- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Του Μισέλ δεν ήταν αυτή Συναγωνιστές;
Προφανώς έτσι είναι.Οι νοικοκυρές πού χρωστάνε μιά δόση, οι φοιτήτριες πού δέν έχουν νά πληρώσουν τό νοίκι καί λοιπές παρόμοιες κατηγορίες πρέπει νά είναι ο αντικειμενικός μας στόχος.Τά χρήματα πού παίρνει μία εκδιδόμενη πρέπει νά πηγαίνουν 100% στήν τσέπη της χωρίς ΚΑΜΜΙΑ προμήθεια ΠΟΥΘΕΝΑ.Πάψτε νά ασχολείσθε μέ σίτι τούρ, στούντια καί λοιπές εκδιδόμενες πού δίνουν προμήθεια σέ νταβατζήδες, κράχτες κλπ.Μήν πληρώνετε αέρα!!!
αυτό είναι για καλό ή για κακό;
Απο τα μεγαλυτερα Τελαρα που κυκλοφορουν !!!αυτό είναι για καλό ή για κακό;
Απο τα μεγαλυτερα Τελαρα που κυκλοφορουν !!!
Αν οχι το μεγαλυτερο !!
σε προλαβα!
ακομα περιμενω το τηλεφωνοωραια , ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ , και απο υπηρεσιες τι κανει και ποσα θελει
φιλε δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα παντως με 60 ευρω και την περιποιηση που κανει νομιζω οτι ειναι μια χαρα ...
Η "αποκαθήλωση" της Μαρίνας δεν ξεκίνησε, απλά ο συμπαίκτης Furby είχε το θάρρος της γνώμης του και διαφοροποιήθηκε κάπως από αρκετούς άλλους που την χαρακτήριζαν εμφανισιακά (όχι βέβαια κούκλα, αλλά σε γενικές γραμμές) όμορφη. Και μάλιστα επειδή το περιεχόμενο αυτού του ποστ για την εμφάνιση της Μαρίνας μου το είχε στείλει νωρίτερα με pm, ήθελα (αλλά με πρόλαβε) να τον συμβουλέψω να το ποστάρει ή και να γράψει κριτική γι' αυτήν, ώστε να ξέρουν οι συμπαίκτες και την άλλη όψη του φεγγαριού, ότι δηλ. δεν είναι όλα σούπερ με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Και το γράφω αυτό εγώ που έχω εν μέρει αντίθετη άποψη από τον παίκτη, γιατί όταν τη δοκίμασα δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα καθαριότητας, αλλά ούτε και μου φάνηκε τόσο "φθαρμένη" όσο φάνηκε σ' εκείνον. Απλά πιστεύω, και νομίζω ότι το έγραψα σε κάποιο ποστ μου, ότι εμφανισιακά χωρίς να είναι η σούπερ ουάου γκόμενα, είναι μια χαρά αξιογάμητη, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο όμως. Όμως απ' ο,τι φαίνεται άλλα τα γούστα τα δικά μου κι άλλα του Furby, οπότε αφού έτσι την αξιολόγησε, καλά έκανε και εκφράσθηκε δημόσια.
Λατίνε μην το κουράζεις άλλο!!!!
Δεν χρειάζεται να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά....
Σε αυτά που έγραψες έγινες κατανοητός!!!!
Πάμε για άλλα!!!!
Ο Ωραιος εχει πει μια πολυ Σοφη κουβεντα Λατινε !!!
[size=20pt]Υπάρχουν όμως δύο προϋποθέσεις για να κάνεις παιχνίδι :
(1) να παίρνεις ρίσκο, και (2) να μην κλαίγεσαι μετά αν το παιχνίδι ήταν σκάρτο !!![/size]