6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Τηλέφωνο όπως λες δε λειτουργεί.Viber - WhatsApp δεν έχει.. Δύσκολο να είναι αληθινό
Ξεχασμένη αγγελία θα είναι
Τηλέφωνο όπως λες δε λειτουργεί.Viber - WhatsApp δεν έχει.. Δύσκολο να είναι αληθινό
Καλησπέρα συναγωνιστή,
Μακριά από τη Λία, μιλάμε για κομοδίνο ολκής και θα κλάψεις τα ευρώ σου. Παλιότερα κάτι έλεγε, τώρα πλέον δεν αξίζ
Ευχαριστώ φίλε μου, οι άλλες δύο;Καλησπέρα συναγωνιστή,
Μακριά από τη Λία, μιλάμε για κομοδίνο ολκής και θα κλάψεις τα ευρώ σου. Παλιότερα κάτι έλεγε, τώρα πλέον δεν αξίζει...
Η ΛΙΑ που λες η γνωστή ΛΙΝΑ σωστά;Καλησπέρα συναγωνιστή,
Μακριά από τη Λία, μιλάμε για κομοδίνο ολκής και θα κλάψεις τα ευρώ σου. Παλιότερα κάτι έλεγε, τώρα πλέον δεν αξίζει...
Αφού εσύ την ανακάλυψες πρώτος, δεν θα θέλαμε να σου στερήσουμε την δυνατότητα, να είσαι ο πρώτος που θα δοκιμάσει!Ναι μου είπε Ότι είναι χειριστής…
Αν δοκιμάσει κάποιος ας μας πει..
Έχεις δίκιο και συ παιδικοί μουυυ. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω και να σας έρθω ωώ συνέχεια με ρωτάνε!Θεσσαλονίκη να ανέβεις , κορίτσι
Μας ξέχασες...
Με την συγκεκριμένη όχι αλλά σίγουρα είναι γραφείο
Για τη Λία - Λίνα (παλιότερα και ως Λάνα) μιλάωΗ ΛΙΑ που λες η γνωστή ΛΙΝΑ σωστά;
Η λες την Ελευθερία στην άλλη αγγελία;
Η πρώτη αγγελία δεν ανοίγει, την Ελευθερία δεν την έχω δοκιμάσειΕυχαριστώ φίλε μου, οι άλλες δύο;
Αυτήν ήταν ένας ένας τύπος που την εκθείαζε και την προμόταρε και όλοι οι υπόλοιποι που την πήρανε , την θάβανε. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα. Αλλά ήταν τόσο τραβηγμένο το προμοσιον του τυπά , που λέω κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ε όταν επιβεβαίωσαν και οι συναγωνιστές, ούτε που ασχολήθηκα.Η πρώτη αγγελία δεν ανοίγει, την Ελευθερία δεν την έχω δοκιμάσει
Μην ξεχνάς συναγωνιστή ότι έχουμε διαβάσει κριτικές του τύπου....δεν φύλαγε δεν είχε τα καλύτερα στησίματα αλλά είχε μεγάλα βυζιά!!! θα υπάρχει επανάληψη....και άλλα πολλά.... μακριά αδερφια από φολες....και όσα χρήματα κι αν έχετε βάλτε ταβάνι ... Είδα σήμερα αγγελία βασικό πρόγραμμα 200 έξω 150 στον χώρο της άρα καταλαβαίνετε....+20 +20+50 και η δεύτερη φορά+50....και από κάτω οι αγαπουλιδες και οι προμο ουρααααα και τα σάλια με το κιλό....μόνο μονοπετρο δεν έταξαν!!!!!! Αισχος ρε!!!!!!!Αυτήν ήταν ένας ένας τύπος που την εκθείαζε και την προμόταρε και όλοι οι υπόλοιποι που την πήρανε , την θάβανε. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα. Αλλά ήταν τόσο τραβηγμένο το προμοσιον του τυπά , που λέω κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ε όταν επιβεβαίωσαν και οι συναγωνιστές, ούτε που ασχολήθηκα.
Η Ελευθερία έχει ίδιες φωτό με αυτή:Ελευθερία σε περιμένω στο χώρο μου 50 ευρώ 6998501049
Είμαι η Ελευθερία Ελληνίδα, Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις Sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρώ και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69. Είμαι 36 χρονων οι φωτογραφίες είναι δικές μου και δουλεύω ανεξάρτητη, απαντάω η ίδια στο τηλέφωνο. Δευτέρα εως Κυριακή ολο το 24ωρο. Τα...kanesex.com
Καλημέρα συναγωνιστές, έχουμε άποψη για αυτές;
Γαμευσιμη σαν εμφάνιση ;Λοιπόν, θα φλουνταριστώ πάλι αλλά οκ ας βοηθήσω…
Προέκυψε κατά τύχη πάλι μία Κολομβιανή που γνώρισα μέσω ενός dating app. Έχω τηλέφωνο, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm να στείλει.
Μμμμ κοίτα, θα είμαι όπως πάντα ειλικρινής. Ωραίο προσωπάκι κατά τη γνώμη μου. Γενικά ωραίο σώμα για Κολομβιανή, μινιόν πετιτ όχι ότι θα κόψω φλέβα.Γαμευσιμη σαν εμφάνιση ;
To good to be true αδερφέ !Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
6999471543 Bella Καυλιάρα έχω σέξι προσωπικότητα που με κάνει ποθητή σε κάθε άνδρα. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr