αληθινό¨? Μάλλον μούφα το βλέπω. Τηλεφώνησα και μοθ είπε ότι είναι αληθινο. Κανείς καμά ιδέα ?
το ονομα της κοπέλας deborah
παιδια αυτο είναι αληθινό¨? Μάλλον μούφα το βλέπω. Τηλεφώνησα και μοθ είπε ότι είναι αληθινο. Κανείς καμά ιδέα ?
Σωστα ειμαι Ανεξαρτητες δεν είναι οντως.αυτό είναι το γνωστό 160άρι με δύο εκτονώσεις
ΔΕΝ είναι ανεξάρτητες
έλεος όλα αχταρμάς πια...
απο τις φωτογραφιες φαινεται σιτεμενη.παιδιά για την συγκεκριμένη γνωρίζουμε κάτι; πρέπει να χε ξαναβάλει και στο παρελθόν...
παιδιά για την συγκεκριμένη γνωρίζουμε κάτι; πρέπει να χε ξαναβάλει και στο παρελθόν...
και οχι μονο :S :S :SΜαμα!!!!!!!!!
Μαμα!!!!!!!!!
πρέπει να την έχω πάρει σε στούντιο στην αρχή της Θησέως αυτήν
εντυπωσεις;;;πρέπει να την έχω πάρει σε στούντιο στην αρχή της Θησέως αυτήν
εντυπωσεις;;;
δε νομιζω οτι θα παιζω.πολύ ζεστή και αν καυλώσει στο 69 γίνεται πύραυλος....είναι γύρω στα 50-52 όμως έτσι ?
και την πήρα με 50 ευρω
θα μου πει κανεις τιποτα για εδω
εχω φαγωθει να μαθω κατι μπας και κανω κινηση γιατι ομολογουμενος τα λυπαμαι τα 150 να τα πεταξω.
αρκετες φολες εχω φαει και τωρα σε καιρους κρισης δε λεει.
βοηθατε
ευχαριστω.αμα δεις κριτικες,θα διαβασεις οτι ο VERYΓΙΑΝΝΝΗΣ μιλαει για ποιοτητα
βεβαια ο VERYΓΙΑΝΝΗΣ ειναι κ μονοποστης κ την ημερα εγγραφης του στο site ποσταρε κ κριτικη βιαστικο αγορι
περα απο την πλακα θυμαμαι,ειχε μπει κ η ιδια στο site για ενα διαστημα(δεν της αρεσαν καποια σχολια)..τωρα αμα καποιος συναγωνιστης την εχει δοκιμασει κ μπορει να σε ενημερωσει για το service της,αλλιως θα πρεπει να κανεις τον κασκαντερ..
μασατζίδικο στην Θησέως 67 (νομίζω για το νούμερο) Καλλιθέαπαιδιά για την συγκεκριμένη γνωρίζουμε κάτι; πρέπει να χε ξαναβάλει και στο παρελθόν...
το έκανα το κασκαντεριλίκι τι το θελα...τεσπα στα τιαυτα...πηρα αυτο
παιρνω τηλ.το σηκώνει μια ελληνίδα μου λεει 100 δωρακι φουλ προγραμμα και κατα λεξη:προκτικο ελευθερο στοματικο κλπ μέχρι και κωλοτούμπες μου λεει κάνω...λέω οκ.έλα.λέω διευθήνσεις κλπ μου λέει σε 40 λεπτά.μετα απο καμιά ώρα σκάει κατα 90% αυτο
η τέλοςπάντων μία που τησ έμοιαζε πολύ.πάρα πολύ χωρίς τα γυαλιά.σοσιαλ ταιμ κομπλέ μου λέει ειναι 100 +.... ε στο σιν της λέω όπα...μου είπε η άλλη και καλα εσύ 100 φουλ.μου λεει τι και οχι και αποκλείεται ειναι +20 πιπα χωρίς +30 πρωκτικο...κλπ.λέω... καλά κατάλαβα.παίρνω τηλ. την αλλη της λεω μου είπες αλλα και ισχύουν αλλα.τι είμαι κάνα παιδάκι να παίζουμε.μου λέει σορι και δεν ακουσες μάλλον!!!!!λέω καλά οκ πούλο απλα χάσατε ενα πελάτη.την κρατάω τησ δίνω 120 δεν πήρα κώλο.πίπα με φτυσίματα αλήτικη αλλα χωρίσ καθόλοy deep..φιλιά πεταχτά μουνί δε γλύφω..βυζιά 2αρο3ρι εγλυψα αρκετά.γαμήσι εναλλαγή 2 3 στάσεις παίρνει σφυροκόπημα πολυ ψεύτικα βογγητα και κατάθεση στήθος.μαύρο και πάλι μαύρο.εμένα δε θα με δουλεύουν...κατα τα αλλα η κοπέλα μετρια εντελος...