advert
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τηλεφωνο της ευας παιζει?
EYA38 H EYA22 ???
τηλεφωνο της ευας παιζει?
EYA38 H EYA22 ???
φιλε ειναι ελληνιδα?την προηγουμενη εβδομαδα ζηταγε 80 ευρω για τρεις ωρες ,συναντηθηκαμε αλλα δεν πηρα μην καψω και την γυναικα κιολας αλλα αποτι ειπε εχει ενα παιδακι και ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση,αν δεν πας σου θυμωνει αλλα εγω οπου φυγριφυγει ,δεν ξερω απο υπηρεσιες τι πιανει αλλα δεν μου εκανε κλικ
ευα38EYA38 H EYA22 ???
στο έστειλα σε pmΚαλησπέρα παιδιά.Το τηλ. της Τζένης που μπορώ να το βρω;
φιλε ekkrhktikos ειναι ελληνιδα η κυρια?την προηγουμενη εβδομαδα ζηταγε 80 ευρω για τρεις ωρες ,συναντηθηκαμε αλλα δεν πηρα μην καψω και την γυναικα κιολας αλλα αποτι ειπε εχει ενα παιδακι και ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση,αν δεν πας σου θυμωνει αλλα εγω οπου φυγριφυγει ,δεν ξερω απο υπηρεσιες τι πιανει αλλα δεν μου εκανε κλικ
φιλε ekkrhktikos ειναι ελληνιδα η κυρια?
Δηλαδη αυτη με 90 το 3ωρο ειναι χειροτερη απο αυτη που ζηταει 225 την ωρα;Kουραμπιεδες ειναι και οι δυο με την διαφορα οτι ο ενας σερβιρεται σε χαρτοπετσετα και ο αλλος σε κουτι με κορδελιτσα.Εγω θα προτιμουσα να γινομουν Ηρωας παρα Μαλακας
Μήπως κάποιος συναγωνιστής έχει το τηλέφωνο για την Ευα να το στείλει με pm?
Δηλαδη αυτη με 90 το 3ωρο ειναι χειροτερη απο αυτη που ζηταει 225 την ωρα;Kουραμπιεδες ειναι και οι δυο με την διαφορα οτι ο ενας σερβιρεται σε χαρτοπετσετα και ο αλλος σε κουτι με κορδελιτσα.Εγω θα προτιμουσα να γινομουν Ηρωας παρα Μαλακας
90 το τριωρο ?? :o :o Ενδιαφερον
thanks φιλεκαλησπερα φιλε ναι 100% original με καμπυλες αλλα φατσσα δεν μου αρεσε βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι μην παρεξηγηθω
Εγω θα καθομουνα εδω που ειμαι !!! ;)Δηλαδη αυτη με 90 το 3ωρο ειναι χειροτερη απο αυτη που ζηταει 225 την ωρα;Kουραμπιεδες ειναι και οι δυο με την διαφορα οτι ο ενας σερβιρεται σε χαρτοπετσετα και ο αλλος σε κουτι με κορδελιτσα.Εγω θα προτιμουσα να γινομουν Ηρωας παρα Μαλακας
Κανονικά θα έπρεπε να τσιμπίσεις κανά 1000 άκι για την θυσία σου αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα όπως είναι.Δηλαδη αυτη με 90 το 3ωρο ειναι χειροτερη απο αυτη που ζηταει 225 την ωρα;Kουραμπιεδες ειναι και οι δυο με την διαφορα οτι ο ενας σερβιρεται σε χαρτοπετσετα και ο αλλος σε κουτι με κορδελιτσα.Εγω θα προτιμουσα να γινομουν Ηρωας παρα Μαλακας