The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
μπορουμε να μαθουμε ποιας κλασεως (ηλικια) ειναι η κυρια Τζενη....ετσι απο περιεργεια ρωταω
30 +
τοσο δηλωνε οταν εμφανιστηκε...
μπορουμε να μαθουμε ποιας κλασεως (ηλικια) ειναι η κυρια Τζενη....ετσι απο περιεργεια ρωταω
Κυριε Πρόεδρε, να υποθέσω ότι υπονοείς ότι ο εν λόγω συνάδελφος χωρίς κανένα ποστ και καμμια κριτική εμφανίστηκε διθυραμβικός για τη Τζένη;
30 +
τοσο δηλωνε οταν εμφανιστηκε...
κάτω απο 30 είναι, καπου στα 27
μπαίνεις σε ένα σάιτ που γράφει ο καθένας ανώνυμα και λέει την άποψή του..η σωστή διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται χωρίς να το καταλάβεις..πέφτουν όλοι πάνω σε έναν που έγραψε μια κριτική για τη Τζένη..δηλαδή αν είχε 500 ή 1000 posts θα ήταν έγκυρος??ξέρεις πόσο εύκολο είναι να φτάσεις σε αυτά τα νούμερα??απλά προσθέτεις emoticons στα σχόλια των άλλων..οι έμπειροι διαφημιστές ξέρουν τί κάνουν..σε τελική ανάλυση δεν μας αναγκάζει κανείς να πιστέψουμε μια κριτική..το μπου πλεον εξυπηρετει αυτους για τους οποιους ασκουμε κριτικη κ ανταλλάσσουμε απόψεις..
εχει γινει μεσο διαφημισης κ προμοταρισματος του καθε πορνιδιου, στουντιο, κωλομπαρου κ παει λεγοντας εις βαρος μας που προσπαθουμε να πληροφορηθουμε..
η αλβανα δεν θα το χρησιμοποιουσε που ολη μερα είναι στο νετ κ δεν θελει να δουλεψει οπως κανουν οι οιμοιες της κ βγαζει τα μαυρα τα λεφτα ετσι οπως δεν ειχε φανταστει ποτέ της..
θελει ενα δυνατο "μποικοταζ" να στρωσει η ηλίθια κ να παει κ σε κανεναν γιατρό επιτελους..
αυτό που μπορεί να θάψω εγώ,εσύ μπορεί να το βρεις τέλειο και το ανάποδο..ορισμένοι νομίζουν μιλώντας για promoters πώς ανακαλύπτουν την Αμερική..το πιο ωραίο είναι πάντως που ζητάνε χαμηλότερες τιμές..όταν το 15λεπτο-20λεπτο στο στούντιο έχει 50 ευρώ, πόσο να πάρει cg ?ελευθερη βουληση πρωτα απ ολα !
Oχι Παιχτη !!!Κυριε Πρόεδρε, να υποθέσω ότι υπονοείς ότι ο εν λόγω συνάδελφος χωρίς κανένα ποστ και καμμια κριτική εμφανίστηκε διθυραμβικός για τη Τζένη;
Ταυρε ποιος μιλησε για την κριτικη του κυριου !!!μπαίνεις σε ένα σάιτ που γράφει ο καθένας ανώνυμα και λέει την άποψή του..η σωστή διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται χωρίς να το καταλάβεις..πέφτουν όλοι πάνω σε έναν που έγραψε μια κριτική για τη Τζένη..δηλαδή αν είχε 500 ή 1000 posts θα ήταν έγκυρος??ξέρεις πόσο εύκολο είναι να φτάσεις σε αυτά τα νούμερα??απλά προσθέτεις emoticons στα σχόλια των άλλων..οι έμπειροι διαφημιστές ξέρουν τί κάνουν..σε τελική ανάλυση δεν μας αναγκάζει κανείς να πιστέψουμε μια κριτική..
α να χαθει.....εκανε τη μοκετα μεσα στη ροχαλα.....Oχι Παιχτη !!!
Μιλαω για την ιδια που απο 100 το διωρο το εκανε 150 και 1,5 ωρα !!!
Δεν εχω κανενα προβλημα με το service της Αλβανας !!!
