kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εαν οι φωτο ειναι αληθινες ,μιλαμε για γαμω τα μωρα!!!!
Mε ειδικότητα στις Fake photo ;)
εαν οι φωτο ειναι αληθινες ,μιλαμε για γαμω τα μωρα!!!!
εχει δοκιμάσει κάποιος ; αξίζει; συγνώμη αλλά έχω παει και 30 σελίδες πίσω και δεν έχω βρεί κάποιο σχόλιο
εχει 2 κοπελες...η μια ειναι αυτη στην φωτο,και η αλλη ειναι μια ξανθια,γυρω στα 35 με καλο σωμα,για την ηλικια της...διαλεγεις και περνεις....Ειναι καλη?
πραγματι 25 οπως λεει? η θα βγει καμια 40ρα?
Η Βερόνικα που κάποιοι τους τρέχουν τα σάλια, ήταν στριπτιτζού στην Συγγρού πριν 2 χρόνια!!!!
Και της έβαζα παντού κωλόχερα για 20 ευρά.....΄
Από τότε ψυγειάρα ήταν....τώρα δηλ. σαν playmate πήρε μπροστά και έγινε φούρνος?
Να μην πω oωτάω.....αυτό εμείς θα πρέπει να το πληρώσουμε?
Η Βερόνικα που κάποιοι τους τρέχουν τα σάλια, ήταν στριπτιτζού στην Συγγρού πριν 2 χρόνια!!!!
Και της έβαζα παντού κωλόχερα για 20 ευρά.....΄
Από τότε ψυγειάρα ήταν....τώρα δηλ. σαν playmate πήρε μπροστά και έγινε φούρνος?
Να μην πω για πόσα γαμιότανε τότε!!!!!
Μέχρι που ήρθε ένας μαλάκας και της έκανε δώρο ολόκληρο τζιπ!!!
Και ξαναρωτάω.....αυτό εμείς θα πρέπει να το πληρώσουμε?
εχει δοκιμάσει κάποιος ; αξίζει; συγνώμη αλλά έχω παει και 30 σελίδες πίσω και δεν έχω βρεί κάποιο σχόλιο
Ειναι καλη?
πραγματι 25 οπως λεει? η θα βγει καμια 40ρα?
γραφειο....
Για αυτο τι εχεται να πειτε παιδια!!!
η ξανθια εχει καλυτερο κορμι...Την έχω πάρει (δις) στο μασατζίδικο της Σάντρα (Καλλιθέα) πριν κανένα χρόνο και βάλε. Ωραίο κορμί, μέτρια φάτσα. Στο service σφισμένη αλλά αν ασχοληθείς μαζί της (φιλάκια στα επίμαχα κ.λ.π.) ανοίγεται και πιθανόν να περάσεις καλά. Από χαρακτήρα είναι γλυκιά αλλά σου λέει και το "μη" εκτός αν την έχεις φτιάξει οπότε ...Αυτά.
η ξανθια εχει καλυτερο κορμι...
Σε τρώει ο κώλος σου εσένα....το μυρίζομαι!!!
Καλά κρασιά Γιώργη......
θα σε γελασω...δεν την εχω τεσταρει...οποιος απο δω μεσα την εχει κανει βολτα,ας πει.....Απο service (μπουζί, πλατίνες χαχαχα) τι λέει?
Απο service (μπουζί, πλατίνες χαχαχα) τι λέει?
Δεν μας νοιάζει τί ήταν πριν....
το θέμα είναι ότι είναι μουνάρα!!!
δεν ζητάμε ούτε συστάσεις ούτε βιογραφικά!!!
δεν ψάχνουμε για CEO στην MICROSOFT....
τα ίδια ισχύουν για Τσιμτσιλή,για Σάλυ κλπ σε άλλα θρεντ.....
αμάν με τον κομπλεξισμό,η μία γυφτάκι,η άλλη κομοδίνο,η τρίτη μπαζάκι....
το μόνο που πρέπει να γραφτεί αν ξέρει κάποιος,είναι αν κάνει μάπα σέρβις.....αυτό ναι
την παιρνεις τηλ και δεν το σηκωνει?η eva 22 που εχει χαθει ρε παιδιά?