ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ολοι μεσα στο σιτε ξερουν τι παιζει και στο σιτε που ειναι για το κοινο
και στο πριβε σιτε αρα μην τσιμπας
Ποιό είναι το πριβέ σιτε ;
ολοι μεσα στο σιτε ξερουν τι παιζει και στο σιτε που ειναι για το κοινο
και στο πριβε σιτε αρα μην τσιμπας
δηλαδη να πεταω και εγω παπαριες αυτο θες?Αυτος βαζει κανα λινκ ομως ;)
Κοιτα τι γραφει η ιδια απο κατω σε απαντηση.
είμαι η KOΠEΛA που έβαλα THN αγγελία AN η γενναιοδωρία σας ΔEN ξεπερνά TA 200ε μην μπαίνετε ΣTO κόπο.
υπαρχουν μελη εδω μεσα που γραφουν σε πριβε χωρο καταλαβες τι θαψιμο και τι κλικες υπαρχουνΠοιό είναι το πριβέ σιτε ;
Tι παραπάνω ξέρεις?? Φάτσα γνωριζουμαι πως ειναι?Aν είναι μια φοιτήτρια Κατερίνα όπως λέγεται τότε έχει ήδη λογαριασμό στο σαϊτ και έχουμε και το μσν της (το οποίο το στέλνω σε δυο μέλη για του λόγου το αληθές), όταν είχε γραφτεί είχε γίνει ξανά πανικός με τον κώλο της καθώς είχε πόσταρει μια φωτο τέτοια...
Tι παραπάνω ξέρεις?? Φάτσα γνωριζουμαι πως ειναι?
οτι ο δικαιοςγαμ κανει προμοσιον ειναι αληθεια το θεμα ειναι να προμοταρει
καλα εργαλεια με καλες τιμες οχι τις και καλα ανεξαρτητες των 200-300
οσο καλη και να ειναι η γκομενα αυτα τα ποσο ειναι για γελια
Tι παραπάνω ξέρεις?? Φάτσα γνωριζουμαι πως ειναι?
Αυτή μου είχε προταθεί και εμένα, αλλά απεδείχθει τελείως αναξιόπιστη.
Δυο φορές ακύρωσε ραντεβού. Λάθος την μία το ακύρωσε, την δεύτερη δεν μπήκε καν στον κόπο!! Απλά δεν απαντούσε στα sms μου καθόλου!!
Μάλλον η κοπέλα δεν "το είχε" το σπορ, οπότε και καλά έκανε...
Και από όσα γνωρίζω η συνεργασία για την οποία έγινε το συνοικέσιο δεν "περπάτησε", διότι η υποψήφια συνεργάτις είχε αποκομίσει την αυτή με εμένα άποψη (της αναξιοπιστίας)
ειναι εμφανες οτι το θεμα δεν εχει να κανει με τη γκομενα αλλα με αλλες καταστασεις ;) ;)
Αυτό είναι σαφές! Απλά θεωρώ πως τα παρατεθέντα αποσπάσματα μιλάνε από μόνα τους και δεν χρειάζονται κριτική.
Η έννοια του να αναφέρω την εμπειριά μου από την "επαφή" με την κοπέλα είναι πως τελικά ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ κι όλας!!
Εκτός κι αν πρόκειται και για άλλη, (η οποία επίσης δεν ήθελε) οπότε τόσο το χειρότερο!!
Λόγω πριβέ φόρουμ, εγώ θα σκεφτώ πολύ να ξαναδώσω την παραμικρή πληροφορία, πάντως...