πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.051
- Πόντοι
- 15.931
666666 και ένα 6 κλειδαράς όλο το 24 ωροΠω ρε πούστη
Αυτά είναι
Στείλε τέλεφον νάμπερ για τα σχετικά![]()
666666 και ένα 6 κλειδαράς όλο το 24 ωροΠω ρε πούστη
Αυτά είναι
Στείλε τέλεφον νάμπερ για τα σχετικά![]()
Μην του θυμίζεις το κοντινό παρελθόν...του φάγανε τον κολλητό τα καθάρματα
@Sofia_MagicΠοια προτείνετε από γραφείο για πολύωρο ραντεβού ; 4ωρο ; Να είναι όμορφη και να κάνει τα πάντα
Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!Σε ευχαριστούμε που καταδέχεσαι και συνομιλείς μαζί μας δωρεάν . Σπανίζουν τέτοιες κοπέλες στις μέρες μας. Υποβάλλω τα σέβη μου για αυτό.Οσο για το πληρώνετε που λες, κανένα θέμα. Ζήτα ότι ποσό θες, βάλε όσα μηδενικά θες, έχεις όλο το ελεύθερο απο εμένα, το μπλοκάκι των επιταγών σε περιμένει . Αρκεί να μας αφήσεις έστω να αναπνεύσουμε τον ίδιο αέρα μαζί σου..
Πάντως για να ακριβολογούμε , θεωρώ ότι πίσω απο αυτήν την δήθεν κόντρα που έχεις και καλά μαζί μας , στην πραγματικότητα κρύβεται ένας μεγάλος ΕΡΩΤΑΣ. Η δήθεν κόντρα σου με εμάς είναι η άμυνα σου για να μην εξομολογήσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για εμας. Μας ποθείς, λιώνεις για μας, ξέρεις οτι είμαστε η τύχη σου, το άλλο σου μισό. Για αυτό ξαναγύρισες. Εξού και το όμορφοι άντρες που μας είπες τις προάλλες, (καλά εγώ ειμαι και η επιτομή της ομορφιάς άλλωστε, δεν σε αδικώ).
Προτείνω λοιπόν να αφήσεις τις αναστολές στην άκρη και να ομολογήσεις ελεύθερα τον έρωτα σου για μας. Μην καταπιέζεσαι άλλο κοπέλα μου, βγάλτα απο μέσα σου . Φώναξε το δυνατά. Αγόρια μου σας θέλω , ανυπομονώ να χαρώ τις κορμάρες σας , λεβέντες μου. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, έχουμε όλοι κατανόηση εδώ. Για αρχή λοιπόν φτιάξε ένα νήμα δικό σου, βάλε φωτο,πρόγραμμα, τηλέφωνο και έλα να το ζήσουμε. Μια συναρπαστική εμπειρία σε περιμένει, μην αργείς, ο χρόνος είναι χρήμα. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χάνεις πολλά dollars, ε συγνώμη euros.![]()
Καμια φωτογραφια ;Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε!
Αμα εχεις ερωτηματικά στα απλά , που και να πέσουν σύνθετα θέματα!!!!!!!!!!!!11Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!
...Πανουλη να στειλεις, να σε μελετησει θελειΚαμια φωτογραφια ;
Πατουσάκια ..
Στηθάκι..
Μπουτάκι ;
Ναι αλλά είναι επιλογή σου να κάνεις αυτή την δουλειά! Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο ας πούμε! Καλά τα χρήματα στην ηλικία σου όσο πιο εύκολα τόσο το καλύτερο αλλά μετά πως βγαίνεις από αυτό είναι το θέμα..Αυτο το κατανοω, αλλα σεβασμος δεν υπαρχει αν θες να δεις λιγο τι μου γραφουν.
Να μου λεει ο αλλος οτι δεν σκαβουμε εμεις εκδιδομενες και να το περιγελουν ολοι με σχολια και αντιδρασεις. Δεν ειπα κατι ναι εγω επελεξα να το κανω αλλα και λιγος σεβασμος απο μερους σας. Παιρνουμε αντισυλληπτικα και οι ορμονες να μας κανουν χαλια και παντα το αγχος μας ειναι μεγαλυτερο εσυ φοβασαι μην μεινεις εγκυος μηπως; Μιλα μας για αυτο
...Πανουλη να στειλεις, να σε μελετησει θελει![]()
ρώτα μας!!Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!
Nτάξει τύπε/τύπισα, τά'χουμε πει και μεις αυτά (αυτές τις μαλακίες δλδ), κι άλλοι μετά, κι εσείς τώρα, κι αργότερα οι επόμενοι...Ισως αλλα η νεα η γενια πλεον εχει υψηλοτερους στοχους. Δεν ξερω αν εχεις μεινει σε εκεινα τα δεδομενα. Βλεπω πολλους νεους που ψαχνουν την μια που θα δεσμευτουν και θα κρατησουν και θα θελουν να κανουν οικογενεια μαζι της.. οι καιροι αλλαζουν και πιστευω η γενια μου θα καταφερει πολλα παραπανω
Curiosity killed the catρώτα μας!!
ΥΓ: κι εγώ έχω μια απορία, αν μου επιτρέπεις!!
Δεν είχες δηλώσει πριν από λίγες μόλις μέρες ότι αποχωρείς?
"Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο"
Γιατί ξαναγύρισες?
(από περιέργεια ρωτάω)
δεν ειμαι ο μονος περιεργος στην παρέα!Curiosity killed the cat
Θα ληξει πολυ συντομα κιολας. Οποιος προλαβε, προλαβε. Εξαλλου δεν ειχα και την μεγαλυτερη συμπαθεια και παιχτηκαν σχολια οχι τοσο καλα για μενα εδω μεσα. Φυσικα εχω ακομα προτασεις και ανθρωπους που ενδιαφερονται αλλα παμε για αλλα.Ναι αλλά είναι επιλογή σου να κάνεις αυτή την δουλειά! Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο ας πούμε! Καλά τα χρήματα στην ηλικία σου όσο πιο εύκολα τόσο το καλύτερο αλλά μετά πως βγαίνεις από αυτό είναι το θέμα..
Get in touch with your feminine side bro...Θα ληξει πολυ συντομα κιολας. Οποιος προλαβε, προλαβε. Εξαλλου δεν ειχα και την μεγαλυτερη συμπαθεια και παιχτηκαν σχολια οχι τοσο καλα για μενα εδω μεσα. Φυσικα εχω ακομα προτασεις και ανθρωπους που ενδιαφερονται αλλα παμε για αλλα.
Γιατι κατα βαθος σας λατρευω οπως προανεφερε ο φιλοςςρώτα μας!!
ΥΓ: κι εγώ έχω μια απορία, αν μου επιτρέπεις!!
Δεν είχες δηλώσει πριν από λίγες μόλις μέρες ότι αποχωρείς?
"Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο"
Γιατί ξαναγύρισες?
(από περιέργεια ρωτάω)