Καλησπέρα, ξέρω ότι εδώ είναι για ανεξάρτητες αλλά δε ξέρω η κοπέλα :
απο ποιο γραφείο είναι. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ;;; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, ξέρω ότι εδώ είναι για ανεξάρτητες αλλά δε ξέρω η κοπέλα :
Παιδια απαντησε σε κανενα για τιμες και προγραμμα? γιατι εγω οσες φορες εχω παρει ειναι κλειστο το κιν...
Τη κοπέλα δεν τη ξέρω...αλλά την ιδέα στον ελαφροχέρη τη δώσατε εδώ...δε θυμάμαι ποιος , που είπε ότι αφήνει τη τσάντα της και πάει στο μπάνιο , ενώ όλλες οι άλλες την παίρνουνε μαζί τους . ;)
φιλε kopronio ειναι η γνωστη "γλθκια νανουκα" με τις αγγελιες στο adoos (και αλλου)?Μολις γυρισα απο εδω .8Ο ευρω το μαλλι για μια ψιλοματριοσκα,που στη Ρωσια θα ηταν στην αλυσιδα αρμολογησης της Lada.Κυριοι παιξτε τον στο σπιτι σας καλυτερα.Το μασαζ προς το καλο,αλλα ο σκεμπες- σκεμπες.Η πιπα καλη,απλα τελειωσα στα 20 δευτερολεπτα,λογω του οτι ηθελα να φυγω.Ποδαρακι κομμενο με μπαλτα και με λιπος.Λιπος υπηρχε παντου σε ανεκτες για αλλους ποσοτητες,οχι για μενα.Οποιος αξιοτιμος κυριος αρεσκεται σε πιασιματα και σπασμενο προσωπο ας σπευσει.Εγω ως γνησιος τρομπας που ειμαι πεταξα 80 ευρω.Και κατι τελευταιο,τα χρηματα προκαταβαλλονται.
Συναγωνιστή η γλυκιά Νανούκα είναι ελληνίδα και είναι αυτήφιλε kopronio ειναι η γνωστη "γλθκια νανουκα" με τις αγγελιες στο adoos (και αλλου)?
ευχαριστω
φιλαρακι τα 80 ειναι για μια ωρα η για ενα γυρο?ακαποτα κτλ?Μολις γυρισα απο εδω .8Ο ευρω το μαλλι για μια ψιλοματριοσκα,που στη Ρωσια θα ηταν στην αλυσιδα αρμολογησης της Lada.Κυριοι παιξτε τον στο σπιτι σας καλυτερα.Το μασαζ προς το καλο,αλλα ο σκεμπες- σκεμπες.Η πιπα καλη,απλα τελειωσα στα 20 δευτερολεπτα,λογω του οτι ηθελα να φυγω.Ποδαρακι κομμενο με μπαλτα και με λιπος.Λιπος υπηρχε παντου σε ανεκτες για αλλους ποσοτητες,οχι για μενα.Οποιος αξιοτιμος κυριος αρεσκεται σε πιασιματα και σπασμενο προσωπο ας σπευσει.Εγω ως γνησιος τρομπας που ειμαι πεταξα 80 ευρω.Και κατι τελευταιο,τα χρηματα προκαταβαλλονται.
Καλησπέρα σας !!!
Σας ενημερώνω ότι πλέον το τηλέφωνο επικοινωνίας θα είναι το 69******** και ναι θα το σηκώνει ο φίλος μου γιατί εγώ ντρέπομε :p
Το άλλαξα και στην αγγελία μου :
Πολλά Φιλιά xxxxxx
ELENA :-* :-*
Στους διπλα εισαι μελος απο τον Ιουλιο,απο εδω αργησες να περασεις ε;Καλως ηρθες λοιπον, προχωρα στον διαδρομο και κατσε μαζι με τις αλλες.
Ποιους εννοείς όταν λες "δίπλα"?Στους διπλα εισαι μελος απο τον Ιουλιο,απο εδω αργησες να περασεις ε;Καλως ηρθες λοιπον, προχωρα στον διαδρομο και κατσε μαζι με τις αλλες.