διαβασε και την κριτικη του να καταλαβεις ;)
Σωστος, ειχα διαβασει μονο το ποστ πιο πανω στο οποιο αναφερει μονο τα 100 ευρω ενω απο κατω γραφει πως στην τιμη αυτη περιλαμβανεται και το χοτελ.
Στην κριτικη γραφει τη συνολικη τιμη των 125
διαβασε και την κριτικη του να καταλαβεις ;)
Απο εμφάνιση ειναι μια χαρα ξανθια με πρασινα ματια που μαγνητιζουν καθαρη μυρωδατη ευγενεστατη επικοινωνιακη και σωμα σφιχτο με μετριο στηθος αλλα ρογα καγκελο και ωραιο πισινο ειδικα οταν την εχεις στα τεσσερα η θεα ειναι απιστευτη ...γουσταρει αυτο που κανει ειναι και το δειχνει .... στο σεξ ειναι ικανοποιητικη το προγραμμα ειχε φιλι με γλωσσα πιπα βαθια και υγρη και σε κανει να νιωθεις οτι την γνωριζεις καιρο .... δεν κοιταζει ολη την ωρα το ρολοι της οπως αλλες και μενει και παραπανω .... ειναι ανοιχτομυαλη στο σεξ απ την κουβεντα που ειχαμε και αυτη τη φορα σκεφτομαι να την ξανατιμησω οχι μονος αλλα μαζι με τη κοπελα μου
Φιλαρακι θα μου στειλεις ΠΜ το τηλεφωνο της Εμμανουελλας? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...
το θεμα ειναι να ναι αληθινα κι οχι ...τζουφια..!!!Πεπονιαααααα
την αννουλα την εχουμε τσεκαρει συναγωνιστες???
Πολυ σαλιο λεμε ρε Νεοπα !!!!Λοιπόν...
Μου έχουν στείλει ΠΜ και άτομα με απειροελάχιστα ποσταρίσματα παρότι είναι μέλη από το '07!!!!
Τους έδωσα αυτό που ήθελαν.....
Αλλά κρατάω και τα ΠΜ!!!!
Δεν ακολουθώ την τακτική...."με μηδέν ποσταρίσματα δεν απαντώ σε ΠΜ", αλλά ακολουθώ το εξής!!!!
Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, δεν ποστάρουν πληροφορίες και κυρίως κριτικές από γκόμενες, θα τους "δημοσιοποιήσω" το nick τους, χαρακτηριζόμενους ως ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!!!
Αυτά τα ολίγα!!!!
Δεν γαμιέσαι λέω εγώ!!!!!Πολυ σαλιο λεμε ρε Νεοπα !!!!
Φτου σου !!!
Δουλα ομως αδελφακι μου kαι κωλο Φινιστρινι !!!
Αλλα το φτυσιμο φτυσιμο !!!
Η εκαναν λαθος η το εχουν καβαλησει τελειωςνα 'ναι καλά τα παιδιά, με κάνανε και γέλασα
1h 900e
να 'ναι καλά τα παιδιά, με κάνανε και γέλασα
1h 900e
Εγω με δυο sms αδελφε !!!