Μονο να εφτυνε λιγοτερο διπλα στο κρεββατι !!
CG Ταυρε υπαρχουν και με 30 και 60 και με 120 !!!αυτό που μπορεί να θάψω εγώ,εσύ μπορεί να το βρεις τέλειο και το ανάποδο..ορισμένοι νομίζουν μιλώντας για promoters πώς ανακαλύπτουν την Αμερική..το πιο ωραίο είναι πάντως που ζητάνε χαμηλότερες τιμές..όταν το 15λεπτο-20λεπτο στο στούντιο έχει 50 ευρώ, πόσο να πάρει cg ?
Ταυρε ποιος μιλησε για την κριτικη του κυριου !!!
Το κουνια που τον κουναγε ειναι για αυτο που θεωρει αυτος VFM οταν οι προιγουμενοι 400 το εχουν πληρωσει στα 100 και εχουν κανει και τρια τσιγαρα παραπανω με την κυρια η της εχουν ριξει αλλο ενα μπαλακι !!!
Oχι Παιχτη !!!
Μιλαω για την ιδια που απο 100 το διωρο το εκανε 150 και 1,5 ωρα !!!
Δεν εχω κανενα προβλημα με το service της Αλβανας !!!
Μονο να εφτυνε λιγοτερο διπλα στο κρεββατι !!
Αν ειναι χρηματιστηριο Παιχτη τοτε η Αλβανα ανηκει στα Penny stocks οποτε μην την αγορασεις γιατι θα χασεις !!και το μουνι χρηματιστηριο ειναι ... αλλος αγορασε στα 50 ευρω και αλλος στα 100 ... μεθαυριο καποιος αλλος θ αγορασει στα διακοσια και θα ναι και χαρουμενος .. !
και λοιπόν??όποιος τα ξέρει πάει με αυτά και τελείωσε η υπόθεση..ή μήπως τα cg που κυκλοφορούν είναι μόνο αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα??υπάρχουν και φθηνότερα και ακριβότερα,και καλύτερα και χειρότερα..δεν πιστέυω να διαφωνείς πάντως πως 100 ευρώ είναι μια λογική τιμή..CG Ταυρε υπαρχουν και με 30 και 60 και με 120 !!!
Ετσι για την κουβεντα !!! ;)
Αν ειναι χρηματιστηριο Παιχτη τοτε η Αλβανα ανηκει στα Penny stocks οποτε μην την αγορασεις γιατι θα χασεις !!
βλέπεις πως ακόμα και οι γριές του mamba ζητάνε 100, και μη μου πείτε ότι είναι για 2 ώρες, γιατί παρόμοιες αν πάτε σε ένα σκυλάδικο θα βρείτε καλύτερες και τζάμπα..(συγγνώμη για τον όρο γριές)Όλες ρε παιδί μου ξεκινάνε δειλά.. δειλά από το κατοστάρικο και μόλις εδραιωθούν…τσουπ.. να τις στο 150ρικο !!!
Δεν είναι να πεις καλή κουβέντα για καμία….σκέπτομαι σοβαρά να αυτολογοκριθώ στο μέλλον…!!!
Αλλά τη ζημία την κάνουν οι νέοι που μόλις γράψεις μια καλή κουβέντα για κάποια καινούργια πέφτουν σαν τα πεινασμένα μιλιούνια πάνω της…και παίρνουν τα μυαλά της τανας αέρα, άντε να μαζευτεί μετά..!!!
Λυπάμαι που το λέω αλλά όσο περισσότερα τηλέφωνα δίνουμε σε άσχετους και περαστικούς τόσο περισσότερο χαλαει η πιάτσα…και ας με πείτε μονοφαγα
Μόνοι μας σκάβουμε το λάκκο μας
φιλε αν εχεις φιλεναδα κοιτα μην την κολησεις τιποταεγώ την έβαλα να φτύνει στον πούτσο μου, αντί για δίπλα και μου έκανε μια πίπα άλλο πράγμα ;) Αυτό βέβαια για όποιον δεν σιχαίνεται
Από service ήταν φοβερή, αλλά πλέον διαγράφεται γιατί πολύ απλά την είδε λάθος με τα 150.
Τα σέβη μου tresurert και πάμε γι άλλα.