ellidorikjr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
ΜυρτωΠοια είναι αυτή?
ΜυρτωΠοια είναι αυτή?
Διεγραμμένο μέλος, σημαίνει ότι το ίδιο το μέλος διάγραψε τον λογαριασμό του, σωστά;
τι παίζει ? τελος το αθλημα ?
ή της μπλοκαραν το λογαριασμοΔιεγραμμένο μέλος, σημαίνει ότι το ίδιο το μέλος διάγραψε τον λογαριασμό του, σωστά;
Την ξεχασαμε ήδη
τι παίζει ? τελος το αθλημα ?
Μάλλον σταμάτησεΔιεγραμμένο μέλος, σημαίνει ότι το ίδιο το μέλος διάγραψε τον λογαριασμό του, σωστά;
Τύπε γιατί δεν πας στο νημα της? Που ξέρεις, μπορεί να βρεις κάποιο μνμ της και στο προφίλ της να βρεις τηλέφωνο. Μα όλα έτοιμα τα θέλετε πχιά?Έχει κανείς εμπειρία με την με anna_pipinaki είδα καλές κριτικές, άμα έχει κανείς τηλ να μοιραστεί το τηλέφωνο.
Παντού το βρίσκεις το τηλ. Από μένα είναι όχι, μηχανικά όλα, πολύ μέτριαΈχει κανείς εμπειρία με την με anna_pipinaki είδα καλές κριτικές, άμα έχει κανείς τηλ να μοιραστεί το τηλέφωνο.
καλησπέρα συναγωνιστή, αν μπορείς στείλε μου σε pm τον μυστικό αριθμό να κλείσω κι εγώ ένα ραντεβούσυναντηση μετα απο καιρο με το Κατερινακι μαμπα.
κλεισιμο ραντεβου τηλεφωνικως και συνεννοηση σε 48sec.
παραμενει σταθερη αξια με τιμιο σερβις και πολυ κουλ τυπακι.
δυο γυροι παιχτηκαν στα ενδοτερα χαλαρα και με καλη συμμετοχη απο μερους του κοριτσιου.
μετανιωνω που δεν ειχα αλλο χρονο να εριχνα τριποντο,αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Του χώρου, δεν δίνει κώλο και γι'αυτό δεν την έχω πάρειLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Παλικάρια τι ξέρουμε για την κοπέλα;;;
Οτι ειπε και ο Ηλιας. Καλη γενικα χωρις κατι ιδιαιτερο.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Κουλαρε αφεντικό. Από εμφάνιση πάνω από 4 δεν παίρνει. Ναι μεν πίπα για σεμινάριο, ναι μεν στο γαμησι δεν λέει όχι αλλά όταν βλέπω κάτι 8αρια και 9αρια στο παρουσιαστικό της δεν γελάω πλέον αλλά εκνευρίζομαι. Επίσης το ότι έχει μια τάση ξεπετας δε θα το σχολιάσω εγώ. Θα με επιβεβαιώσουν και άλλοι. Αυτό βέβαια είναι συγκυρία και λες άντε έτυχε, αλλά όχι και top model εμφάνιση.....Έχει κανείς εμπειρία με την με anna_pipinaki είδα καλές κριτικές, άμα έχει κανείς τηλ να μοιραστεί το τηλέφωνο.
Πολλά τα 150, και γενικά αυτή η διαφορά από 120 σε 150 ενώ μπορείς να βρεις στο ίδιο φάσμα υπηρεσιών και εμφάνισης φτηνότερα γιατί να τα δώσεις; το φυσιολογικό είναι 100-120 εδώ το dream girls οι περισσότερες είναι 100-130 και εχει ΠΟΛΎ καλές περιπτώσεις.. Γιατί να δώσει κάποιος 150 σε ανεξάρτητηLogin • Instagram
...ρε μαγκα, αυτη δεν ειναι γυρω στο 50ρικο που ψαχνεις, επισης ειναι οριακα γυρω στα 40!Έχει κανείς εμπειρία με την με anna_pipinaki είδα καλές κριτικές, άμα έχει κανείς τηλ να μοιραστεί το τηλέφωνο.
Ναι, η Μελίνα είναι παλιά στο χώρο. Εγώ έχω ακούσει ανάμεικτα συναισθήματα κατά καιρούς.Του χώρου, δεν δίνει κώλο και γι'αυτό δεν την έχω πάρει
Καλά λόγια έχουν γραφτεί κατά καιρούς
Για αυτό ρώτησα και κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Έιδα και την andriana στα ίδια λεφτά. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις τυπε;...ρε μαγκα, αυτη δεν ειναι γυρω στο 50ρικο που ψαχνεις, επισης ειναι οριακα γυρω στα 40!
Τελικα τι ψαχνεις?!?!?! Γιατι στα 80-100 υπαρχουν αρκετες με τις προυποθεσεις που βαζεις.
εχω το προσωπικο της οποιος ενδιαφέρετε.... Πεννυ λέγετε. αθτο ειναι τηλ. γρεφειο. περνει πιο λιγαΤου χώρου, δεν δίνει κώλο και γι'αυτό δεν την έχω πάρει
Καλά λόγια έχουν γραφτεί κατά καιρούς
Μου στέλνεις σε παρακαλώ;εχω το προσωπικο της οποιος ενδιαφέρετε.... Πεννυ λέγετε. αθτο ειναι τηλ. γρεφειο. περνει πιο λιγα
Στείλε και σε εμένα...εχω το προσωπικο της οποιος ενδιαφέρετε.... Πεννυ λέγετε. αθτο ειναι τηλ. γρεφειο. περνει πιο λιγα