Kleopatea
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 1.013
Ένα συμμαθητής. ΜουΠοιος είναι αυτός ο Τζορτζ που βγάζει το βαιμπερ σου?
Ένα συμμαθητής. ΜουΠοιος είναι αυτός ο Τζορτζ που βγάζει το βαιμπερ σου?
ΕυαΣυγνώμη για ποια μιλάτε?
τεραστια ευκαιρια η προσφορα στα 130Μωρα μου γλυκααααα !!!
Αύριο διαθεσιμότητα 13:00 μέχρι 21:00 . σε ξενοδοχείο στο κέντρο για όποιον ενδιαφέρεται
Μόνο για αύριο τιμή στα.130
Από 150€ με 2 εκτόνωσεις ,ελεύθερο στόματικο, φιλιά γαλλικά και έξτρα.εκεινη την. Ώρα! Δωματιο σας δίνω όταν φτάσετε χοτελ
Αυτή με τα 140? Τελικά πηγε κάνεις μαζί της?
Φίλε σου έγραψα για αυτή και έχουν γράψει και άλλοι πιο παλιά αν το αναζητήσεις... έχει και μισάωρο στα 70 αν θες για δοκιμή, για εμένα αξίζει φουλΑυτή με τα 140? Τελικά πηγε κάνεις μαζί της?
Είναι στα άμεσα σχέδια μου. Βρήκα μια κριτική κάμποσους μήνες πριν. Δεν υπάρχει δεύτερη αν είδα καλά.Φίλε σου έγραψα για αυτή και έχουν γράψει και άλλοι πιο παλιά αν το αναζητήσεις... έχει και μισάωρο στα 70 αν θες για δοκιμή, για εμένα αξίζει φουλ
Αξίζει την προσοχή μας και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, έχω περάσει εκπληκτικά μαζί της.Ευα μικρουλα ελληνιδα - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Ξέρει κανείς τίποτα;
H Αλιζε που ήταν σε γραφείο είναι η Εύα.
H Αλιζε που ήταν σε γραφείο είναι η Εύα.
Για πες λεπτομέρειες….Αξίζει την προσοχή μας και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, έχω περάσει εκπληκτικά μαζί της.
Ξέρουμε πόσο πάει η ώρα ?Αξίζει την προσοχή μας και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, έχω περάσει εκπληκτικά μαζί της.
70 μισάωρο 140 ώρα χωρίς έξτρα, δεν κάνει cim , ούτε αναλ. Δεν δίνει φιλιά. Cif χωρίς έξτραΞέρουμε πόσο πάει η ώρα ?
Κανονικά δεν ασχολουμε καν όταν δε γράφουν αλλά έχεις δίκιο και έστειλα μόνος μουΡε παίδες γιατί δεν ρωτάτε την ίδια για τιμές και πρόγραμμα?
black wednesdayτεραστια ευκαιρια η προσφορα στα 130
WhatsApp στείλε βαιμπερ έχει κολλήσει αν θυμάμαι καλάΚανονικά δεν ασχολουμε καν όταν δε γράφουν αλλά έχεις δίκιο και έστειλα μόνος μου
Ειναι ντομπρα και δε κρυβει.Οτι σου πει θα ισχυει.Εξαιρετικης ηλικιας και συμπεριφορας.Ευα μικρουλα ελληνιδα - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Ξέρει κανείς τίποτα;
Καλησπέρα συναγωνιστές,με χαρά μου λοιπόν θα πω πρώτη φορά για κοπέλα. Την είδα σήμερα στο νήμα και έστειλα κατευθείαν. Απάντησε αρκετά γρήγορα και με κλείσαμε ραντεβού για σήμερα το οποίο και έγινε. Πολύ όμορφη και γλυκια κοπέλα,σώμα όμορφο,όχι τόσο γυμνασμένο αλλά προσεγμένο,όπως είπε και ένας συναθλητής πάνω σιδεράκια τα οποία δεν ενοχλούν καθόλου στην θεϊκή πίπα της(ίσως η καλύτερη που μου έχει πάρει ποτέ γυναίκα). Γενικότερα είναι κοπέλα διαμάντι που σπανίζει στις μέρες μας. Για gfe εμπειρία θα την συνιστούσα σίγουρα.Ευα μικρουλα ελληνιδα - 6944998464
Ξέρει κανείς τίποτα;