Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Τι λετε δεν βρίσκω λινκτυχαια τη πετυχα στο ινστα και ρωτησα.....
Τι λετε δεν βρίσκω λινκτυχαια τη πετυχα στο ινστα και ρωτησα.....
Έχει αναφερθεί καμμία 10αρια σελίδες πίσω .
Γενικά και πιο παλιά έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές...Έχει αναφερθεί καμμία 10αρια σελίδες πίσω .
το μισο μπου εχει γραψει.
Αν δεν κάνω λάθος είναι η Βάνα που δούλεψε ένα διάστημα στο Silver spa. Στην νέα Σμύρνη. Καλή περίπτωση αν και έχει νερουλά κωλομαγουλα και πολύ σκληρά πλαστικά βυζιά. Πρέπει να είναι 50αρα
Μόλις δοκιμάστηκε..Για μένα είναι ναι.. Ψηλή γυναίκα , ηλικία ανάμεσα σε 40 -45, άγριο τσοντέ πρόσωπο αλλά όχι άσχημο,βυζάρες όχι φυσικές αλλά βυζάρες, διάσπαρτα τατοο στο σώμα που εμένα γενικά με καυλώνουν, γαμώ τα τυπάκια.. Από υπηρεσίες για τα δικά μου γούστα ότι πρέπει.. Πιπάρα, γλύψιμο όλης της περιοχής τριγύρω, καυλόλογα , κραυγές όσο πρέπει για να σε καυλώσει, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ μοσχομυρίζει παντού, φιλιά με γλώσσα μέχρι τον οισοφάγο, στο γλυφομούνι γουστάρει τρελά, αν είστε καθαροί θα περάσετε super ..Πρωκτικό δεν πήρα, δίνει με 50 ευρώ έξτρα ( ανάλογα το μέγεθος, εμένα που είναι λίγο πάνω από μ.ο που είπε λίγο δύσκολο, αλλά οκ κι εγώ δεν τρελαίνομαι κιόλας )
Εγώ πέρασα super, θα ξαναπήγαινα.. Σε όσους αρέσουν τα μοντελέ και τα πιτσιρίκια, φυσικά προσπερνάνε, σε όσους αρέσουν οι milfares νομίζω πρέπει να δοκιμάσουν
πριν κανα μήνα εγώ..
λοιπόν αυτά που έχουν πει και στο μασσαζερι που ήταν..σε γενικές γραμμές ισχύουν..
45αρα ελληνίδα μελαχροινή, πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά ''άγριο'' εμένα μου αρεσε ..
σώμα καλό για την ηλικία της (η κοιλιά είναι κάπως χαλαρή)
με καλή διάθεση ,ορεξάτη, φιλιά , πίπα αρκετά καλή , σεξ με συμμετοχή...χωρίς υπερβολές φωνές κ.λ.π κώλος δουλεμένος αλλα δεν πήρα !
Έτοιμο φαγητό τούς έδωσες στό πιάτο κιόλας.το μισο μπου εχει γραψει.
αν εκανες 5 δευτερολεπτα αναζητηση θα το εβρισκες ευκολα.
εδω η καρτελα της οταν ηταν σε μασαζερι.
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spa
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spawww.bourdela.com
και απο κατω κριτικες μελων που την πηραν.
Πάρτε με τηλέφωνο και έρχομαι...... ♥ 6992024206 ♥ Ελένη σέξι, με πολύ όμορφο πρόσωπο και φυσικό στήθος - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς???
Αν δεν θες αυτές τράβα στο Ζεφύρι. Πάρε μια γυφτσα. Με 50-60 € σου κάνουν και παιδί καθώς και απεριόριστες εκτονωσεις. Κι έχεις και 7 χρόνια τύχη.
Σωστός!!! Είδα ότι έχει αρκετές αγγελίες με το ίδιο "ποιηματάκι" και τις ίδιες φώτος οι οποίες μοιάζουν αρκετά αληθινές, έτσι υπέθεσα ότι θα είναι εντάξει. Ευχαριστώ.Δεν έχω δοκιμάσει.
Η αγγελία όμως έχει ψεύτικες φωτογραφίες.
Cosmid Julia Fleming - Julias Is Looking Hot In Bed - 114x - [1600x1067]
- Cosmid - Julia Fleming - Julias Is Looking Hot In Bed - https://img.yt/upload/small/2017/06/03/5932794358173.jpgvipergirls.to
Πάντα σε ένα χαβαλε ποσταρισμα όπως η δική μου απάντηση υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Δεν είναι λίγοι που έχουν ψαρέψει γυφτσες σε μέρη κουφά. Εκεί στο Ζεφύρι - Μενιδι. Το έχουν γράψει και σε ένα άλλο νήμα που μιλάει συγκεκριμένα για γυφτσες. Επίσης μην ξεχνάς ότι η βραδυνη βάρδια στο Φωκαίας 7 εδώ και καιρό έχει γυφτσες.Αυτο το βλεπω και γραφετε και να ξαναγραφετε... πραγματικα.... εχει παει κανεις στο Ζεφυρι και εχει πηδηξει γυφτισσα?
Πως εχει βγει το "γνωμικο" ?
Thanks manτο μισο μπου εχει γραψει.
αν εκανες 5 δευτερολεπτα αναζητηση θα το εβρισκες ευκολα.
εδω η καρτελα της οταν ηταν σε μασαζερι.
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spa
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spawww.bourdela.com
και απο κατω κριτικες μελων που την πηραν.
Την λιλά εννοείς ;Είχε κανείς πρόσφατη συνάντηση με το αμύγδαλο;
Τις είχες μετρήσει ;;;Προφανώς, αλλά ευχάριστο πράμα και ο διάλογος, που και που.
Ναί ήταν πολλές οι αγγελίες. τώρα φυσικά είναι τρομερά περισσότερες. Κυριολεκτηκά Αμέτρητες στα ηλεκτρονικά μεσα.
Τα γραφεία ήταν πολύ λιγότερα, από 50 απλά είχαν όπως είπες πολλά τηλέφωνα, πολλές/ους τηλεφωνήτριες/ες και σπάνια εώς ποτέ, δεν είχαν διψήφιο αριθμό από κοπέλες. Αυτό, μόνο από το 2004-2005 και μετά και μόνο τα "μεγάλα" - "επώνυμα" γραφεία.
Εκτός από τις αποκλειστικές, των επώνυμων, τα υπόλοιπα, σχεδόν τις ίδιες είχαν, όλα πάνω κάτω, είτε το ξέραν είτε δεν το ξέραν. Ασχέτως με τι όνομα δούλευε κάθε μια, στο κάθε γραφείο.
με το ζόρι 500 στο λεκανοπέδιο αττικής με το ζόρι 1000 στην επικράτεια
Ακριβές βίζιτες μέχρι πριν το ευρώ .... που τις λέγαν μοντέλα .... 35.000 δρχ το απλό ....Δεν ξερω ποσες δουλευαν στην Αττικη η επικρατεια τοτε δεκαετια 2000 .Ομως θυμαμαι πολυ καλα τις τιμες γαμουσαμε με εξηντα ευρωπουλα ,εβδομηντα ογδοντα . Καθε ΠΣΚ γαμουσαμε τρεις διαφορετικες τι να λεμε .
ΝαιΤην λιλά εννοείς ;