Παιδες τυχαια ανακαλυψη κολομβιανου μωρου.Σε πιατσα ειμουν βγαινω απ το δωματιο,ακουω γελακια στο ασανσερ τρεχω σα πουτανιαρης κατω τις σκαλες να προλαβω να τη δω οταν θα βγει,βγαινει κολομβιανο μωρακι κ ακολουθω,σταθηκε εξω απ το ξεν κ ειμουν σχεδον διπλα της,τη κοιταξα καλα καλα να δω χαρακτηριστικα της,μπαινει στο ταξι,βγαινει ο μυστης ακολουθω τον σταματω κ τον αρχιζω στην ανακριση χαχα.Με τα πολλα πηρα τηλεφωνο,η κολομβιανα μενει Καλλιθεα,δε μιλα Ελληνικα,κινειται με ταξι,δεν εχει θεμα για σπιτια κ με οικειοτητα δεχεται στο δικο της,νεαρη ειναι.Μου κανει εκπτωση στα 70 απο 100 κ ο μυστης της εδινε 50 καποτε.Προσιτη φαινεται,της μιλησα με μεταφραστη,ανταποκρινεται στην ευγενεια,γελαστη ηταν κ γλυκια απο κοντα που συμβαδιζε με το στυλ που εγραφε,δεν εχω δοκιμασει,θα παρουν γνωστοι να δουν,αν θελετε στειλτε μου,δε κερδιζω κατι,ισα ισα της ειπα θα τα ξαναπουμε μολις συγκεντρωσω τα λεφτα,αφου καποια στιγμη αφησε υπονοια οτι δε παει ξενοδοχειο κ της λεω εισου στο access ομονοιας χαχα,αρα μαλλον ειναι των σπιτιων,χωρις αγγελια,με φιλους λεμε να εξερευνησουμε αν εχει φιλες του επαγγελματος,ο μυστης τη γνωρισε σε παραλια,αυτα ξερω χαχα!Παροτι της εστειλα μετα απο 1 μηνα δε με πρηξε γιατι ειχα απαντηση σε ολα,ο αλλος πριν δωσει το τηλ της τη ρωτησε κ προσφατα που τη ρωτησα κι εγω δεν εχει προβλημα να μοιραστει ο αριθμος της,εχει τατου στο λαιμο αν σας ερχεται αναμνηση,Κολομβιανη με καραμπινατο τατου λαιμου νεαρης ηλικιας γλυκου προσωπου ευχαριστου χαμογελαστου χαρακτηρα,στειλτε μου αν θελετε,εχει viber/whatsapp εκει της μιλησα,αγγελια δεν εχει να σας βαλω