NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι γελάς ρε με το δράμα του κοσμάκη
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θες να σου φερω το μαντηλι μου να σκουπιστεις???τι γελάς ρε με το δράμα του κοσμάκη
για αυτο λοιπον τωρα που σιγα σιγα φτανουμε τελος Αυγουστου ας μοιραστουμε ενα μυστικουλη με τους ευαισθητους που αγαπανε και ακουμπανε...ρωσιδακια,ρουμανακια.....απο τα γνωστα!!!!! ολο το τελευταιο διαστημα μπανακι,βολτουλα στη Βαρκιζα....με ενα πενηνταρικακι και ενα μοχιτο(μια ηθελε και ντακιρι ροδακινο,που το εμαθε γαμω το φελεκι μου)είδες τι είναι το μέσο φίλε μου...εδω οι άλλοι του 120-140 επειδή ανέβασαν φωτογραφίες στο net πήγαν τις τιμές 200-250
για αυτο λοιπον τωρα που σιγα σιγα φτανουμε τελος Αυγουστου ας μοιραστουμε ενα μυστικουλη με τους ευαισθητους που αγαπανε και ακουμπανε...ρωσιδακια,ρουμανακια.....απο τα γνωστα!!!!! ολο το τελευταιο διαστημα μπανακι,βολτουλα στη Βαρκιζα....με ενα πενηνταρικακι και ενα μοχιτο(μια ηθελε και ντακιρι ροδακινο,που το εμαθε γαμω το φελεκι μου)
η συγκεριμμενη ειναι η δυστηχια προσωποποιημενη..
ναυαγιο..
πινει & σε πρηζει για τον γερμανο πρωην αντρα της που της φεροταν σαν σκουπιδι..
το τραβαει ο οργανισμος της να πεφτει στα σκουπιδια..
φτηνο(100 ευρω)γαμησι,αλλα προβληματικο αν δεν εισαι αποκτηνωμενος..
TYRAEL για Christina:
"Είχα απομονώσει την κλειτορίδα και την είχα στο χέρι. Δε μπορούσε να κάνει πίσω. Μάλιστα, σταμάτησε την πίπα και "βρισκόταν αλλού". Αλλαγή στάσεων, αποστολικό, και πισωκολητό με δική της πίεση να βρει την ηδονή. Τελείωμα στο σώμα της με ένταση.
Ντουζάκι και ανάλογος δεύτερος γύρος {σε κάποια σημεία ηπιότερος} με εναλλασόμενες στάσεις και τελείωμα στην πλάτη...
Με την κριτική μου θέλω να δώσω έμφαση στο ότι πρόκειται για κοπέλα που συμμετέχει ενεργά στο σεξουαλικό δρώμενο ζητώντας και αυτή μέρος στην ηδονή παίρνοντας πρωτοβουλίες.
Το να "γαμίσω" μια απλά όμορφη γκόμενα δε μου λέει πολλά... Αυτό το μαγικό παιχνίδι της "μάχης", του μοιράσματος της πίτας, δε το συγκρίνω με τίποτα. Και τελικά ναι... ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!
η μια ειναι αυτη εδω
προχθές μου είπε ενα φίλος οτι τον πήγαν σε σπιτια με γυναίκες μέσα.
απλά πήραν ένα τηλ κινητό και τους έδωσε κάποιους κωδικούς αυτό το τηλ.
πήγαν σε 3 σπίτια (οχι μπουρδέλα) περιοχές γαλάτσι,χαλάνδρι,κυψέλη και για να μπούν μλεσα είπαν τον κωδικό.
έκαναν τα πάντα με 130 ευρώ (απλό πρόγραμμα 60)
ξέρει κάποιος κάτι για αυτά τα κόλπα?